Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - Μπριζ 1-1: Τσάμπα Χ

ΠΑΟΚ - Μπριζ 1-1 για την 5η αγωνιστική του Europa League 2010-2011

Τσάμπα ισοπαλία φέραμε χτες βράδυ με τη Μπριζ σε έναν αγώνα που ελέγχαμε σε όλη του τη διάρκεια, αλλά δυστυχώς δεν καθαρίσαμε κάνοντας το 2-0.

Αυτά τα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους πρέπει να τα καθαρίζεις από νωρίς. Έχοντας κάνει το 1-0 στο 25' πρέπει βία-βία στο 60'-70' να έχεις κάνει το 2-0 ώστε ο ανύπαρκτος αντίπαλος να πετάξει λευκή πετσέτα. Όσο δεν καθαρίζεις το παιχνίδι, αφήνεις τον αντίπαλο να ελπίζει σε κάτι καλό, παίζεις με τη φωτιά και καίγεσαι.


Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σαρωτικός χτες. Όχι, αλλά δεν απειλήθηκε κιόλας ιδιαίτερα. 1-2 φάσεις μας κάναν και βάλανε το 1-1 στο 90'. Έτσι είναι η μπάλα. Αλλά όταν χάνεις ευκαιρίες σαν αυτές του Φωτάκη, πρέπει να ξέρεις ότι η πόρνη μπάλα θα σε τιμωρήσει.





Παρά την απογοήτευση που έχουμε όλοι για το τσάμπα Χ, ας δούμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση: Και να κερδίζαμε χτες με 1-0, πάλι για Χ2 έπρεπε να πάμε στο Ζάγκρεμπ ή έστω για ήττα με ένα γκολ, έχοντας όμως σκοράρει (2-1, 3-2). Με 2-0 θα είχαμε την πολυτέλεια να χάσουμε 1-0. Η διαφορά είναι ότι χάσαμε τη δυνατότητα πρόκρισης με ήττα με ένα γκολ έχοντας σκοράρει και ότι δωρίσαμε την πρόκριση στη Βιγιαρεάλ από σήμερα... Δεν υπάρχει λόγος για μιζέρια, την οποία ακούω και διαβάζω πάλι σήμερα. Το μόνο που χάσαμε είναι κάποια λεφτουδάκια και κάποια πονταλάκια στην κατάταξη της UEFA. Επί της αγωνιστικής ουσίας δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.

Το ερώτημα είναι λοιπόν τώρα, αν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ. Αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει σε 12 μέρες. Για την ώρα κοιτάμε το πως θα πάρουμε το διπλό στο νέο τυροκομείο.

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σακελλαρίου, Ζούελα, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (72' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (82' Αθανασιάδης)

Μπριζ: Στάινεν, Βαν ντερ Χέιντεν, Σκέποβιτς, Μπλοντέλ, Ακπάλα (62' Ντιράρ), Ντονκ, Βερμούλεν (70' Οντίγια), Σιμάις, Πέρισιτς (61' Νταλμά), Βαν Γκαϊσέγκεμ, Γκέραρτς

Διαιτητής: Μαρκ Κάρτνεϊ

Κίτρινες: 33' Βιτόλο, 57' Ζουέλα , 65' Τσιρίλο - 43' Σίμαες, 55' Γκέραρτς, 56' Βερμιούλεν, 90' Οντίγια

Γκολ: 25' Βιεϊρίνια - 90' Σκέποβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: