Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Το ΠΓΣΣ - ΑΕΚ με τα μάτια του Αεκτζή

Οι γνωστοί αδύναμοι κρίκοι δεν επέτρεψαν πάλι τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι σε έναν αδύναμο ΠΓΣΣ.
Τι να πεις για το Μαϊστόροβιτς.
Για την ανυπαρξία των μπακ.
Για το Μπασινά, που τελικά, αν καταφέρει αυτά που πέτυχε ο Ζήκος στη δεύτερη θητεία του …θα είναι επιτυχία, δυστυχώς!!!
Για το Λαγό, που πολλοί θα τον έχουν και από τους κορυφαίους.
Για το Χετεμάϊ, που όταν φύγει από την ΑΕΚ (το βλέπω πολύ σύντομα), θα έχει την ίδια τύχη με τους Πέτκοφ, Ρούσεφ, Σ. Κωνσταντινίδη, Μάλμπασα, Κόντη, Τζιωρτζόπουλο, Μανού, Μορέτο, Κυριακίδη, Σοάρες κλπ), δηλαδή θα εξαφανιστεί, αφού πολύ απλά, δεν κάνει για Α` εθνική.
Αλλά και ο Δώνης θα πρέπει να προβληματιστεί, ειδικότερα αν του επισημάνει κάποιος ότι πέρυσι η ομάδα, με κατώτερους ποδοσφαιριστές, είχε κάνει ένα πολύ καλό σερί νικών και αν μη τι άλλο, έκανε και 5 ευκαιρίες ανά παιχνίδι.
Όσο για τη διαιτησία, πολλοί θα πουν ότι, 1 ακυρωθέν γκολ και 1 πέναλτυ που δεν δόθηκε, άρα «δικαιοσύνη». Λάθος, γιατί γκολ όπως το σημερινό (αλλά και της προηγούμενης Κυριακής με τον ΗΡΑ), ακυρώνονται πάρα πολύ σπάνια, είναι πολύ χοντρές φάσεις. Πόσο δε μάλλον, όταν τρως και γκολ, στην αμέσως επόμενη φάση και το 1-2 μετατρέπεται σε 2-1! Είναι αλήθεια πάντως, ότι τα διαιτητικά λάθη γίνονται καταστροφικά, όταν έχεις μέτρια απόδοση. Και όταν η απόδοση αυτή είναι απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους, είσαι άξιος της μοίρας σου. Το βέβαιο πάντως είναι ότι η διαιτησία και φέτος, δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστεί στην ΑΕΚ.

ΥΓ.1. Μήπως θα έπρεπε να δοκιμαστεί κάποιος από τους πιτσιρικάδες (Πλιάτσικας, Ρίκα) αντί του Μπασινά; Τουλάχιστον αυτοί τρέχουν και κόβουν τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.
ΥΓ.2. Η κατάντια είναι ότι ο Καφές ξαφνικά έγινε σωτήρας.
ΥΓ.3. Τραγική ειρωνεία για τον Εντίνιο. Έκανε το χειρότερο παιχνίδι του στην ΑΕΚ, στον αγώνα που ήρθε να τον παρακολουθήσει ο προπονητής της εθνικής της χώρας του.
ΥΓ.4. Το καλύτερο της βραδιάς, ήταν η ερώτηση του Μίλτου στο Δώνη «ο Ράμος τι προσφέρει στην ΑΕΚ;»
ΥΓ.5. Ο Π. Μίχος στην Αθλ. Κυριακή, μόλις δήλωσε ότι περιμένει εναγωνίως τον πρόεδρο για το σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων και αναρωτιέμαι, πόσες φορές τα τελευταία 12 χρόνια είχε την ίδια αγωνία; Παραπάνω από 3!!!

3 σχόλια:

wert01gf είπε...

Η αλήθεια είναι ότι πραγματοποιήθηκε μια εμφανέστατη κλοπή σήμερα. Κάνουν «μπαμ» οι φάσεις των ακυρωθέντων γκολ (τελευταίες 2 αγωνιστικές) και αυτό δεν είναι διόλου ακίνδυνο. Πόσο μάλλον τώρα, που έρχεται το ντέρμπι. Πέραν της διαιτησίας, η απόδοση της ομάδας, όντως, δεν ήταν καλή (βασικά σε θέματα κυκλοφορίας της μπάλας) αλλά η ΑΕΚ ήταν κατά πολύ ανώτερη.

Ο Μπασινάς δεν πείθει. Τρεις παίκτες περιμένουν να παίξουν στη θέση του, ας δοκιμαστούν.

Μπλέκ είπε...

ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΗΤΑΝ 1-3 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 90΄ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ 1 ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..

Panagiotis είπε...

Τον Πανιώνιο με τους παίχτες που έχει και τον προπονητή δεν θα τον έλεγα υποδεέστερο αντίπαλο. Έπαιξαν την αντεπίθεση και πιστεύω αν έπαιζαν το παιχνίδι στα ίσια θα είχατε πρόβλημα μεγάλο.
Συμφωνώ 100% ότι η περσινή ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη.