Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΡΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


ΟΠΩΣ ΣΦΑΧΤΗΚΕ Η ΞΑΝΘΗ...ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΟΠΩΣ ΣΦΑΧΤΗΚΕ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ...ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΟΠΩΣ ΣΦΑΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΟΠΩΣ ΣΦΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...
ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...

ΕΤΣΙ ΣΦΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟΨΕ....


ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

"Στο 69΄ απέβαλε με υπερβολική δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βιτόλο (ενώ νωρίτερα είχε «χαριστεί» στον Άντζα"
"Ακόμα κι αν χρειάστηκε δύο αμφισβητούμενα γκολ (το πρώτο οριακό, το δεύτερο οφσάιντ), ακόμα και αν δεν έκανε καλή εμφάνιση, ακόμα και αν «ίδρωσε» κόντρα στον δυνατό Άρη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το αήττητο ρεκόρ του στο Καραϊσκάκη..."
Και στο 73΄ έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε σπρώξιμο(;) του Ρεγκέιρο στον Ντουντού.




Ο Γκαλέτι συνέχισε την... αρνητική παράδοση και έχασε την εσχάτη των ποινών, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Αργεντίνος πετυχαίνει γκολ, αλλά από θέση οφσάιντ!



....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ"ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΦΥΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ!

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΤΕ ΡΕ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΑΣ;

ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ομαδούλα ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΑΤΕ Η ΝΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ..ΓΑΥΡΟΥΣ...

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 15 ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΣΠΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΙ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!ΣΤΗΝ..ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Ρ Ο Μ Π Ε Σ....

Υ.Γ.:ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ!ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ!









20 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Τι να πει κανείς ρε Νικόλα μετά και τα σημερινά αίσχη?? Τι να πει?? Κάθε πέρσυ και καλύτερα, έχει καταντήσει αηδία το ελληνικό Πρωτάθλημα και όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο υπαίτιος αυτής της κατρακύκλας.. Απορώ είναι δυνατόν ένας οπαδός να χαίρεται με τέτοιες νίκες της ομάδας του?? Αλλά τι λέω εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με οπαδούς αλλά με γαύρους..

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για το επίπεδο του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της χώρας μου..

teo είπε...

Πολυ σφαχτο επεσε και δεν εχουμε πασχα ακομη!Εμειναν μερικα ας περασει και η επομενη εβδομαδα να ξαναρχισει παλι το σφαξιμο.Ερχεται η ΕΥΡΩΠΗ τωρα θα πεσει παλι γελιο βλεπεις εκει τα σφαχτα ειναι νεογεννητα και δεν πρεπει να πεσει μαχαιρι...

Steve Dims είπε...

ΞΕΚΙΝΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΟΙ ΗΑΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΝΩΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ....

ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ....

ΔΕΝ ΠΑΕΙ .....ΑΛΛΟ

ΡΕ ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ????

ΡΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ (ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ....ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣςΕΚΙΑ ΟΛΑ !!!

ΑΚΟΥΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.....ΟΟΟΟΤΑΝΝΝΝΝ!!!!
ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ .....

ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΣΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ...

ΣΤ΄'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ....

NOVITO είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ LEXAIONARIO ΣΤΟ BLOG... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ... :D

Κώστας είπε...

ρε παίδες, αυτός ο επόπτης ο Γενναίος, γιατί μονίμως σφυρίζει μόνο τον γαύρο?

NOVITO είπε...

Μονιμάς έγινε ο π@υστης πλέον...

teo είπε...

Θα παω να δω την ομαδα μας σημερα LEX!Για να δουμε ψαρια που θα πιασουμε ελπιζω να μη με πιασει καμια αναγουλα παλι ειμαι και λιγο ατυχος!Ειναι να μη μπουκαρης μετα στο γηπεδο με οσα γραφεις και ...ισχυουν;Ποιες ομαδες τωρα το σχμ να ειναι καλα!

exotrela είπε...

Lexaionarie,δεν πιστεύω στα μάτια μου.Επιτέλους,βγήκες από τα ρούχα σου και'συ.Τι να πει,κανείς,ρε παιδιά?Αφού δεν ντρέπονται οι ίδιοι ασ΄τους να χαίρονται τα πρωταθλήματα τους και την απόρθητη έδρα τους.Τους σιχάθηκε η ψυχή μου....

steve είπε...

Καλά ρε μεγάλε γραφικός κατηντησες,παντού σφαγές βλέπεις την ανικανότητα και ανυπαρξία των ομάδων σας την προσπερν΄τε με τη σφαγή γιάοποία ομάδα χάνει απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Αλλά στη ουσία αυτοί που φωνάζουν είναι οι ευνοημμένοι απο την διαιτησία ενα flashback καί λίγο φνώση μπάλλας καταλαβαίνεις.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καλά εσύ ζείς στον κόσμο σου.
Αν μου λές οτι ξέρεις απο μπάλα και δεν είδες χτες οτι κερδίσατε απο 2 γκόλ οφσάιντ τότε καλύτερα ασχολήσου με ..μόδα!
Παραδεξου μια φορα σαν αντρας που φοραει παντελονια οτι κερδιζετε με πλαγιους τροπους..δεν είναι κακό.Θα εξηγησεις κιολας γιατι βγαινετε τοσα χρονια στην ευρώπη και τσιμπουκωνετε ολες τις ομάδες εσεις η ομαδάρα με τους παιχταραδες που σαρωνει τα παντα στην ελλαδα...
ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Η ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΤΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ..!

NOVITO είπε...

Πάντως το πέναλτι του γαύρου είναι πανομοιότυπο με το πέναλτι στον Κόκε που ζητούσαν τα Αρειανά στον επαναληπτικό κυπέλλου στο Βικελίδης.... Αυτό γιατί μερικοί έχουν μικρή μνήμη....

steve είπε...

Καλά τα ιδια και τα ιδια δεν βαρεθήκατε να κλαψουρίζεται,πόσο πρέπει να πάει η διαφορά.
Πάλι φαντάσματα βλέπετε καί αδικίες
Καί ποιός μιλάει ειδικά η ΑΕΚ που φέτος την σπρώχνουν οι διαιτητές,ενα παράδειγμα το προηγούμενο παιχνίδι με την Λάρισα,ολη η κερκίδα είχε ξεσηκωθεί με αυτά που εβλεπε.
Οπότε αλλοι πρέπει να φοράνε παντελόνια καί να παραδεχθούν ορισμένα πραγματα.
Οταν παίζουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τέτοια σκληρότητα με αποτέλεσμα πολλές φορές να κινδυνέυει η σωματική τους ακεραιότητα,καί οι διαιτητές κάνουν τα στραβά μάτια τότε είναι καλά και δίκαια ολα.
Εχετε φτάσει σε τέτοιο σημείο να φωνάζεται καί γιά το παραμικρό φάουλ που δίνει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,καλά για πέναλτυ δεν συζητάμε μέγα αμάρτημα.
Οτί γκόλ μπεί είναι αδικία γία την ομάδα που το δέχεται.
Λοίπον προτείνο να καταστρατηγούνται οι νόμοι του ποδοσφαίρου είς βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ουτε πέναλτυ,ουτε πέναλτυ ουτε φάουλ,καί τσεκούρι στους παίχτες ετσί γιά δικαιοσύνη οπως εσείς την εννοείτε.
Καί γιά να θεραπευθείτε απο αυτή την ανίατη ασθένεια,καί αυτό το παραλλήρημα.

Hades είπε...

Βρε, βρε... έβρεξε και βγήκαν όξω τα σαλιγκάρια... :):)
Ναι, ναι, ξέρουμ, κλεμένο και το φετινό και πάει λέγοντας, τα'χουμε ξανακούσει.
Η πλάκα είναι ότι την εν λόγω Κυριακή έγινε της πουτάνας το κάγκελο σχεδόν σε όλα τα γήπεδα. Κι επειδή ως διά μαγείας μόνο τα του γαύρου σχολιάζονται, φαίνεται τι τσούζει και τι όχι. Ρε δε μας χαιρετάτε από 'δώ που το παίζετε και οσίες παρθένες. Τα είπε και ο πρόεδρος με τον προπονητή σα άλλωστε: είστε αδελφές (πριμαντόνες και μπαλαρίνες κοινώς). Τραβάτε σχολιάστε τα χάλια σας τα μαύρα και μετά μιλήστε για τον Ολυμπιακό....

Και μην ξεχάσετε τις σόδες.

skount είπε...

STEVE:Ναι ρε παλήκαρε,μας ευνοούν γιατί έχουμε την παράγκα του Ντέμη,του Νοτια και του Κανελλοπουλου.ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!Γελάει ο κόσμος.ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ"ΤΟΥ ΘΩΜΑ,ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ(ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ) ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑΡΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!]
Οσο για την Λάρισα που λες επειδη μαλλον δεν το ειδες το παιχνιδι και αναμασας σαν παπαγαλακι οτι σου ειπαν η διαβασες στο φως και στον πρωταθλητη σε ενημερωνω οτι η Λαρισα επρεπε να εχει τελειωσει το ματς με 10 και να εχει αποβληθει ο βενετιδης.
Η σκληρότητα που σας παίζουν είναι απίστευτη..Ειδα την περασμενη αγωνιστική με τον Πανθρακικο πόσο σκληρά σας φέρθηκαν..ουτε στην προπονηση τετοια χαλαροτητα!
Τα υπολοιπα αλαζονικα που γραφεις δεν τα σχολιαζω καν...απλά κάνω δυο επισημανσεις..το "παραληρημα" γραφεται με ενα λαμδα και το "προτείνω" με ωμέγα!

HADES:Οχι παληκαρι μου..με την αξια σας το πηρατε!Τα 2 προχτεσινα γκολ ηταν απολυτως καθαρα!μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Οσο για το τι εγινε την Κυριακη στα γηπεδα ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 2(!!!)ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ!
Το τι τσουζει το βλεπουμε οταν παιζετε στην ευρωπη,σας ξεβρακωνει η καθε ανορθωση και ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ!
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ..ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ!ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΤΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ(ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΤΣ ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ;MΠΑΑΑ..) ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ +14 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΑΣ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..

Υ.Γ.:LEXAIONARIE ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ..ΓΑΥΡΟΥΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ!

-billys- είπε...

12 χρόνια βγαίνει στο CL με τα κλεμμένα πρωταθλήματα, και παίρνει τα χρήματα του CL (τα κλεμμένα χρήματα) και κάνει τις επενδύσεις του.
12 χρόνια παίρνει κλεμμένα πρωταθλήματα και κρατάει την ομάδα χωρίς γκρίνια και χωρίς να φαίνονται τα μεγάλα ρεζιλίκια τις Ευρώπης κάτι που η άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν γιατί τα πληρωμένα δημοσιογραφακια βγαίνουν και λένε συνέχεια για την καρδιά του πρωταθλητή και όλες αυτές τις αηδίες.
Προσπαθούν συνέχεια να δημιουργήσουν φαγωμάρα στους άλλους διεκδικητές και παίζει μπάλα μόνος του.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι όπως πέταξε έξω από τον φάκελο των ολυμπιακών έργων το γήπεδο τις νέας Φιλαδέλφειας και έβαλε το Καραϊσκάκη που στη ουσία δεν του άνηκε και πέταξε στον δρόμο αυτόν που το είχε έτσι και στο γήπεδο του παναθηναϊκού αυτός κρύβεται από πίσω και δικός του δάκτυλος είναι που σταμάτησε το γήπεδο.
Και το σκεπτικό του είναι πολύ απλό αν τις έχω χωρίς γήπεδο αυτές τις 2 ομάδες που θα βρουν έσοδα να επενδύσουν στις ομάδες τους!!!
Επίσης αυτό που κάνει με τις διαιτησίες φέτος ξέρει γιατί το κάνει και είναι πάλι πολύ απλό, με αυτά που βλέπουν ποιος σοβαρός άνθρωπος θα έρθει να επενδύσει στην ΑΕΚ όταν θα ξέρει ότι όσα και να βάλει δεν πρόκειται να πάρει ποτέ του πρωτάθλημα;
Επίσης είναι και μια καλή ευκαιρία να δείξει και στους μέτοχους του παναθηναϊκού ποιος είναι το αφεντικό και πως όσα και να βάλουν πρωτάθλημα δεν πρόκειται να δουν.
Για αυτό λοιπόν ας σταματήσουν τα παπαγαλάκια του κοκκαλη να προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν τις χρειάζεται αυτές τις διαιτησίες, απεναντίας φέτος τις χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά!!!!

skount είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΡΕ BILLY!Tα γαυροπρόβατα με το i.q ραδικιού για να καταλάβουν τώρα τι είπες θα περάσουν πολλά χρόνια η μπορεί και να μην τα καταλάβουν ποτέ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ(ΜΜΕ ΚΛΠ)!
ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΜΕΛΗ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!

steve είπε...

Νικολάκη καί Billako γιά ολα αυτά που λέτε εχετε αποδείξεις,γιά σας πουλάει κάποις ολα αυτά τα παραμύθια που μας σερβίρεται,και φυσικά εσείς τα πιστέυεται σαν πρόβατα μασόντα χρόνια τώρα την ιδια καραμέλλα,βαρεθήκαμε να ακούμε βρείτε κάτι καινούργιο γιά παρηγοριά

Hades είπε...

Έχω δακρύσει από συγκίνηση, μην πω για την ανατριχίλα της κρίσης αντικειμενικότητος...
Πχ το Σάββατο για το δεύτερο γκολ έγινε αντιληπτό κανά δεκάλεπτο αργότερα από τον εκφωνητή ότι ήταν οφσάιντ, ενώ για το δε πρώτο γκολ το μάθαμε την επομένη από τις εφημερίδες. Τόσο εξώφθαλμα ήταν. μην είπε κανείς ότι κακώς δεν αποβλήθηκε ο αμυντικός του Άρη στη φάση του πέναλτυ; Μπα, περισσεύει η αντικειμενικότις. Γι'αυτό λέω, μόνο όπου βολεύει και συμφέρει υπάρχει κλάψα.

Όταν θα μάθετε να ασχολείστε προτίστως με τα ημέτερα, που ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ έχουν τεθεί εδώ μέσα ίσως να φανεί ότι τελικώς μπήκε λίγο μυαλό στην γκλάβα σας...
Και ξαναθέτω λοιπόν: Όταν ο Τεν Κάτε έλεγε ότι είστε Αστέρας Τρίπολης της Ευρώπης το σχολίασε κανείς σας; ΟΧΙ.
Όταν ο Αναστασίου έλεγε ότι με το ΜΕΤΡΙΟ υλικό που έχετε είναι λογικό να μην τελειώνετε φάσεις το σχολίασε κανείας σας; ΟΧΙ.
Όταν διοίκηση μετά του τεχνικού τημ έλεγε ότι παίζετε ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ το σχολίασε κανείς σας; ΟΧΙ.
Όταν οπαδοί άλλων ομάδων αναρωτιούνται κανά και ξανά πχ γιατί δεν παίζει ο Ίβανσιτς ή ο Μάτος κλπ, το σχολίασε κανείς σας; Οχι (αντε και με το καλό ο Σαριέγκι από αριστερό μπακ αριστερό εξτρέμ).
Χθες ο Ζιλμπέρτο είπε ότι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι η αστάθεια στην απόδοση. Το σχολίασε κανείς σας; ΟΧΙ.
Χθες ο Αντωνίου έλεγε ότι άλλα λέμε κι άλλα κάνετε. Το σχολίασε κανείς σας; ΌΧΙ.
μήπως σχολίασε κανείς σας τις προαναγγελθείσες μεγάλες μεταγραφές από τα μέσα Δεκεμβρίου που πλην του Πολωνού δεν έγιναν ποτέ; ΟΧΙ.
Σχολίασε κανείς σας τις συστάσεις της διοικήσεως στον Τεν Κάτε έως και για άλλη ενδεκάδα; ΟΧΙ.
Σχολίασε κανείς σας το γεγονός ότι ο Πιλαβίος ήταν υπάλληλος του Παναθηναϊκού επί σειρά ετών; ΟΧΙ.
Στην συνέχεια αυτού, σχολίασε κανείς σας αυτό που έγραφα της προάλλες περί συμπράξεως Κόκκαλη-Βγενόπουλου; ΟΧΙ.

ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

Θυμάσαι τι έλεγα εγώ εδώ πέρα για διαιτησίες, πολυμετοχικότητες και λοιπές διαιτησίες προ έτους και βάλε; Μάλλον οχι...
Ξέρεις γιατί σε όλα η απάντηση είναι ίδια, δηλαδή όχι; Διότι πολύ απλά δεν μπορείτε να δεχθείτε το πόσο τεράστιο μπουρδέλο έχετε γίνει ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.
Διότι το γεγονός ότι οι περισσότεροι γαύροι βράζουμε με την όλη φάση με τη διαιτησία και τα όσα γίνονται είναι κάτι που εσείς δεν το βλέπετε καν.
Γι'αυτό λέω, ρουφάτε τώρα το αβγουλάκι σας αφού έχετε την πλάνη ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και σε καλή μεριά...

skount είπε...

TO ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΑ ΓΑΥΡΟΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ"ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ"...


STEVE:Αμα βαριεσαι να ακους-εγω νομιζα οτι διαβαζεις-διαβασε αλλο ποστ σε αυτο το blog η αλλαξε blog αν δεν σου αρεσουν τοσες αληθειες που σε τσουζουν μαζεμενες!
Ειναι παραμυθι που μας πουλανε αλλοι το οτι βλεπουμε ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ να κερδιζετε με 2 γκολ οφσαιντ,να μενει ο Αρης με 10 παικτες χωρις να πρέπει και ο Αντζας που επρεπε να παρει κοκκινη να τελειωνει κανονικα τον αγωνα!
Θα σε θεωρησω πορωμενο με την ομαδα σου γι'αυτα που γραφεις γιατι δεν θελω να σε θεωρησω βλακα!

HADES:Χαιρομαι που εσυ ξεχειλιζεις απο κριση αντικειμενικοτητας.Ειναι φανερο οτι την μερα σου την ξεκινας με την αναγνωση του πρωταθλητη..ειρωνικο και αλαζονικο υφακι!Σαν αυτο που χρησιμοποιουν οι εξουσιαστες.Αυτους που η ομαδα σου εκπροσωπει στο ποδοσφαιρο ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ αλλα αντιστοιχοι εξουσιαστες σε γαμανε στην υπολοιπη ζωη σου(δουλεια κλπ) και εκει τους κραζεις...Μπορει να τα γραφω προς εσενα αλλα περισσοτερο αναφερομαι στον μεσο γαυρο γιατι εσυ μπορεις να αποτελεις εξαιρεση...
Παμε στο ματς με τον Αρη:τα 2 γκολ οφσαιντ δεν ηταν εμφανεστατα(μιλαμε τοσο ατυχος ο διαιτητης μονο σε ματς του γαυρου τυχαινει να ειναι)η κοκκινη στον Αντζα δεν ηταν εμφανεστατη;Η κοκκινη του Βιτολο ηταν ε;Στο ματς με τον θρασυβουλο στο καραισκακη δεν φανηκε οτι ηταν οφσαιντ ο ντιογκο πριν του γινει πεναλντι;Στο ματς με τον πανιωνιο τα 2 οφσαιντ του μητρογλου παλι δεν ηταν εμφανεστατα;;;Ναι,εχεις δικιο οπου βολευει υπαρχει αντικειμενικοτητα..χαχαχαχαχα!3 περιπτωσεις σου ειπα,ολες ετυχε να μην τις δει ο διαιτητης που σας επαιζε σε καθε ενα ματς απο αυτα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ι Σ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -14.ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΛΟ ΓΙΑ -14 ΜΙΛΑΤΕ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ(ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ),ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑΚΤ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ(ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ.ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΛΛΑ "ΜΙΛΑΩ"ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

Hades είπε...

Φίλε μου, σε ευχαριστώ διά τον οχετό χαρακτηρισμών, απλά να σου πω ότι δεν με λέρωσε καν. Λίαν συμπτωματικώς είμαι φιλαθλαίος από το 1993, με μακρά πορεία σε εκπομπές του πάλαι ποτέ Σπριντ ΦΜ (αν τον έχεις ακουστά, διότι δεν ξέρω την ηλικία σου) κλπ. Ούτε πρωταθλητές διαβάζω, ούτε τίποτε άλλους "αντικειμενικούς" και μη.
Μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Κάπου είδα να λες για την κόκκινη του Άντζα. Αν με πετύχεις πουθενά να λέω ότι δεν ήταν κόκκινη έλα σφύρα το και σε'μενα να διαβάσω το κείμενό μου.
Απλά ως έχει αποδειχθεί και επιστημονικώς, χρόνια τώρα σας έχουμε τρελάνει στο πήδημα και δεν ξέρετε τι λετε (τι διαβάζετε, τι βλέπετε κλπ). Διότι συγγνώμη αλλά όταν μου προσάπτεις ή απευθύνεις πράγματα που ΔΕΝ έχω πει δεν μπορώ να τα εξηγήσω διαφορετικά.

Στο πιο φρέσκο κείμενο που έκανε ο Λεχαιωνάριος έχω αναφέρει κάποιες φρεσκότατες (χθεσινές) δηλώσεις των Δομάζου-Καμάρα-Οικονομόπουλου. Έχω και 2 προχθεσινές από Ζιλμπέρτο και Αντωνίου. Δεν είδα κάποιο σχόλιό σου ως τώρα. Ίσως να μην είδες ακόμη το κείμενο. Αν θες διάβασέ τες και το ξανασυζητάμε.

Δεν έχει νόημα ν'αρχίσω να σου λέω τι έλεγα από πέρσυ για πολυμετοχικότητες, για δεκάγατους, για πατέρες και πάει λέγοντας, όπου ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ έπεσα μέσα σε όλα. Τουλάχιστον για την ώρα. Να σε πείσω δεν τίθεται θέμα άλλωστε. Εδώ βγαίνεις και μου λες ότι δεν έχουμε κράξει ποτέ τον γαύρο μετά από νίκη που δεν έπρεπε να πάρουμε, που δείχνει πόσο ελάχιστη επαφή έχεις με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Ελλάδα και γενικότερα με τον κόσμο του Είναι και του Γίγνεσθαι. Διότι προφανώς δεν έτυχε να πάρει ποτέ τ'αφτί σου τι έγινε πέρσι μετά τον αγώνα με την Καλαμαριά (και που γινόταν επί μήνες ανάμεσα στους γαύρους). Για να σου πω το πλέον κλασικό παράδειγμα.

Διότι απ'ό,τι φαίνεται δεν τα πιάνεις τα λόγια: συνέχισε να λες κι εσύ ό,τι επιθυμείς. Και 'σένα σε διαψεύδουν και οι εξελίξεις και η ίδια σου η ομάδα με τα λόγια και τα έργα της. Τώρα τι μου λες εσύ, εγώ τ'ακούω δυστυχώς βερεσέ...
Και ένας παραπάνω λόγος για τον συγκεκριμένο βερεσέ είναι το τελευταίο σου σχόλιο, διότι στον καθέναν πρέπει να απευθύνεις τα λόγια σου ανάλογα με τα όσα λέει. Εγώ είμαι υπεύθυνος για όσα γράφω εγώ και όχι για όσα γράφουν και κάνουν άλλοι. Διότι μεταξύ άλλων δείχνεις ότι μάλλον ουδέποτε κάθησες να διαβάσεις πράγματα που εγώ έχω γράψει, είτε εδώ μέσα, είτε στο δικό μου μπλογκ, είτε σε άλλα διάφορα μπλόγκια. Οπότε δεν είναι δυνατόν να συνεννοηθούμε κιόλας, λυπάμαι.

Και κατάλαβε επιτέλους πως δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι τα όποια αφοριστικά ή λασπολογικά γενικόλογα, απ'οποιονδήποτε κι αν προέρχονται, από την στιγμή που βάζεις (και εσύ) και 'μένα μέσα σε αυτά.