Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Μια νίκη για το Ζήση!



μια μικρή γεύση απο την ατμόσφαιρα της Τούμπας

Με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 15ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Λάρισα. Το ματς ήταν αγχωτικό αφού ο Δικέφαλός έχανε πάρα πολλές ευκαιρίες -με κεφάτους τους Γεωργιάδη, Σαλμον και Χριστοδουλόπουλο- παρά το γεγονός ότι η Λάρισα αν και καλοστημένη δεν απείλησε ιδιαίτερα - μόνο σε ένα σουτ του Φωτάκη στο 42.

Μεγάλες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ η επέλαση του Σάλμον στο 20' - όπου ζητήθηκε και πέναλτυ- όπως και η εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοτσώλης στο 32. Δείτε το βιντεάκι που τράβηξα!


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γεωργιάδης στο 51' και Χριστοδουλόπουλος στο 59' χάσαν απο κοντά με κεφαλιές την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τερματα του δικεφάλου. Απο την άλλη η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες στο 72' όταν ο Φωτάκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη σε ιδιαίτερα σκληρό μαρκάρισμά στον "Οικοδόμο", όταν ο τελευταίος έφευγε μόνος στην κόντρα. Βέβαια παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πήρε τον έλεγχο του αγώνα από εκείνο το σημείο μέχρι την λήξη στο 94', χωρίς όμως να καταφέρει τίποτε.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο επόπτης του αγώνα που στο α ημίχρονο έκοψε ως οφσαίντ τέσσερις κανονικές επιθέσεις του ΠΑΟΚ και δεν έδειξε πέναλτι σε χέρι του Γκαλίτσιου αν και είχε καλή οπτική. Ο Δικέφαλος ζήτησε πέναλτυ και στο κόψίμο του Σάλμον στο 20.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής όμως μπήκε σαν αλλαγή λίγο πριν λήξει το παιχνίδι στο 82', όπως στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Ζήσης Βρύζας αποθεώθηκε απο τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο αφού έδινε το τελευταίο του παιχνίδι. Απο Δευτέρα θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού Δ/ντη στο Δικέφαλό.

Ζήση σε ευχαριστούμε για όλα και ιδιαίτερα γιαυτή την στιγμή
και την χαρά που μας χάρισες.


Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

2 σχόλια:

Κώστας είπε...

Αν και πάλιόγρια ήμουν μέσα στην τούμπα στο πρώτο ματς με την Αρσεναλ. Ήταν όντως μεγάλες οι στιγμές για τον ΠΑΟκ. Σαν ουδέτερος δεν είχα κρατήσει απο εκείνο το μάτς το 1-0 , αλλά την φάτσα των άγγλων στην αρχή του αγώνα όταν το γήπεδο έβριζε εν χορώ τον Ian Wright επιθετικο και μεγάλο όπλο της τότε Αρσεναλ.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

χαχα!
Ήμουν και εγώ σε εκείνο το ματς και θυμάμαι εκείνη την ιαχή "fuck you ian wright" και θυμάμαι και τις φάτσες των Άγγλων να χαζεύουν τον κόσμο! Το ματς ήταν στις 20.45 και είχα πάει από τις 17.30 και έψαχνα θέση στην 6 μαζί με τον geocalp!
Τι να πω ακόμα θυμάμαι την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του Σίλτον από το πλασε του Φραντζέσκου.

Πάντως η ιαχή Γκολ που ακούστηκε στη Σαλονίκη στο γκολ του Βρύζα ήταν μοναδική!