Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Θεσσαλονίκη ... Vs ... 3 του ΠΟΚ !!!


Έχετε δίκιο φίλοι μου που υποστηρίζετε ομάδα από την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, για να μην βγάζουμε και όλους τους άλλους απ' έξω, να φωνάζετε για διαιτησίες και άλλους λόγους που δεν σας έχουν δώσει έστω το δικαίωμα όλα τα χρόνια που παρακολουθούμε την καψούρα μας το ποδόσφαιρο, να πάρετε ένα Πρωτάθλημα. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΜΩΣ.... Γιατί από την άλλη οι ομάδες σας δεν έχουν δώσει οι ίδιες το δικαίωμα με τους εκάστοτε προέδρους,παράγοντες,ιδιόκτητες κλπ, έτσι ώστε να έχουν φέρει έναν καλό προπονητή 2 καλούς παίχτες και γενικότερα να έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη η' να έχουν κάνει σωστές επιλογές για να φτιάξουν ομάδα ποιότητας... Ποτέ δεν είχε ο ΠΑΟΚ Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ποτέ δεν είχε ο ΆΡΗΣ Βαζέχα η' Ρότσα, ποτέ δεν είχε ο Ηρακλής Ριβάλντο.... Αντίθετα όλα αυτά τα χρόνια εσείς οι ίδιοι πολεμάτε το κάθε λαμόγιο που παίρνει οποιαδήποτε ΠΑΕ για δικό του όφελος η' για να ξεπλένει χρήμα με αποτέλεσμα η ΠΑΕ όχι μόνο να μπαίνει μέσα οικονομικά αλλά μετά να βγαίνουν και κάθε φίλοι της εκάστοτε ομάδας στους δρόμους για να ρυθμιστούν τα χρέη...
Όταν ρυθμίσετε όλα αυτά και είστε υγιείς για να διεκδικήσετε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στα ίσα τότε συζητάμε τα υπόλοιπα περί διαιτησίας και παράγκας... Και όταν λέω στα ίσα ξέρετε τι εννοώ? Ότι θα είστε σε θέση να κερδίσετε και την παράγκα, γιατί μην μου πείτε ότι θα το πάρετε με το Σταυρό στο χέρι !!!!

Υ.Γ Έτσι παίρνονται τα πρωταθλήματα πλέον και το ξέρουμε όλοι μας και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλα τ' άλλα είναι για να λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: