Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ: Μας ζαλίζει η κορυφή; - 9 χρόνια θρήνου


Εργοτέλης - ΠΑΟΚ το Σάββατο 01/10/2008 στις 19.00 για την 5η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ 2008-09

Στην αρχή της σαιζόν βλέποντας το πρόγραμμα, το συγκεκριμένο παιχνίδι το θεώρησα εύκολο. Μπορεί πέρσι να χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια, αλλά πέρσι ήταν πέρσι.

Φέτος λοιπόν είμαστε πολύ καλύτεροι, αλλά κι ο Εργοτέλης είναι καλύτερος: 7 βαθμοί σε 3 αγώνες (ελέω Μαντόνα δεν έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα) δεν είναι και λίγοι για μια ομάδα που περιμένουμε να χαροπαλέψει!

Ο Εργοτέλης έχει την ικανότητα να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που τον διαφοροποιεί σε σχέση με άλλες ομάδες του βεληνεκούς αυτού κι αυτό τον καθιστά κι επικίνδυνο. Παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, κυνηγά το γκολ κι προσπαθεί όσο γίνεται να μην κλείνεται.

Εμείς είμαστε στην κορυφή και καλούμαστε να αποδείξουμε στη Λίγκα, ότι μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό το γεγονός. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν μας ζαλίζει η κορυφή, ότι "δεν μασάμε".

Έχουμε 2 σημαντικές απώλειες: τον Κονσεϊσάο και τον Βιερίνια που σακάτεψε το ερπετ0 την προηγούμενη εβδομάδα. Άρα έχουμε αλλαγές και στα δύο ακραία χαφ. Λάκης, Κωνσταντινίδης και Γεωργίου είναι οι εναλλακτικές και μένει να δούμε ποιους θα επιλέξει ο Σάντος για την αρχική ενδεκάδα. Κατά τα άλλα η ομάδα θα είναι η ίδια όπως κόντρα στο συμπολιτάκο μας.

Περιμένω να δω πως θα ανταπεξέλθει η άμυνά μας κόντρα σε μια γρήγορη κι επιθετική ομάδα και πως θα περπατήσουν τα ακραία χαφ. Αυτά τα 2 σημεία είναι τα κλειδιά του αγώνα.



Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι γίνεται ακριβώς 9 χρόνια μετά από εκείνη την αποφράδα νύχτα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δείτε το περσινό μου άρθρο σχετικά. Για το λόγο αυτό η ομάδα θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και τη μαύρη στολή, η οποία θα έχει μάλιστα πάνω από το σήμα της ομάδας τυπωμένη την ημερομηνία 4-10-1999...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!!!

1 σχόλιο:

Panagiotis είπε...

Την άμυνά μας την είδαμε κόντρα σε γρήγορη επίθεση, αυτή του Ρούλη. Η αλήθεια είναι ότι οι επιθετικοί του Άρη είναι γρήγοροι. Οπότε υποθέτω ξέρουμε πως θα αντιδράσει η άμυνα.