Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009

ΔΕ ΞΕΧΝΩ....


Σήμερα, για μας δεν είναι ημέρα εκλογών...
Δεν είναι ημέρα δημοσκοπήσεων...
Είναι ημέρα μνήμης....

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας. Ακριβώς πριν από 10 χρόνια... Ο ΠΑΟΚ μας είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και περιχαρείς οι οπαδοί του δικεφάλου γύριζαν νύχτα με τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.


Το τελευταίο λεωφορείο με οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν έφτασε ποτέ. Στην καταραμένη κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στις 4:15 το πρωί το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επενέβαιναν 77 αδέρφια μας, συγκρούστηκε στην προσπάθεια να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα με διερχόμενο φορτηγάκι και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι, σκορπώντας το θάνατο σε 6 φίλους του ΠΑΟΚ καθώς και στον οδηγό του δευτέρου οχήματος.

Από τα συντρίμμια του λεωφορείου ανασύρθηκαν νεκροί οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων, Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων, καθώς και Αστέριος Αγκζιώτης 68 χρόνων, ο οδηγός του μικρού φορτηγού που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.


Οι έξι νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν όλοι τους μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού. Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βυθίστηκε σε βαρύ πένθος και το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Σημασία δεν έχει ποιος και τι έφταιξε και έγινε το δυστύχημα. Σημασία έχει ότι χάθηκαν 6 παιδιά στο άνθος της ηλικίας τους.... Αυτά τα παιδιά τιμάμε (και) σήμερα. Αυτά τα παιδιά θα τιμήσουμε και στο αυριανό αγώνα...ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ


1 σχόλιο:

DonMits είπε...

Χμμ, θα μπορούσες να είχες πει, ότι εμπνεύστηκες σε μεγάλο βαθμό από δικό μου ποστ...

http://paoki.blogspot.com/2007/10/4101999-4102007-8.html

Δεν πειράζει, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τα αδέρφια μας.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ - ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!