Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Παναθηναϊκός Σπάρτα Πράγας 3-0 αλλά ανάμεικτα συναισθήματα.

Ανάμεικτα συναισθήματα (στα ραδιόφωνα μετά το τέλος του παιχνιδιού) για εμάς τους Παναθηναϊκούς από εχτές, μετά την πρόκριση της ομάδας μας στον 3ο προκριματικό γύρο του CL και ,αυτονόητο είναι αυτό γιατί, μας έχουν φτιάξει έτσι κάποιοι καλοθελητές δημοσιογράφοι , διοικήσεις, παίχτες, προπονητές, Κόκκαλης, Γκαγκάτσης, κλπ που έχουμε στο κεφάλι μας, όλα αυτά τα χρόνια και όλα αυτά μάλιστα για πιο λόγο ? Για να δούμε την ομάδα μας να παίζει απλό και καλό ποδόσφαιρο και ,ας μην τα παίρνει τα πρωταθλήματα. Έτσι βλέπετε, θα ασχολιόμασταν με ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ από τους προηγούμενους που ανέφερα.
Δεν θα κάτσω να περιμένω τον Τεν Κάτε στην γωνία ,γιατί προσωπικά είμαι απογοητευμένος από πέρυσι ,που η ομάδα βγήκε τρίτη, άρα, δεν μου λέει κάτι καινούργιο, όταν δεν προετοιμάζονται σωστά, όταν παίζουν με Εργοτέλη, Ηρακλή, Σέρρες, πέρυσι, και Σπάρτα στο πρώτο παιχνίδι φέτος. Και στις δυο περιπτώσεις, το ίδιο αποτέλεσμα έχουμε ... ΓΚΡΙΝΙΑ.
Γίνονται λάθη πολλά, και από τον προπονητή, και από την διοίκηση. Δηλώσεις ?Πολλές και άσκοπες και υπεροπτικές και πολλά άλλα, που είναι παιδαριώδεις λάθη ανθρώπων, που κάποιοι από αυτούς ξέρουνε και από ποδόσφαιρο.
Πάμε στα χθεσινά.
Συγχαρητήρια καταρχήν στην ομάδα μας, για την πρόκριση με όποια ομάδα και να έπαιξε κλπ ΚΛΠ. Μέχρι εκεί. Δεν μπορώ όμως σαν "προπονητής" τηλεόρασης ή εξέδρας, που όλοι είμαστε, και δεν δέχομαι την άποψη ότι δεν πρέπει να κάνουμε τους "προπονητές" ,γιατί, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! Γιατί ρε παιδιά δηλαδή, δεν ξέρουμε τον Σάλπι, τον Κατσουράνη, τον Κάρα ,ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ και άλλους ,που τους βλέπουμε χρόνια, δεν ξέρουμε σε ποιες θέσεις και πως μπορούν να αποδόσουν σε μια ομάδα?
Πάμε στον Τεν Κάτε και να σχολιάσω το χθεσινό παιχνίδι και όχι της Πράγας ,για να πέσω να τον φάω. Είδα λοιπόν (εγώ ο "προπονητής"):
1. Ξεκινάει με Σισέ στα δεξιά και Σάλπι στο κέντρο, παρόλο που λείπει ο Ρέπκα και παρόλο που δεν το έχει δοκιμάσει στις προπονήσεις των ημερών, πριν το ματς. Το αλλάζει στο δεύτερο και να τα αποτελέσματα.
2. Ξεκινά τον Μουν τελείως ανέτοιμο(μετά τον τραυματισμό του) με αποτέλεσμα, να αφήνει τεράστιο κενό δεξιά της άμυνας, συνέχεια, και όχι μόνο, γύρω στις 4-5 φορές να περιμένει τους αντιπάλους στα 5 μέτρα και να βγαίνουν εύκολα οι σέντρες. Αλήθεια, μήπως θα ήτανε καλύτερα να βλέπαμε και τον Μαχλελή(γιατί δεν υπάρχει και άλλος)?
3. Ξεκινά τον Ζιλμπέρτο, που καλύπτει μόνο χώρους (αυτό είναι το παιχνίδι του) δεν είναι σε φυσική κατάσταση έτοιμος και γενικά μέχρι τώρα, έχει αποδειχτεί ότι ο Ζιλμπερτο, μπορεί να είναι αρχηγός και παιχτούρα, δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό αλλά, η διάθεσή του, είναι μόνο να είναι υγιής να παίξει στο τελευταίο του Μουντιάλ, αυτό μου δείχνει εμένα. Μπήκε μέσα ο Σιμάο και τους κατάπιε
4. Έρχεται η στιγμή να αλλάξει τον Λέτο(ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ) πολύ σωστά λόγο κούρασης και ποιον βάζει αριστερά στην θέση του? Τον δεξί μπακ, δεξί εξτρέμ, αμυντικό χαφ, και εχτές για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο αριστερό χαφ Γκάμπριελ(εμμονή του να τον βάζει σε κάθε ματς τα ίδια κάνει και με τον Μουν, τον έχει βάλει αριστερό μπακ, δεξί μπακ, δεξί εξτρέμ) και ρωτάω, θα ήταν χειρότερος ο ΝΙΝΗΣ ?ρε ο ΝΙΝΗΣ !!! που είναι αυτή η ψυχάρα ??? Δεν έχει θέση στην ομάδα, ούτε ως αλλαγή?ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ

Υ.Γ 1. Επειδή κύριε Τεν Κάτε η διοίκηση δέχτηκε να είστε το τιμόνι της ομάδας, για έναν ακόμη χρόνο δουλεύετε τώρα που είναι νωρίς, στην συνεργασία του Σπυρόπουλου με Λέτο για μία πολύ δυνατή αριστερή πλευρά, και σε συνεργασία με τον Σισέ αφού δεν παίζεται με κλασικό δεκάρι ,πως θα παίρνει χαμηλά την μπάλα από τους μέσους που διαθέτετε και όσον αφορά την άμυνα που τόσα ακούτε ,και εσείς και εμείς, σας λέω....
Ο Μπίασμιρ, ήρθε έτοιμος με προετοιμασία και από πολλές γνώμες Εσωτερικού και Εξωτερικού ακούμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής νέος μεν, αλλά, με πολλά προσόντα δε. Και μάλιστα το παιδί ,πρώτη φορά στην καριέρα του δεξί μπακ στην Πράγα και αν δεν το πρόσεξε κανένας, δεν απειλήθηκε ποτέ ο Παναθηναϊκός, από την μεριά του.
Για μένα τον "προπονητή" μπορεί να δοθεί λύση στην άμυνα και χωρίς να πάρουμε σέντερ μπακ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ θα δοθεί λύσει και με κεντρικούς αμυντικούς τον Μπίασμιρ και τον Καντέ(αν δεν πάρετε άλλους) και όχι με τον μισοπνεύμονο Σαριέγκι και τον πολύ καλό ΑΘΛΗΤΗ και όχι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Βύντρα. Όταν ο τερματοφύλακας δεν μιλάει!!!Έχετε δει ποτέ να μιλάει-φωνάζει-καθοδηγεί ο Γκαλίνοβιτς τους αμυντικούς. Μην τρελαθούμε εδώ έγιναν αμυντικοί ο Καψής ο Δέλλας ο Ανατολάκης ακόμα και ο Κατσουράνης(άσχετα αν έχει και τα προσόντα) αλλά ποιον είχαν από πίσω? τον Αντωνάκη...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΥ ΜΠΑΚ που αυτήν την στιγμή υπάρχει και διαθέσιμος και τον ξέρουμε και είναι ο Σεϊταρίδης.
Υ.Γ 2. Αυτήν την χρονιά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ ΜΑΣ διαθέτει περισσότερο από άλλες χρονιές πολλούς παίχτες με προσωπικότητα όπως, ο Σάλπι(ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ), ο Κάρα (πρέπει να είναι βασικός όσο τον βαστάν τα πόδια του), ο τεράστιος Κατσουράνης, ακόμα και ο Νίνης, αν και μικρός ,έχει αποκτήσει την δικιά του προσωπικότητα, ο Σισέ (θα δέσει υπομονή-και να του πείτε να είναι πιο ήρεμος, γιατί στην Superleague άλλο που δεν θέλουν οι διαιτητές), ο Ζιλμπέρτο(να του πείτε να βάλει τα πόδια του στην φωτιά), ο Λέτο (μεγάλος τεχνίτης και μοναδικός στο ένας προς ένας-δεν υπάρχει και άλλος στην ομάδα) και αν θα πάρετε και τον Σεϊταρίδη, θα είναι άλλος ένας και αυτός. Το μόνο που μένει είναι να δέσετε σε θέματα τακτικής και συνόλου όλους αυτούς, γιατί όσον αφορά την φυσική κατάσταση, είμαι σίγουρος ότι θα πάτε πολύ καλά, σας βγάζω το καπέλο για πέρυσι, που η ομάδα δεν είχε τραυματισμούς και ανταπεξήλθε πολύ καλά, σε αυτόν τον τομέα.
Υ.Γ 3. Ο φίλαθλος παύλα οπαδός της ομάδας μας, θα συγχωρέσει δύσκολα πιθανή φετινή αποτυχία της ομάδας. Είναι λίγο λεπτά τα πράγματα φέτος, ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΎΝΤΕΣ

1 σχόλιο:

παράλληλος είπε...

Η θέση του Σισέ είναι στα δεξιά και στον χώρο. Έτσι έπαιζε κατα κανόνα, άσχετα αν δεν βγήκε σε ένα ημίχρονο (που πιστεύω ότι βγήκε: δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ)
Ο Καντέ έπαιζε πάντα αμυντικό χαφ. Άλλος ένας που θα κάψετε...
Ο Ζιλμπέρτο ένα χρόνο τώρα, αόρατος είναι, τοίχος δεν είναι...
Ο Μπιέρσμιρ έχει παίξει ΚΑΙ δεξί μπακ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η θέση του.
Ο Νίνης που τον αγαπάω και γουστάρω να τον βλέπω, είναι τόσο ανέτοιμος ή τόσο κωλόπαιδο?... Γιατί δεν παίζει? Ξέρει κανείς κάτι?

(Είμαι γαύρος και θέλω να μείνει ο Τεν Κάτε!)