Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Ντροπή και όνειδος



Ντροπή και όνειδος για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ! Με μια λιτή αλλά διόλου τιμητική ανακοίνωση στο website της ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι αν κάνει από εδώ και στο εξής χρήση του σήματος και του εμβλήματος πέρα από την χρησιμοποίησή του για την τέλεση αγώνων θα σημαίνει για αυτήν παράνομη χρήση και θα κινηθεί δικαστικά για ποινικές και διοικητικές ευθύνες!

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ !!!!!!!!

Αν μη τι άλλο αυτή η κόντρα φτάνει στα όρια της γραφικότητας και με αυτά που γίνονται μόνο τον χλευασμό των άλλων συλλόγων προκαλεί...

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει:


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ-Α.Ε.Κ 14 Απριλίου 2008
Προς
ΠΑΕ-ΑΕΚ
Αθήνα, 14 Απριλίου 2008
ΑΑ/ικ
Υπόψη Δ.Σ.
Κύριοι,
Σε απάντηση επιστολής σας της 11.04.08 με την οποία αρνηθήκατε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση για την κατασκευή του Γηπέδου, σας δηλώνουμε τα εξής:
  1. Δεν υπάρχει κανένα συμφωνητικό ανάμεσα σε εσάς και την Κυβέρνηση παρά μόνο ένα απλό μνημόνιο για την κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του Ο.Δ.Δ.Υ. Αν κάνουμε λάθος αποδείξτε το δίνοντας το σχετικό έγγραφο στη δημοσιότητα ή αποστέλλοντας το σε εμάς.
  1. Είστε ανακόλουθοι γιατί ενώ είχατε υποσχεθεί ότι θα μας καλούσατε στις επαφές με την Πολιτεία και θα μας ενημερώνατε για τις ενέργειές σας δεν το έχετε πράξει ποτέ, αφήνοντας την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και κατ’ επέκταση την πλειοψηφία του κόσμου στο σκοτάδι.
  1. Στην πρότασή σας για σύγχρονο πολυμορφικό κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια σας λέμε ότι αυτό είναι μία επιθυμία σας που αποσκοπεί μόνο σε ίδιο όφελος. Στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα γήπεδο που δεν θα ανήκει στην ΑΕΚ που δεν ανταποκρίνεται στην επιθυμία του 95% των φιλάθλων της ομάδας και απλά θα εξυπηρετεί επιχειρηματικές δραστηριότητες οκτώ μετόχων της ΠΑΕ.
Σας επισημαίνουμε λοιπόν ότι από τώρα και στο εξής η χρήση του σήματος και του εμβλήματος πέρα από την χρησιμοποίησή τους για την τέλεση αγώνων θα σημάνει για μας παράνομη χρήση και θα μας υποχρεώσει να κινηθούμε δικαστικά για ποινικές και διοικητικές ευθύνες.
Για μία ακόμα φορά σας καλούμε να δείξετε σεβασμό στην επιθυμία των φιλάθλων και να συνεργαστείτε μαζί μας για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Για την ΑΕΚ
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Ανατολιωτάκης

8 σχόλια:

NOVITO είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ.......
ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΒΑΝΔΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ :):)

irene είπε...

όταν κόβεις το χέρι που τα άρπαζε από το ταμείο αυτά παθαίνεις..

X-myalismenos είπε...

Αρες μάρες κουκουνάρες.
Αφού δεν μας παίζετε γιά το γήπεδο κι εμείς θα σας πάρουμε το κουβαδάκι με το σήμα.
Επικίνδυνοι άνθρωποι σε ευαίσθητες θέσεις...

zagr είπε...

Δεν κοιτάει καλύτερα τα τμήματά του, που πέφτουν όλα κατηγορία φέτος, αλλά ασχολείται με την ΠΑΕ, που έστω και την ύστατη στιγμή, τα πάει μία χαρά.
Ο άνθρωπος είναι μεγαλύτερος καραγκιόζης και απ΄τον Τροχανά!!!
Το μόνο που μπορεί να προσφέρει στη μάνα ΑΕΚ είναι να ξεκουμπιστεί

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Στις προηγούμενες εκλογές της ερασιτεχνικής που ψήφισα τον έβλεπα να ρωτάει μέλη αν έχουν πληρώσει την συνδρομή τους..Όσοι δεν την είχαν πληρώσει τους την πλήρωνε αυτός για να τον ψηφίσουν..Μιλάμε για γραφικότητες..Η ORIGINAL μέσα να δίνει σύνθημα να τον ψηφίσουμε μαζικά γιατί και καλά θα είχε την στήριξη του μελισσανίδη και το ΄..αποτέλεσμα μετά απο 2 χρόνια είναι να πέφτει το βόλλευ Α'2(αντρες,γυναίκες) και τα άλλα τμήματα να βρίσκονται σε φάση διάλυσης..
ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΗ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..

geokalp είπε...

γήπεδο=φράγκα...

δε θέλουν να μείνουν απ'έξω

συμφωνώ ότι είναι επικίνδυνοι

tzonakos είπε...

Πωπω τι πράματα ειναι αυτά ;
Να αλλάξει σήμα η ΠΑΕ παίζει ;

MinO είπε...

MHN MASATE ADELFIA SHMERA EINAI HMERA GIRORTHS PIRAME TO PRWTATHLIMA POIOS ASXOLEITE ME GRAFIKOUS...