Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Γουστάρεις μπάλα, παίξε τάβλι καλύτερα



Στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ένα έχω να πω ότι από την τοπική κατηγορία έως την Α Εθνική η ρεμούλα η απάτη και η κολεγιά είναι μέσα σε όλες του τις εκφάνσεις.

Εχω σιχαθεί πραγματικά τον εαυτό μου με αυτά που γίνονται όχι τώρα αλλά τοσα χρόνια και κανείς δεν κάνει κάτι. Πραγματικά θέλω να ρωτήσω τον απλό φίλαθλο και όχι οπαδό του αρέσει αυτή η κατάσταση? Γουστάρει να ξέρει από πριν το αποτέλεσμα ενός αγώνα? Γουστάρει μια ζωή να αδικούνται οι μικροί εις βάρος των μεγάλων? Γουστάρει να βλέπει την ομάδα του πρώτη με οποιοδήποτε κόστος και ας μην το αξίζει?

Γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος να ξέρουμε ποιος θα πέσει και ποιος θα είναι ο πρωταθλητής?

Eχω ξενερώσει τόσο ρε μάγκες που λέω να την κόψω την κωλόμπαλα και να το γυρίσω στο τάβλι.. Εκεί μπορεί ο άλλος να είναι κωλόφαρδος και να με τσακίσει στις διπλές αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επικαλεστώ τους νόμους της λογικής για να καταθέσω ένσταση όπως κάποιοι που μέχρι πριν 2 χρόνια μιλούσαν για αποτελέσματα που κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια.

Στο τάβλι πάλι αποκλείεται να χάσει κάποιος γιατί δεν δούλεψε το κουμπί της ενδοεπικοινωνίας.. βλέπεις εκεί τον έχεις τον άλλο απέναντι και το πολύ πολύ να του τραβήξεις κανένα καντήλι αν πάει να σε κλέψει καλή ώρα όπως ο Φωτιάδης τον Ριβάλντο..

Επίσης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσεις και να βγεις να κάνεις εξαγγελίες περί νοθείας, ανύπαρκτου κράτους και σούπερ κλίκας ασχέτου αν δεν ξέρεις να παίξεις τις ζαριές σου.

Τέλος στο τάβλι αποκλείεται ο άλλος να μου χαρίσει το παιχνίδι γιατί έχω γενέθλια δεν πάει να γιορτάζω τα 100 μου χρόνια αυτός εκεί θα με παίξει μέχρι να κερδίσει...

Για αυτό σας λέω θα την κόψω την κωλόμπαλα γιατί πλέον τα πρωταθλήματα δίνονται με ανάθεση και όποιος πει το αντίθετο απλώς δεν ξέρει από μπάλα....

Αν γουστάρεις μπάλα λοιπόν απόδειξε το και μην πηγαίνεις στο γήπεδο , μην ασχολείσαι με τα τοπικά λαμόγια.

Τώρα αν είσαι τόσο άρρωστος με λίγο παραπάνω από 150 € πας London και το ευχαριστιέσαι , εκεί θα δεις και πως παίζετε η μπάλα αλλά και το ότι τα παιχνίδια κερδίζονται από τους παίκτες και όχι από τους εντεταλμένους μαυροκόρακες.. πήγαινε τι περιμένεις και μετά έλα να μου πεις αν θα θες να ξανά ασχοληθείς στο πρωτάθλημα των ολίγων της Ψωροκώσταινας...

2 σχόλια:

Κώστας είπε...

φίλε μου και στην Αγγλία σφάζουν οι διαιτητές...
Αλλά εκεί πηγαίνουν πρώτα βλέπουν τον αγώνα και μετά πάνε για τάβλι και όχι σπίτι για να δούνε τον Βαρούχα...

Να σου πώ τι είμαστε ως χώρα?
Κριτές του καναπέ.
-Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται παρουσία 4000 ατόμων μέσο όρο (και πολούς έβαλα)
-Το παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα τα μηδαμινά έσοδα των ΠΑΕ και την απαξίωση του προιόντος που λέγεται ποδόσφαιρο, με ότι έχει αυτό να κάνει σε ότι αφορά την εισροή χρήματος απο χορηγούς-τηλεοπτικά δικαιώματα.
-Παρόλα αυτά συμβαίνει το εξής εκπληκτικό. Χιλιάδες άτομα στήνονται μπροστά στην TV κάθε κυριακή και όλο φανατισμό παρακολουθούν την αγαπημένη ομάδα τους βρίζοντας για την αδικία που συμβαίνει(μονίμως) εις βάρος της.
-Σε αυτόν τον ρυθμό κινούνται και τα τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά κανάλια που φανατίζουν και κατευθύνουν απόψεις. Είναι τραγικό να θεωρούμε de facto ότι λέει ο Βαρούχας...

Για να κλείσω το comment, να πώ ότι μόνο με την αναβάθμιση του προιόντος που λέγεται ποδόσφαιρο, θα καταφέρουμε να αλλάξουμε νοοτροπία.
Αν ποτέ πετύχει αυτή η αναβάθμιση, τότε άγχος μας θα είναι να βρούμε εισητήριο για το γήπεδο και όχι ποιος θα είναι ο διαιτητής και ποιό κανάλι θα δείξει τον αγώνα...

MinO είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ 1000% !!