Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Μεταγραφές !!!

Χρειάζονται ενίσχυση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο οι ομάδες?Ποιες, και σε ποιες θέσεις νομίζετε?Πείτε την γνώμη σας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω ότι η ομάδα μου ο Άρης χρειάζεται έναν επιτελικό χαφ και έναν ψηλό επιθετικό. δεν βλέπω σε άλλες θέσεις να καιγόμαστε αλλά ένας καλός παίχτης χωράει στην ομάδα εάν παίζει σε άλλη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός, χρειάζεται, άμεσα έναν επιτελικό χαφ. Επιπλέον, για να μπορέσει να σταθεί σε Ευρώπη, όπου πιστεύω ότι θα προχωρήσει (προσωπικά, εύχομαι να περάσει UEFA), και Ελλάδα, θα χρειαστεί ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό ποιότητας και δύο ακραία χαφ, ένα δεξί κι ένα αριστερό. Σύνολο, δηλαδή, 4, τουλάχιστον, παίκτες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε lexaionarios καλησπέρα και ελπίζω να με διαβάσεις. Αυτό το κόλπο που κάνεις(Μεταγραφές!!!) θα μπορούσες να το προτείνεις στον sportdog σαν μία ιδέα γιατί αυτοί απευθύνονται σε περισσότερους και είναι αρκετά ωραίο γιατί φαντάσου 100 φίλοι του Θρύλου γράψουν την άποψη τους για το τι έχει ανάγκη πραγματικά η ομάδα και στο τί θα κάνει τελικά η διοίκηση αλλά και αυτοί που ηγούνται αυτή την στιγμή το ποδοσφαιρικού τμήματος του Θρύλου. Θα είναι πιστέυω η απόλυτη έκφραση της δημοκρατίας και της άποψης των πιο πολλών.. Θα προκύψουν από αυτά και απόψεις πραγματικά με πολύ δυνατή φωνή π.χ. θέλουμε επιτελικό χαφ!!! το επιλέγουν όλοι θέλουν ένα μεγάλο όνομα στο κέντρο ρε γμτ μου έναν μοιράζει παιχνίδι... ααααα όταν το φωνάζουν όλοι τότε και η διοίκηση θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει το λαικό αίσθημα.. αυτή φίλε μου είναι η σωστή χρήση της δημοκρατίας π.χ. ξανά και ξανά θα τα πούμε .. Τί πιστεύετε ότι χρειάζεται η ομάδα για να γίνει καλύτερη.. Ανώνυμα αλλά υπέυθυνα.. υπάρχει και η επιλογή του έχω εμπιστοσύνη στην διοίκηση.. VAMOS ARIANARA----VAMOS CAMPEON