Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ....




ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΣΑΣ....




12 χρόνια τα ίδια και τα ίδια... Δεν βαρεθήκατε ακόμα;
Με το έτσι με το θέλω
το πρωτάθλημα το έχετε στημένο.

Μας κουράσατε πλέον "κύριοι".


Πάνω απ’ όλους και όλα είναι ο γαύρος. Ένα πρωτάθλημα που εδώ και χρόνια είναι σκλαβωμένο από τον πράκτορα Κόκκαλη και την παράγκα του, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να είναι παρά κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου και εμείς οι πιστοί οπαδοί του ΠΑΟΚ νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε οι μόνοι που αντιδράσαμε και αντιδρούμε στο κατεστημένο. Αντιδρούμε ακόμα και με συλαλλητήρια στο κατεστημένο τώρα του Κόκκαλη, χθες του Βαρδινογιάννη.

Αυτά να τα βλέπετε κάποιοι που μετά τη χθεσινή γκέλα της ομάδας μας είπατε ότι χάσαμε ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Ποιο πρωτάθλημα; Ποιόν τίτλο; Τον ήδη καθορισμένο πριν καν αρχίσει το "πρωτάθλημα";

Αναμένουμε και αύριο τα μεγαλειώδη πρωτοσέλιδα για τον πρωταθλητή σας, για τη μαγική μπάλα που παίζει, για τους καταπληκτικούς λατίνους του και μια μικρή αναφορά για αμφισβητούμενο πέναλντι...

Για όσους δεν έχουν μάθει ακόμα τι έχει συμβεί, σήμερα είχαμε ακόμα μια επανάληψη του γνωστού έργου πρωταθλητισμού του δαφνοστεφανωμένου gay . Δεν είναι δυνατόν, άλλωστε, να μη νικήσει ο θρήνος μπροστά στα πρόβατα του...

Ο Ολυμπιακός να νικάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να .... , όπως μας ενημέρωσαν κάποτε...

18 σχόλια:

teo είπε...

...Γράφεις σαν εκπρώσωπος του ΣΥΝ ή ΚΚΕ!Φταίει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ......όλοι οι άλλοι αμέτοχοι...!Πέρσι άν θυμάσαι καλά ο ΠΑΟ έως ένα σημείο πήγαινε για πρωτάθλημα.Τότε έκανε μια θλιβερή ήττα στο Πανκρήτιο...Τότε ο ΟΦΗ μάλλον δεν θα ήταν παράρτημα και κάτι άλλες χρονιές ου ο ΟΦΗ του είχε στηρήσει ακόμη και την Ευρώπη......!!

NOVITO είπε...

teo θες να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς μου προσάπτεις....?
oι οπαδοί του ΟΦΗ δεν είχαν και πανό "Αϊ Βασίλη σε παρακαλώ στείλε μας έναν ιδιοκτήτη αληθινό..."" σήμερα??

Ανώνυμος είπε...

ρε κωλο τριτοματάκηδες βαζελοχανούμια , δε πειράζει θα το χωνέψετε κι αυτό το κόκκινο πρωτάθλημα , με όσα δηλητήρια κι αν στάζετε απο τα κωλο ΜΜΕ σας.
Σας ακούμε κι απο την ΕΡΑ , ειστε βαμένοι και δε μπορείτε να κρυφτείτε,όσο κι αν θέλετε.Δεν σας περνάει όμως , όσο κι αν προσπαθείτε να περάσρε την δική σας χρωματική άποψη στο κόσμο, δεν μασάει ο υγιής ακροατής. Ειστε μούφες και θα μάθετε να ζείτε με τις νίκες του Θρύλου.
Κουράδες , έ κουράδες.
Μιχάλης - Κρήτη.

Κώστας είπε...

@Μιχάλη

Ουγκ...

Panagiotis είπε...

Μιχαλάchη, ανέβα στον Ψηλορήτη, πάρε φόρα chε κλάσε μας μια μάντρα αρchίδια. Μόνο πρόσεχε μην πέσεις σε τίποτα κουράδια εchί που βόσκουν.

Τώρα στα σοβαρά, αφού είσαι υγιής ακροατής δες το βίντεο και αν είσαι υπερήφανος για την ομάδα σου ξαναμιλάμε. Ο Ντουντού σε λάθος σπόρ παίζει πάντως, με τέτοιες βουτιές που ρίχνει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥ? ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ.ΡΕ ΓΚΑΒΑΔΙΑ,ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΙΑ,ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΚΟΜΑ?ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.... ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ????

NOVITO είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ...
ΜΠΕΕΕΕΕ


teo ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΗ-ΠΑΟ.... ΕΝΤΟΪ, ΜΑΛΑΡΤΖ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ...?

Panagiotis είπε...

Καλά, εσύ σκας και γάϊδαρο. Βασικά δεν πρέπει να σου απαντήσω.. Τα χέρια τα είδαμε, το ότι δεν σπρώχνει, αλλά ο παιχταράς κάνει ντου και βουτάει εσύ δεν το είδες? Δες τα πόδια του που τα "σπάει". Εσύ έτσι κάνεις όταν σε σκουντάν? Που να περπατήσεις εσύ σε κανένα παζάρι, ξαπλωμένος συνέχεια θα είσαι. ;ο)

nikos είπε...

paidia einai pentaka8aro penalty.o paikths tou 8rasyboulou sprwxnei pentaka8ara to dudu kai to rixnei sto edafos apla merikoi den mporoun na katalaboun oti fetos h monh omada p paei gia prwta8lima einai o olumpiakos kai oi alloi einai kafeneio.akoma kai xtesna fername isopalia kai pali aneta pame gia prwta8lima giati eimaste h monh omada pou paizei mpala sthn ellada.

Panagiotis είπε...

Νίκο, ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίχτες, δεν διαφωνεί κανένας. Απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι το σκορ αδικεί τον Θρασύβουλο.

Δες τα πόδια του Ντουντού. Υπάρχει επαφή, σύμφωνοι, αλλά όχι αρκετή για να τον ρίξει, όταν μάλιστα το δεξί του πόδι είναι αρκετά μπροστά του και τον βαστά άνετα και όχι πίσω του. Για κάποιον που δεν έχει παίξει μπάλα ίσως να φανεί σαν πέναλτυ, τι να πω. Δεν απαγορεύει ο κανονισμός να ακουμπίσεις κάποιον.

nikos είπε...

file panagioti tha s pw kati xtes hmoun mesa kai briskomoun sth 8yra 9 sto karaiskaki sto petalo dhladh.eida mprosta mou tin anatroph kai thelw na s pw oti kaneis lathos.H anatroph htan pentaka8arh kai swsta ekane kai thn ipedikse.epishs diafwnw giati o 8rasyboulos xtes den ekana para mono 2-3 faseis mazi me auth tou goal h opoia htan pollh tyxerh

teo είπε...

Ωχ!Φίλε ΝΟVITO τίποτα συγκεκριμένο δεν σου προσάπτω!Και επειδή οι οπαδοί του ΟΦΗ είχαν ένα πανό που έλεγε ότι έλεγε...Από τώρα οι οπαδοί του ΟΦΗ φωνάζουν για νέο πρόεδρο;Απλά το συγκράτησες τώρα που λέει Αί Βασίλη!Πρίν λίγο καιρό δεν φαγονώταν πάλι;!!Δεν τα σπάσαν τα μαγαζιά του Προέδρου;Για θυμήσου!!

Τώρα γιατί δεν έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟ;

Κατ΄αρχήν σου διαφεύγει το όνομα του προπονητή του ΟΦΗ!

Και δεύτερον εσύ τι θα προτιμούσες να παίζουν;Εάν επιλέγεις το να παίζουν έχω να σου πώ ότι ο μεν επιθετικός θα ήταν δεμένος με ένα σχοινί στο δοκάρι το οριζόντιο του φορ,Ο μεν τερματοφύλακας επίσης ΄δεμένος στην εστία του και με τα δυό πόδια,όσο για τον Δημούτσο;Ε!άς έπαιζε!!!!!!!!!

Πρόεδρος παλιά στον ΟΦΗ ήταν ο ΒΑΡΔΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ!!!ΜΜΜ!Εδώ και χρόνια όμως δεν έχει σχέση με την ομάδα!

Για να δείς το πόσο παράρτημα του ΠΑΟ είναι ο ΟΦΗ σε παραπέμπτω στις δηλώσεις του ίδιου του προέδρου που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τους οπαδούς του ΠΑΟ (Όσους κατέβηκαν από την Αθήνα κουκουλοφόρους,-λές και αναγνώριζε ποιοί είναι η Αθηναίοι!!-)ΝΤΡΟΠΗ!

θα ήθελα να αναφερθώ και στο πέναλτυ που κέρδισε ο αξιος ΟΣΦΠ..........αλλά φοβάμαι τον ανώνυμο!Πω πω μας τρομοκράτησε!!

Τέτοια έχουν κερδίσει οι ομάδες μας όλων καμιά 500αριά ως τώρα με την εξής διαφορά...Δ Ε Ν Μ Α Σ Δ Ω Θ Η Κ Α Ν Γαύρε!!

nikos είπε...

file teo o olympiakos to phre to penalty me thn aksia tou mafou htan pentaka8arh anatroph tou dudu,ti dhladh epeidh htan so 90 eprepe na mhn to dwsei th pragmata einai auta.apo th stigmh p einai giati einai epeidh eimoun mesa kai to eida mprosta mou eprepe na to dwsei.Gi auto ti milas afou den ksereis mpala ase na milhsei kaneis p kserei re.apla esy blepeis thn omadoula sou kai kapsoneis p den mporei na ftasei thn olympiakara

teo είπε...

Nίκο σου απαντώ μόνο με την τελευταία παράγραφό μου και τίποτα παραπέρα.Απλά θα μπορούσε να μη το δώσει δεν θα άλλαζε και τίποτα-λέω εγώ που δεν ξέρω μπάλα!-Εσύ έχεις κλωτσήσει τόπι;Ξέρεις πως είναι;Εαν έχεις αγωνιστή ποτ'ε σε ομάδα έστω και ερασιτεχνική αμφιβάλω.Εαν ναι πόσα τέτοια πέναλτυ έχεις κερδίσει;Αυτά ούτε ερασιτέχνης διαιτητής δεν θα του έδινε.

Όσο για την ομαδούλα μου ρίξε και καμιά κλεφτή ματιά κάπου-κάπου στους πίνακες της ΟΥΕΦΑ κάνει καλό στο ξεγλάρωμα ξέρεις.Εκεί φαίνοντε οι ομάδες.

Μη ξεχνάς και τον δεύτερο γύρο,θα ξανασυναντηθούμε αλλά αλήθεια εσύ τι προτιμάς;Πρωτάθλημα ή μια γλυκιά ήττα από τον ΠΑΟ μέσα στον ναό σας;Οταν θα παίξουμε στον δεύτερο γύρο εδώ θα είμαι μη με ξεχάσεις!Αντε γειά!

nikos είπε...

file teo sinexizeis kai les tis idies malakies.katarxhn kai fisika exw paiksei se erasitexnikh omada,alla esy m fenete den mporeis na to katalabeis me to ligosto mialo p xeis.eseis thelate na mhn to dwsei gia na ftasate akoma pio konta sthn omadara.omws htan pentaka8aro kai eprepe ama ksereis mpala na gnwrizeis oti apo th stigmh p einai penalty se opoio lepto kai na einai to dineis alla p na ksereis re kakomoiri p meta apo 4 xronia emathes ti shmainei champions league.kai tha s apanthsw kai gia tous ba8mous sto pinaka ths uefa ti na doume re blaka p tosa xronia pezate uefa kai emeis sto champions league.me ti omades pezame kai me ti pezate eseis.kapoies p den tis ikseran i mana tous alla fetos shkwsate pollh aera omws xwris logo gt den nomizw na pisteueis oti aksizate th nikh me thn inter.gi auto ante geia re katse ksestrabwsou kai meta grapse edw grw8e.

teo είπε...

Φιλαράκι Νίκο δεν θα φτάσω στο επιπεδό σου με τις βρισιές -βλάκα μαλάκα κλπ- και άνετα σου τις επιστρέφω.Όποιος δεν ξέρει να απαντάει το βρίσιμο το έχει ψωμοτύρι όπως και εσύ.Θα μπορούσα και εγώ εύκολα και άνετα να απαντήσω όπως και ο φίλος ο Παναγιώτης πιό πάνω.Εν πάση περιπτώσει έχω να σου προτείνω κάτι δέξου να γίνει μια ψηφοφορία πάνω στο θέμα από όλα τα παιδιά και όσους μας διαβάζουν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Και άσε το επειδή ήταν στο 90 δεν είναι πέναλτυ...εγώ δεν το έγραψα ποτέ αυτό.

Αν δείς και πέσει στην αντίληψή σου κανένα παρομοιώτυπο πέναλτυ σφύρα μου.

steve είπε...

Τέτοιο κόλημα πιά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν πρέπει ποτέ να δίνεται πέναλτυ γιατί τότε το μάτς είναι στημένο.
Εγώ προτείνο να μην του δίνουν τίποτα ουτε φάουλ ουτε κόρνερ για να ε΄ναι το παιχνίδι και το πεωτάθλημα δίκαιο.
Ρε θα τρέλλαθουμε το σκεπτικό σας αγγίζει την γελοιότητα και κινδυνέυεται να χαρακτήρισθειτε γράφικοι.
Ολοι είδαμε τον παίχτη του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ να σπρώχνει τον παιχτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καί με τα δυο χέρια(επρεπε για να ειναι δικαιος να δωσει πεναλτυ εις βαρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ)
Ετσι λοιπόν θέλετε ΠΑΟ ΑΕΚ νά πάρετε πρωτάθλημα κοροιδέυοντας το κόσμο μέ τη δήθεν καραμέλλα της διαιτήσιας.
Κοιτάξτε ασχοληθειτε με τις ομάδες σας νά φτάσουν το επίπεδο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καί τότε μιλάμε προς το παριν σιωπή γιατί εκτίθεσται,και φαίνεσται οτι εχετε μεσάνυχτα από το τόπι

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ;
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.
ΓΡΑΨΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ