Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2007

ΞΥΠΝΑ ΤΖΙΓΚΕΡ!!!!!!!!!!!

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα,με υγεια,ευτυχια και οτι καλυτερο.....Εγω ασχολουμαι παλι με τον παναθηναικο αλλα αυτη η ομαδα με εχει δεσει,αντιθετα ομως σιχαινομαι τον προεδρο αυτης της Π.Α.Ε και με εχει κανει να τα εχω με ολους.Ανακαλυψαν εναν (Μανουτσο Γκονσαλβες)και αναρωτιεμαι γιατι τετοια καταντια???γιατι να συμπληρωνουμαι 100 χρονια ιστοριας και να μας κανει αυτος ο κυριος απλα μια μικρη ομαδα????Ξυπνα ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!!!!!!Μας κοροιδευουν οι παντες......Ευχομαι να δουμε και εμεις μια ασπρη μερα καποια στιγμη,και να σηκωσουμε κεφαλι!!!!!!!χρονια πολλα στους μανωληδες και σε οσους εχουν την τιμητικη τους.Ευχομαι επισης να ξεκινησει και το πρωταθλημα Β,Γ Εθνικης διοτι εμεις στην επαρχια ζουμε απο αυτο!!!!!!!Καλο απογευμα και καλα να περνατε!!!!

5 σχόλια:

tzonakos είπε...

Οι λύσεις δεν θα έρθουν μόνο με ακριβές και εντυπωσιακές μεταγραφές που ετσι κι αλλιώς είναι δύσκολες, πχ να φέρει εναν Γκέρραρντ στη Λεωφόρο.
Προσωπικά πιστεύω πιο πολυ σε Νίνη, Τζιόλη, Λεοντίου και σε παίκτες τύπου Ιβανσιτς.
Θα δούμε. Οι φίλοι της ομάδας πονάνε αλλα η ομάδα ανήκει σε άλλον.
Σίγουρα όμως πρέπει να κάνει κινήσεις δυνατές και ουσιαστικές.
Τι να ναι αυτός ο Μανούτσο, θα δείξει...

agiannis είπε...

Φίλε tzonako επειδή βασιζόμαστε σε παίχτες τύπου Τζιόλη-λεοντίου είμαστε τρίτοι...Μπορεί να έχουμε καλούς δευτεροκλασάτους παίχτες αλλα δεν έχουμε καν'εναν πρωτοκλασάτο...

smile είπε...

καλησπερα ρε παιδια και εγω συμφωνω με εσενα φιλε agiannis.πρεπει να κανει πολλα αυτος ο κυριος τζιγκερ.
tzonako ειναι και εγω της αποψης οτι αν δεν φερει εναν τυπου galleti h rivaldo και ενοοω απο 25 και πανω με καλη ποιοτητα δεν θα κανει τιποτα!!!!!

Lexaionarios είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΦΟΡΜΑΣ?

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Έλληνας κροίσος, ιδιοκτήτης καφενείου με επτά γράμματα...
.
.
.
.
.
Τζίγγερ!!!

Από τον φίλο Hades