Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...

Για ακόμα μία φορά το μπάσκετ του δικεφάλου αποδεικνύει πως "υποφέρει". Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει όσους μιλούσαν για ακόμα μια δύσκολη χρονιά, καθώς οι δυσάρεστες εξελίξεις δεν έχουν τελειωμό...

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι συμβαίνει στο ταλαιπωρημένο, αυτό, τμήμα του δικεφάλου:

Χθες το απόγευμα, στο Παλατάκι, μίλησε ως μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ η Ιωάννα Παπαδημητρίου (σύντροφος του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Δρόσου), στους παίκτες προσπαθώντας να εξηγήσει τα ... ανεξήγητα! Σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, η Ιωάννα Παπαδημητρίου ανέφερε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι εφικτό να εισπράξουν ένα μισθό (από τους δύο που τους οφείλονται) και ενδεχομένως κάτι παραπάνω, εφόσον προκύψουν χρήματα από κάποια από τις πιθανολογούμενες χορηγίες και τη βοήθεια του ερασιτέχνη.

Η ίδια τόνισε στους παίκτες ότι ο Δρόσος θα καλύψει το υπόλοιπο χρέος στο τέλος της περιόδου και τους ανακοίνωσε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει «κατά βούληση». Το σίγουρο είναι ότι το τελευταίο διάστημα οι παίκτες ζουν, δυστυχώς, σε κλίμα αβεβαιότητας και η πλευρά του Δημήτρη Δρόσου δεν έχει πάρει κάποια θέση ώστε να λύσει τις πολλές απορίες που δημιουργήθηκαν σε παίκτες και φιλάθλους .

Ως συνέπεια των παραπάνω, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης , οι Κώστας Βασιλειάδης και Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ζήτησαν να λυθούν τα συμβόλαια τους, για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους! Τόσο ο αρχηγός (που για άλλη μια φορά φεύγει για οικονομικούς λόγους από τον σύλλογο), όσο και ο Μούλα άφησαν να εννοηθεί (μιλώντας με στενό τους περιβάλλον) ότι το κάνουν για να εξυπηρετήσουν καταστάσεις και όχι γιατί υπήρξε κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις τους, είτε με τους διοικούντες, είτε με τον προπονητή. Είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να συμβεί τις επόμενες ώρες, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Γκρέγκορι και Ντιαρά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία από το Σικάγο, που είχε ο Δρόσος με το συμβούλιο του ερασιτέχνη την Τετάρτη, δήλωσε ότι θέλει να παραιτηθεί. Τη δήλωση άκουσαν σε ανοικτή ακρόαση τέσσερα μέλη του συμβουλίου και η κ. Παπαδημητρίου.

Πριν από λίγο ο Δρόσος έλυσε τη σιωπή του και μιλώντας ζωντανά σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μεταξύ των άλλων τόνισε:

«Αν πραγματικά δεν υπάρχει κανείς και η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για την λειτουργία της ΚΑΕ τότε θα συνεχίσει να υπάρχει σαν πρόεδρος μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη βοήθεια βέβαια του ερασιτέχνη».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ εξέφρασε μια πικρία λέγοντας ότι δεν του άρεσε να του λέει ο οποιοσδήποτε «παραιτήσου», παραγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα… Δεν θέλει να κρατάει όμηρο τον ΠΑΟΚ και αν βρεθεί διάδοχη κατάσταση αποχωρεί.

Κανείς δεν θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ και αν τελικά ο ίδιος παραιτηθεί, πάμε σε λύση πρωτοδικείου, ο ΠΑΟΚ μπαίνει πάλι σε περιπέτειες γιατί ακυρώνονται οι συμφωνίες της τωρινής διοίκησης .

Η ομάδα δεν μπορεί να μπει 4άδα άρα θα πάμε σε περικοπές . Δεν μπορεί να έχει μπάτζετ 3,5 εκατομμύρια €, χωρίς στόχο κορυφής. Πρέπει να γίνει συμμάζεμα στα οικονομικά ώστε να μην προστεθούν καινούρια χρέη. Τρεις παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Με την αποχώρηση των τριών παικτών θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που σήμερα δεν έχουν χρόνο συμμετοχής (Τσιάρας, Καυκής, Κυρίτσης).

Ο Δρόσος δήλωσε ότι οι Βασιλειάδης και Μουλαομέροβιτς που φέρεται να φεύγουν, το ζήτησαν μέσω του μάνατζέρ τους για να ελαφρύνουν την ομάδα . Το ίδιο ισχύει και για τον Γκρέγκορι. Οι παίκτες δεν είναι απλήρωτοι για μήνες όπως ισχυρίζονται κάποιοι αλλά τους οφείλονται λίγα δεδουλευμένα.
Όσον αφορά τους παίκτες που φαίνεται να έχουν κατέβει από το τρένο, ο Κροάτης πλέι μέικερ είναι κοντά σε συμφωνία με την ΚΚ Ζάγκρεμπ στην οποία πιθανότατα θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της παρούσης αγωνιστικής περιόδου.

1 σχόλιο:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Πάλι καλά που έχουμε σχεδόν σώθει...
Πάλι καλά...