Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

Το ροτε'ι'σον του Πεσε'ι'ρο !!!

Υπάρχουν παίχτες στον Παναθηναϊκό που δεν πρέπει να αλλάζονται συχνά για το περιβόητο ροτε'ι'σον του Πεσε'ιρο κατά την άποψη πολλών. Αυτοί είναι οι Σαλπιγγιδης, Καραγκούνης, Ματος, Μόρις, και εγώ προσωπικά θα βάλω και τον Μαλαρτζ που αδικείται να κάθετε πάγκο και τέλος ο Σαριεγκι που τελικά αξίζει θέση βασικού στην εντεκάδα. Η ομάδα χρειάζεται μπακ τον Γενάρη αφου ολο το παιχνίδι το κάνει από πλάγια και αυτό είναι κουραστικό. Είναι λάθος να μην βγαίνει ούτε μια φόρα κατά μέτωπο. Ποια η άποψη σας?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΟ θελει παικτες σιγουρα αλλά πανω απο ολα θελει να κρατησει ενα προπονητη και ενα καλο κλιμα για πανω απο ενα χρονο. Με τοσες αλλαγες προπονητων δε μπορεις να εχεις βλεψεις για πρωταθλημα εδω και τωρα. Οσον αφορα τα παικτικα, νομιζω οτι θα παιξει συντομα πολυ καλυτερα οταν ο Νινης μπει ξανα στην ομαδα. Περσι με ειχε εντυπωσιασει και εχω την εντυπωση οτι εξαιτίας της παρουσίας του ανεβαινει πολυ και ο Ιβανσιτς ο οποίος προ Νινη ηταν περιπου οπως ειναι τωρα, μια φορα παιζει, τρεις φορες εξαφανιζεται. Θελει βεβαια κανα-δυο βαρβατες μεταγραφες. Το ροτέισιον ειναι καλό αλλά δεν αλλαζεις παικτες μονο για να μη κουραζονται, αλλα για να παίρνεις το καλύτερο απο την ομαδα σε ένα συνολο αγωνων με βαση τους στοχους σου. Ποιοι ακριβως ειναι οι στοχοι του ΠΑΟ; Μπορει να ειναι ταυτοχρονα πρωταθλημα, κυπελλο, ΟΥΕΦΑ για μια ομαδα που τωρα παει να βρει το δρομο της;

Ανώνυμος είπε...

Καλό το rotation, είναι και της μοδός, που λένε! Εγώ, που είμαι και λίγο πουρό (48 και βάλε), από μικρός άκουγα την ατάκα "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει". Αναχρονιστικές απόψεις; Μπορεί... Ο καιρός θα δείξει. Πάντως αυτό το ανακάτεμα της τράπουλας (λέγε με rotation), μέχρι στιγμής, μου αρέσει. Γιατί η ομάδα μου, κρατώντας δυο καρπούζια και κάνοντας άθλιες εμφανίσεις στην Ελλάδα, διεκδικεί, χαλαρά, το πρωτάθλημα. Κι όποιος μιλήσει πάλι για παράγκα, είναι βαθιά νυχτωμένος. Η μόνη ομάδα που έχει ευνοηθεί φέτος, είναι η ΑΕΚ. Φιλικά, Αντώνης, γαύρος.