Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΡΕ...

Κυριε Κουκουλακη ειμαι και γω ΠΑΟΚτσης,
αλλα δεν θα προστατευα την ομαδα οπως το κανατε εσεις:


Το παραπονο ομως που εχω σαν φιλαθλος του ποδοσφαιρου ειναι το εξης:
Γιατι ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ διαιτητη,που σας υπεραγαπαμε,
δεν αποβαλατε και τον Σορλεν?

Ειπαμε να μας βοηθησετε αλλα το παρακανατε.Μας πηρανε χαμπαρι.
Ήσασταν μπροστα στη φαση που ο Σορλεν εκλεψε την μπαλα
και δεν δωσατε τιποτα.Σας καλεσε ομως ο βοηθος
και σας ειπε οτι ο Σορλεν "ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΠΟΥΝΙΑ" του γαυρου παικτη.
Αυτο διαβασαμε στα χειλη του.Γιατι δεν τον αποβαλατε?
Χτυπησε αθλητη και πηρε μονο κιτρινη? Γιατι μας χαριστηκατε αγαπητε?
Ειναι κοκκινη για χτυπημα (ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΠΟΥΝΙΑ)
ή τιποτα οπως ειδατε και με τα ομορφα ματακια σας?
Βεβαια σε εκεινη την περιπτωση θα επρεπε να αποβαλετε
με κοκκινη τον βοηθο λογω ανικανοτητας
(μπορει ο διαιτητης να αποβαλει βοηθο).
Προτιμησατε ομως να γινετε ρεζιλι να δωσετε κιτρινη ΜΟΝΟ
αλλα να προστατευεσετε την ομαδα της καρδιας σας.Τον ΠΑΟΚ.


Αφου λοιπον αυτος ο ανθρωπος απεδειξε το ποσο αγαπαει την ομαδα
προτεινω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στησει αδριαντα του εν λογω κυριου
στο γηπεδο της Τουμπας.
Να γινει επιτιμος προεδρος ολων των συνδεσμων του ΠΑΟΚ .
Δεν ειμαστε μιζεροι και αναγνωριζουμε οτι δεν βοηθησε τον γαυρο.


ΥΓ1 Αν τωρα εκανε και καποια "λαθακια" δεν θα του παρουμε και το κεφαλι.Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι τρελοΠΑΟΚι.
ΥΓ2 Κατω τα χερια απο τον ΝΤΙΟΓΚΟ.Εφοσον παιζει στην ομαδα του δημοσιου ειναι περιουσιακο στοιχειο ολου του Ελληνικου λαου.Απαιτουμε προστασια την του.
ΥΓ3 Επιτελους ο γαυρος το μονο που ζηταει ειναι διαιτησια 50 - 50.Κυριε Κοκκαλη βγαλτε ενα DVD για την σημερινη σφαγη σας


17 σχόλια:

teo είπε...

Χα χα Novito δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ηθελες!Νομιζω σε δικη σου αναρτηση σε ειχα προετοιμασει το τι θα γινει στο Καραισκακη!Δεν σου ειπα κοκινη και αν δεν γινει τιποτα ξανα κοκινη και αν γινοταν ξανα κατι πεναλτυ;!Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α φιλε!

Οχι εκτρωπα μεθαυριο στην Τουμπα απο εκει θα πιαστουν μετα.Καταλαβαινω τον θυμο και την οργη ολων των Παοκτσηδων τι να πω αλλο παραπερα.

Εγω φιλε ΠΑΟ ειμαι οκ εχασα απο τις ΣΕΡΡΕΣ ε και;Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο δεν μπορεις να κερδιζεις παντα.Αυτο ειναι το φυσιολογικο!!Το αντιθετο του ΟΣΦΠ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΜΑΩ βρε ξουτ!!Αι στο διαολο στ φιναλε!Αυτη η ομαδα θα παει CL!Νομιζει πως στο περαμα θα παιξει!Αηδια!

Να ειναι καλα ο κυριος διαιτητης για το πρωτο γκολ που επρεπε να ακυρωθει που να εβλεπε ο Χαλκιας την μπαλλα να αποκρουση μεσα στο συννεφο καπνου!!Ασε για τισ κοκινες τραγελαφος αλλα να ειναι καλα και για αλλο ενα πραγμα:Για εφαρμογη του νεου κανονισμου που λεει:οτι εαν ενα μαυρο σεντερ φορ καταφερει και χωθει αναμεσα απο δυο λευκα σεντερ μπακ και τους ξεπερασει και βγει τετ α τετ απεναντι απο τον τερματοφυλακα τοτε μπορει ο ενας απο τους δυο να τον κλαδεψει χωρις ουδεμια συνεπεια απεναντιας μετα απο αυτο δεχεται και τα συγχαρητηρια του διαιτητη!Βρε ξανα αι στο διαολο να σας ζησει η Ολυμπιακαρα σας και παντα τετοια!Εχουμε ξεμεινει απο γελια με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας ευτυχως που εισαστε και εσεις και διασχεδαζουμε λιγακι.!

Ανώνυμος είπε...

na deite pantws pou 8a mas paiksei h diaithsia thn kyriakh kai ta gayrakia 8a bgoune kai apo panw....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
nikos είπε...

file anwnymekai ksilo na fame kai na xasoume pali mia einai h omada filarako.olumpiakos.eistai deyterh kai sikosate kai eseis kefali.eleos re paidia p pate ksebrakotoi sta agouria.

steve είπε...

Καλά ρε teo για παρηγορήτρα είσαι πρώτος τι λές στον ανθρωπο.
Δηλαδή τι ργινε στο Καραισκάκη τους πείραξε κανένας ειδες κανένα εκτροπο;
Δηλαδή δεν ηταν κόκκινες μάλλον θα προτιμούσες να επαναληφθούν τα γεγονότα του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο,οπου αφου σώσανε τα πόδια τους οι παίκτες του Ολυμπιακου πάλι καλά,καί αν θυμάμαι καλά τότε είχατε δώσει ευσημα σε εκείνη τη διαιτησία,βλέπεις μόνο ετσι μπορείτε να κερδίζεται,δεν θα εφαρμόζεται ο κανονισμός καί δεν θα δίνεται τίποτα στο παιχζνίδι σε οτι δικαιούται ο Ολυμπιακος.
Με αλλα λόγια εσείς νοείται δίκαια διαιτησία τον διαιτητή που θα αδικαί τον Ολυμπιακο το καταλάβαμε.
Φυσικά και οχι εκτροπα στην Τούμπα αν και στην Τούμπα επικρατεί ο νόμος ρης ζούγκλας αντε να πάς εκεί στους κάφρους να φωνάξεις για την ομάδα σου.
Φυσικά και αυτό είναι το ποδόσφαιρο και κάποτε χάνεις ομως οταν εχω εχασα απο τους Γάλλους εσυ εβγαλες γλώσσα λέγοντας διάφορα ευτράπελα,τώρα εσένα που σε ξεβράκωσε ο Πανσεραικος τι να πώ φυσικά εσυ το προσπερνάς λέγοντας μπάλλα είναι και δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις,μόνο που δεν λές το ιδιο γιά τον Ολυμπιακο,και ο λόγος είναι προφανής προσπαθείς να καλύψεις την κατωτερότητα της ομάδας σου.
Καί κάτι αλλο οταν εγώ εριχνα τεσσάρες καί πεντάρες στην Ευρώπη εκεί δεν μιλούσες αντιθέτως προσπαθούσατε να υποβαθμίσεται της ομάδες που κερδίσαμε εμείς ευρυ σκόρ.
Εγώ λοίπον θα σου πώ το εξής ο Ευρωπαίος της πλάκας μεθάυριο ας ρίξει στη VILLAREAL οχι τέσσερα καί πεντε αλλά εστω τρία δύο γιά να σας δω.
Εμείς κερδίσαμε ομαδούλες εσείς κερδίστε μεγάλη ομάδα να σας δώ.
Απαντήστε λοίπον επι της ουσίας με πράξεις και οχι με υβρείς και να τα βαζεται με τους διαιτητές αυτο είναι ευκολο.
Χάνεται και μετά τα ριχνεται στη διαιτησία ευκολο.
Στο ΟΑΚΑ δεν πετάτε καπνογόνα πότε σταμάτησε ο διαιτητής τώρα και αυτό σε πείραξε και θρηνείς για τον ΠΑΟΚ.
Οσο γιά την φάση που λές γιά τον Μπακαγιόκο στο τέλος δες οτι ναί μεν του περνάει αλλά μετα ο Αβρααμ καλύπτει και κόβει τώρα αν βούτηξε να πάρει κάτι παραπάνω δικαιωμάτου.
Για το φάουλ στον Πατσατζόγλου εξω απο την περιοχή δεν σε είδα να πείς τίποτα,οπως καί γιά το διπλο πέναλτυ στον Γκαλέτι στο μεταξύ μας ματς,αλλα ασχολείσαι με τη περίπτωση του Κλέιτον.
Αν θές να είσαι δίκαιος να τα βλέπεις ολα καί οχι με παρωπίδες που συμφέρουν το βάζελο,καί μετά βρίζεις τους πάντες καί τα πάντα τζάμπα μαγκες ειστε μου φαίνεται οι βάζελοι.
Τελικά τώρα υποστηρίζεις τον ΠΑΟΚ αν καί δεν είσαι χωρίς να κάτσεις να δείς τι εκανε ο ΠΑΟΚ οταν επαιζε ακόμα και με 11 πόσες ευκαιρίες ,πόσε κατεβασίες εκανε απλα περιορισθηκε σε ενα παθητικο ρόλο στην αμυνα προσπαθώντας να κρατήσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.
Πάντος εμείς εδω εχουμε πραγματικά σκάσει στα γέλια με τα επιχειρήματα σου πας να ξεπεράσεις σε γραφικότητα και τον Ψωμιάδη μετά τις σημερινές δηλώσεις του.

steve είπε...

Ανώνυμε 8:03 μμ κόψε κάτι δεν σε αποκαλώ Κραγκιόζη γιατί τον σέβομαι,αμα εχετε ψυχη ελάτε καί αμα μπορείτε μέσα στο γήπεδο ελάτε.
Προς το παρόν καντε τουμπεκί βλαχαδερά.
Γιά πές μας τι εχετε εσείς να μας επιδείξετε τα ΠΑΟΚΙΑ εκεί πάνω ενα απόλυτο τίποτα, η μάλλον καφρίλα ,τραμπουκίσμο ,καί αναχρονισμό.
Εχετεδε καταφέρει στο παρελθόν να αποβληθείτε στην Ευρώπη για επεισόδεια,και κάνατε ρεζίλι την Ελλάδα που πάτε ρε καθίστε εκεί με τα τσαρούχια σας.

Ανώνυμος είπε...

ayto pou o olympiakos panta eynoeitai kai panta bgainei kai adikhmenos den to katalabainw....
H kitrinh tou contreras htan, alla mhpws, mporouse kai na mhn dw8ei?? dhladh ama htan o pantos(pou eixe kitrinh) 8a ton apebale??
tou bakayoko htan ka8arh kokkinh.
oso gia tou ivic, htan pentaka8arh kitrinh, alla mhpws, lew mhpws, exei prohgh8ei akribws sth prohgoumenh fash foul ston arabatzh kai den tireitai kai to fair-play??

(anwnymos 7:52)

NOVITO είπε...

Steve πλάκα μας κάνεις??
"Δηλαδή τι ργινε στο Καραισκάκη τους πείραξε κανένας ειδες κανένα εκτροπο;" Για τις βλαχομαγκιές του ασφαλίτη σας με μερικά καλόπαιδα της 7 σε 60 δικούς μας που είχαν έρθει με προσκλήσεις δεν έχεις να πεις τίποτα??? Αλλά έτσι είστε... 100 σε 60... Κάποια πράματα δεν αλλάζουν ποτέ...

nikos είπε...

file anwnyme an h giagia mou eixe rodes 8a htan patini.esy ti itheles dhladh afou h deuterh kitrinh tou contreras htan pentaka8arh na ekane toumpeki o diaithths.epishs h kokkinh panw ston avraam htan alla mhn ksexnas oti eixe glitwsei kai muslimovic h paixtara tou paok mh xesw h opoia nomize oti epaize volley kai gia na sou thymisw ti egine h paixtara sas ekane dyo fores control tin mpala me to xeri kai phre mia mono kitrinh.
kai esy kirie novito gia thymisou ti ginete molis anebainei o olympiakos sthn 8essaloniki pou peftoun oloi panw sto leoforeio tis apostolhs na to spasoun auto dhladh den einai anadro.ama esy etsi nomizeis oti eisai magas mprabo sou megale!!!!!xaxaxaxaxaxa

steve είπε...

Novito δεν σε καταλαβαίνω λίγο ασ΄υντακτο είναι το κείμενο σου.
Φυσικά στο Καραισκάκη δεν πειράχθηκε κανείς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
Γίνε ποίο σαφής και ευχαρίστως θα σου απαντήσω.

Unknown είπε...

Μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Καλά πού ζεις ; Πώς έχεις επιβιώσει ; Μην ξεχνάς ! Το μεγάλο ψάρι -τρώει το μικρό ! Κι εσύ, άν είχες έναν Κόκαλη στην προεδρία, τα ίδια θα έκανες ! Όχι πως δεν έπνιξες ομαδούλες του χεριού σου !
Για θυμήσου τα μαύρα χρόνια του ΘΡΥΛΟΥ επί Σαλιαρέλη και πες μου ειλικρινά -ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ- δεν γέλαγες χαιρέκακα ; Γι αυτό σου λέω... η πουτάνα η εξουσία , είναι πάντα εδώ και θα μας τρυπάει το μυαλό ! ΑΥΤΑ ! ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΤΑ !
ΚΑΛΟ Σ/Κ...ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ

teo είπε...

Ωχ!stave εσυ δεν καταλαβαινεις με τιποτα.Τι να παρηγορησω και ποιον!Η δευτερη συμπαθεια μου ειναι ο ΠΑΟΚ μπορει να εχω παει και 1000 φορες στην ΤΟΥΜΠΑ!Εσυ δεν εχεις δευτερη ομαδα που να την εχεις στην καρδια σου πως να το πω!Εγω εχω και τριτη τον ΑΓΙΑΧ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ μηπως σε πειραζει και αυτο!!!!!!!Να εισαι αντικειμενικος δεν εβρισα καθολου και σου εχω ξαναγραψει οτι δεν παρακολουθεις κατα καιρους τα σχολια και γραφεις και οποιον παρει ο χαρος!
Εγραψα οχι εκτρωπα οκ αδικηθηκε και μια φορα ο ΟΣΦΠ στην Κρητη για κοκινη καρτα εννοω και χαλασε ο κοσμος τι να πουν και οι ομαδες που καθε Σαββατοκυριακο τραβανε τα ιδια ιδου και η αγανακτηση.Δεν εχω γραψει ποτε οτι ο ΟΣΦΠ δεν διαθετει ομαδα.Αλλα η θεση της ομαδος σου στην SL ειναι πλασματικη πως να το κανουμε μονο εσυ και ο ανωνυμος διαφωνειτε!!Οκ εισαστε Ολυμπιακοι αλλα οχι και ετσι αδερφε.Οτι γραφω και ισχυει για μενα και το πιστευω.Εχω να πω να προσθεσω δηλαδη οτι η πρωτη κιτρινη του Ιβιτς πανω στον Ντιογκο δεν ηταν τιποτε αλλα το δευτερο μαρκαρισμα ηταν κοκινη απ'ευθειας!Απλα δες αυριο στην Τουμπα τους παιχτες σου οταν πηδουν για κεφαλιες θα εχουν τα χερια μεσα στις τζεπες τους;Και μη μου πεις πως ο Ιβιτς σκοτωσε τον Ντιογκο γιατι θα ξαναεκφρασεις θεση πορομενου Ολυμπιακου!
Δεν χαρηκα φιλε με την ηττα σας απο την ΣεντΕτιεν αλλα ο προπονητης σας φανηκε πως την ειχε διαβασμενη σαν ομαδα παρα πολυ καλα και το απεδειξε μεσα στο χορταρι.....
Οσο για ΠΑΟ μη βιαζεσαι θα κανω αναρτηση ξανα παλι για την ΒΙΓΙΑ και δεν χρειαζεται ο ΠΑΟ να πεταξει 2-3 μπαλακια ξεχνας οτι και το 0-0 του φτανει!!!
Εσυ εριχνες τεσσαρες και πενταρες αλλα μην ξεχνας οτι την απ΄ευθειας προκριση στους ομιλους του CL την οφειλεις στον ΠΑΟ γιατι υπαρχουν και κρατη που καμια ομαδα δεν περναει απ΄ευθειας γιατι αλλιως θα περνουσατε οπως και φετος...
Θα συμφωνησω εν'μερη με τις ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!
Πως το βλεπεις να γινει το ματς στην Τουμπα με τρεις Ευσαγγελεις;Αυτοι πρεπει να ντρεπονται που θα ειναι στην Τουμπα μονο μη τους παρει χαμπαρι ο κοσμος και τους κανει σουβλακι σαν τον Αθανασιο Διακο!Ε!βεβαια θα χασει αν χασει ο ΟΣΦΠ και κατι θα γινει.Εισαγγελεις σε αγωνα ποδοσφαιρου;Ντροπη σε οποιον και αν το σκρφιστηκε!Ελεος!

nikos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
teo είπε...

Με τρομαξες Νικολα οτι εγραψες ξαναγραψτω αν εισαι μαγκας μετα την Τουμπα χαχαχα.Αν προσεγγισετε το γηπεδο τελικα.Ο ΠΑΟΚ φιλε δευτερος ειναι στο πρωταθλημα και καθαρος και αν ηταν σαν την ομαδα σου να σε σπρωχνουν απο δω και απο εκει καθαρα αγωνιστικα θα σε περνουσε στην βαθμολογια!Εσεις υπαρχει και περιπτωση με τους 3 εισαγγελεις να παρετε και τους τρεις βαθμους απο το αεροδρομιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ οπως με την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ!

NOVITO είπε...

steve/niko/ανώνυμε ειλικρινά πιστεύεις το "Φυσικά στο Καραισκάκη δεν πειράχθηκε κανείς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς."??
Επειδή θεωρώ αδύνατο να είσαι τόσο πρόβατο και να το πιστεύεις, δε νομίζω να χρειάζεται διευκρινήσεις..

Panagiotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.