Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Κόσμος Πάει Κι Έρχεται Και Τίποτα Δεν Κάνει....


Ένα χάος επικρατεί στον Ηρακλή απο την αρχή της χρονιάς...
Στην αρχή ήρθε ο Βλάχος με τον Μπέο. Φεύγει ο Βλάχος και μένει ο Μπέος. Έρχεται ο Γιοβάνοβιτς και φευγει ο Μπέος. Έρχεται ο Φερέρ και ο Λαμίγια και φεύγει ο Γιοβάνοβιτς.
Μας χρωστά και ο Βαγγέλης ο Μυτιληναίος ενάμιση κατομύριο το οποίο δεσμεύτηκε στον τραγουδιάρη τον πρόεδρά μας ότι θα το πληρώσει...
Η ομάδα ξεκίνησε με ήττες, στην συνέχεια εφαρμόσαμε το σύστημα 8-1-1 το οποίο με απλά Ελληνικά σημαίνει όλοι πίσω και κανα δυο μαλάκες να τρέχουν μπας και πάρουν την μπάλα μπροστα και βάλουν γκολ. Μόλις το μάθαμε αυτό το σύστημα να το παίζουμε καλά και να παίρνουμε αποτελέσματα, διώχνουμε τον εμπνευστή του (βλ.Γιοβάνοβιτς) και φέρνουμε απο τα δεύτερα της Ισπανίας έναν προπονητή που του αρέσει το γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλει να περάσει αυτήν την φιλοσοφία στην ομάδα για να αλλάξει πρόσωπο....
Βρε δε πα να.......
Ο Ηρακλής φαντάζει ως μια ομάδα που διοικητικά φέρεται να τα έχει πλήρως χαμένα. Κάνει την μια γκέλα πίσω απο την άλλη. Αντί να προσπαθήσει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερη ηρεμία έχει καταφέρει να τα κάνει όλα πουτάνα....
Έδωσε στα μέσα της χρονιάς το κουμάντο της ομάδας στον καιροσκόπο κύριο Φερέρ. Τι φοβήθηκε μην τυχόν και πάει ο συγκεκριμένος κύριος σε άλλη ομάδα και δώσει εκεί τα ταλέντα του?
Πιστέψτε με ότι δεν είχε άλλη ομάδα για να πάει.
Το σωστό για μένα ήταν να κρατήσει αυτόν τον κατα τα άλλα συμπαθή αλλά μέτριο Ηρακληδέα προπονητή κύριο Γιοβάνοβιτς και να βγάλει την χρονιά μαζί του.
Μόλις έβγαινε η χρονιά ας έκανε ο πρόεδρας ότι νόμιζε καλύτερο για την ομάδα. Δεν βλέπω απολύτως κανένα λόγο να προχωρήσει σε τέτοιες βεβιασμένες, κατ' εμέ, αποφάσεις στα μέσα της χρονιάς...
υγ. Στην φώτο ο ασπρομάλης είναι ο κύριος Φερέρ και ο...νέος είναι ο Λαμόγια εεε Λαμίγια ήθελα να πώ, ο νέος προπονητής του Ηρακλή.

6 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....

smile είπε...

Καλησπερα και ενα να ξερεις οτι σε Π.Α.Ε που χρωσταει και εχει ενα σωρο προβληματα τα λαμογια δεν θα σταματησουν να εμφανιζονται!!!!Ολοι φταινε για την κατρακυλα του ΗΡΑΚΛΗ και κυριως γενικοι αρχηγοι και ο παλιος προεδρος κυριως.ολα ειναι για το χρημα!!!!!

Κώστας είπε...

smile θυμάμαι δύο στιγμιότυπα.
-Το πρώτο όταν σκύλιαζαν οι συνδεσμίτες με μπροστάρηδες αυτούς του Παπάφη για να διώξουν τον Θεοδωρίδη απο την θέση του προέδρου επειδή "πουλούσε" παιχνίδια και παίκτες... Μετά ήρθε ο "σωτήρας" Μυτηλιναίος και το φεραίφωνό του ο Σπανουδάκης και η συνέχεια έιναι γνωστή. Να σημειώσω ότι ο κ.Θεοδωρίδης δεν άφησε κανένα σοβαρό χρέος στην ομάδα.

-Το δεύτερο στιγμιότυπο ήταν απο μια εκπομπή της ΕΤ3 πριν απο κάτι μήνες όπου μαζεύτηκαν Ηρακληδεις οι οποίοι έκαναν απολογισμό για τα συντρίμια που άφησαν πίσω του οι Μυτιληναιος-Σπανουδάκης. Στο Πάνελ ήταν και μια φίρμα-συνδεσμίτης του Παπάφη. Του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση μεταξύ του πουλημένου , του "περούκα" Θεοδωρίδη και του σωτήρα Μυτηλιναίου.
Η απάντησή του εκείνη την στιγμή ήταν η σιωπή....

Θέλω να πω φίλε smile ότι δεν φταίνε μόνο οι προέδροι και ο κάθε μαλάκας τυχοδιώκτης που παίρνει τις τύχες μιας ομάδας.
Κατα κύριο λόγο ,κατ εμέ, φταίνε αυτοί που τους φέρνουν και αυτοί που τους χειροκροτάνε και τους Θεοποιούν χωρίς να έχουν δει ούτε μια κίνηση απο αυτούς...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Φίλε Κώστα, Παοκτσής είμαι αλλά με ενοχλεί η κατάσταση που επικρατεί στο συμπολίτη. Και πιστεύω ότι έχει πολλές αναλογίες με την κατασταση που επικρατούσε σε εμας. Οπως αναφερθηκες στο ΘΕωδορίδη μου θύμισες τον τρόπο που πολέμησαν κάτι δημοσιογράφοι σαν τον Γρηγοριάδη τον Βουλινό που μπορεί να ήταν τυρέμπορας αλλά δεν απείλησε την ομάδα με υποβιβασμό στην Δ και διάλυση! Πάντως ελπίζω ο Ρέμος μαζί με όλους τους γνήσιους ηρακλειδείς να βάλουν ένα τέλος στην κατρακύλα!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα φιλε κωστα ενα να ξερεις οτι ολοι αυτοι οι κδηθεν κυριοι που ανεφερες λειτουργουν ως οτι φαμε,οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας,και δεν ειναι μονο στον ΗΡΑΚΛΗ αυτο σε πολλες ομαδες ανα την ελλαδα και ασχετα σε τη κατηγορια βρησκονται και ενα ξερω και ειμαι μονο 22.Οτι οσο θα υπαρχουν τετοια λαμογια το ποδοσφαιρο μας αντι να κανει 2 βηματα εμπρος θα κανει 4 πισω!!!!Αλλα ολοι κοιτανε τις τσεπες τους.Ακομα και οι φορεις των οργανωμενων φιλαθλων παιρνουν χαρτζιλικι,δωρεαν εισητηρια και αλλα!!!!Λυπαμαι πραγματικα!!!!

Κώστας είπε...

"Ακομα και οι φορεις των οργανωμενων φιλαθλων παιρνουν χαρτζιλικι,δωρεαν εισητηρια και αλλα!!!!"

Χειροκροτητές υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Είναι γνωστή άλλωστε η δύναμη της...μάζας.

---------------------------------
"μου θύμισες τον τρόπο που πολέμησαν κάτι δημοσιογράφοι σαν τον Γρηγοριάδη τον Βουλινό που μπορεί να ήταν τυρέμπορας αλλά δεν απείλησε την ομάδα με υποβιβασμό στην Δ και διάλυση!"


...και τι λέγανε τότε:
Σιγά να μην μπορεί ένας τυρέμπορας να κάνει τον ΠΑΟΚ μια μεγάλη Ευρωπαική ομάδα! Φέρτε τον Μπατατούδη που έχει και λεφτά!!