Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Χορεύοντας με τους....υποχθόνιους!


Ας το λήξουμε ρε μάγκες το πρωτάθλημα.

Ή στην τελική ας βγει νομοθετική ρύθμιση να δίδεται η κούπα σε έναν απο τους τρείς του ΠΟΚ με μεταξύ τους αγώνες.

Μόνο έτσι θα μπορούμε να πάμε στο γήπεδο σαν φίλαθλοι και θα δούμε την ομάδα που γουστάρουμε και αγαπάμε να παίζει μπάλα και να παίρνει απο το ματς το αποτέλεσμα που της αξίζει και όχι αυτό που έχει καθοριστεί.


Πριν απο καμμιά βδομάδα είχα μια διχογνωμία με τον αγαπητό Ametanohto εξαιτίας της ανάρτησης στην οποία διαμαρτύροταν για τους πουλημένους διαιτητές που σφυρίζαν κατά του ολυμπιακού!!


Θα πω ότι είπα και τότε. Ο ολυμπακός ο παναθηναικός και η άεκ δεν πρόκειται ποτέ να αδικηθούν σκόπιμα με μικρότερες ομάδες. Αντίθετα θα έχουν μονίμως την εύνοια των διαιτητών σε τέτοιους αγώνες.


Για αυτό δώστε τους την κούπα που τόσο θέλουν να ησυχάσουμε


Άντε καλό βράδυ και καλή χρονιά

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον Κώστα.
Ο Θρύλος πήρε 2 βαθμούς που δεν έπρεπε να έχει. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να ακυρωθεί το καθαρό γκολ της ισοφάρισης.
Οι 2/3 του ΠΟΚ πήραν βαθμούς που δεν δικαιούνταν. Κι αυτό είναι απαράδεκτο όχι γιατί δε συμβαίνουν αυτά αλλά γιατί συνέβησαν ταυτόχρονα.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Εγώ παρόλο που είμαι ΠΑΟΚ, έβλεπα με συμπάθεια τον ΟΣΦΠ να παίζει καλή μπάλα φέτος. Είδα χθες το ματς και αηδίασα. Γυρίσαμε πάλι στην εποχή της παράγκας.
Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο άθλημα γιατι μπορεί αυτός ο Ηρακλής να πιέσει τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει έστω την ισοφάριση. Δεν μπορείς όμως να του κόβεις τα φτερα έτσι και να έχεις σηκωμένο το σημαιάκι!