Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

οι 10+1 εντολές του στοιχήματος

Δέχθηκα τη πρόσκληση να συμμετάσχω σε αυτό το blog , δύο φορές. Την πρώτη φορά δεν απάντησα, όχι διότι σνομπάρω τα παιδιά που το έχουν φτιάξει άλλωστε δε τα ξέρω αλλά γιατί ακόμα και στο δικό μου http://www.bet2day.blogspot.com δε γράφω κάθε ημέρα αλλά μόνο όταν παίζω στοίχημα και λειτουργεί περισσότερο ως στοιχηματικό ημερολόγιο.

Εν πάση περίπτωση στη δεύτερη πρόσκληση ενέδωσα και αποφάσισα να ανεβάσω ένα ποστ με τις βασικές αρχές του στοιχήματος και στο "Τρίτο μάτι" έτσι όπως τις αντιλαμβάνομαι εγώ φυσικά.

Και αυτό γιατί πιστεύω ότι είναι πολύς κόσμος που χάνει τα λεφτά του στο στοίχημα ενώ ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες δεν θα είναι ακριβώς αυτό που λένε πρόβατα προς σφαγή αλλά θα έχουν κάποιες ελπίδες να τη βγάλουν καθαρή.

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας αν δεν ασχολείστε μέχρι τώρα με το στοίχημα δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να ξεκινήσετε.

Οι 10+1 εντολές του στοιχήματος κατά scarface .:

1.- Απαγορεύετε να παίζω πάνω από δύο παιχνίδια παρολί . Όποιος το κάνει είναι η χαρά του book.

2.- δεν ποντάρω σε πρωταθλήματα που δε παρακολουθώ, το ιδανικό δε είναι να παίζεις μέσα από δύο τρία πρωταθλήματα.

3.- δε ποντάρω σε ομάδες που δε ξέρω τι χρώμα φανέλα φοράνε , κάποιοι παίζουν κάτι απίθανες Σκανδιναβικές ή μικρές Αγγλίδες που δε τις έχουν δει ποτέ.

4.- δε ποντάρω κάθε μέρα, το μυαλό πρέπει να καθαρίζει και άλλωστε το στοίχημα δεν είναι γκόμενα να θέλει κυνήγι.

5.- δε ποντάρω σε φιλικούς αγώνες. Χωρίς άλλο σχόλιο είναι αυτονόητο.

6.- αν χάσω ένα κουπόνι δε "τρέχω" να ρεφάρω την ίδια μέρα , αν είσαι στη χασούρα δεν έχεις καθαρό μυαλό άλλωστε αν ήταν σίγουρα αυτά που διαλέγεις μετά τη χασούρα θα τα είχες παίξει νωρίτερα.

7.- δε παίζω ένα κουπόνι για τα παιχνίδια που αρχίζουν στις 5 η ώρα και άλλο στις 7 κοκ. το καλύτερο είναι να διαλέγεις μέσα από όλο το κουπόνι τα ματς που σου αρέσουν και τα βλέπεις και να τα χωρίζεις σε δυάδες.

8.- δεν υπάρχουν "σίγουρα", τα πάντα μπορούν να σπάσουν.

9.- δεν ασχολούμαι με αποδόσεις του 1,20 ή 1,25

10.- δεν ανεβάζω το ποντάρισμα αν είμαι κερδισμένος, ποντάρω με την ίδια μίζα εκτός αν αισθάνομαι πιο σίγουρος για τις επιλογές μου.

11.- δεν διαβάζω κάποιους σαν και εμένα για να ποντάρω τα λεφτά μου , χάνε ή κέρδισε μόνος σου. Υπάρχουν πολλά ύποπτα παπαγαλάκια στη "πιάτσα".

Αυτά και ίσως τα ξαναπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: