Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ:ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΦΕΥΓΕΙ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ .Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΕΡΕΡ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛ.ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ .
ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ.
Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ 18000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΔΕΣ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΟ 2004 ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΥΛΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΛΛΟ.


Υ.Γ ΤΙΓΡΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995.......

Υ.Γ ΝΤΕΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΥΓΕΙΣ..... ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ.

5 σχόλια:

wert01gf είπε...

Κάντε πάλι την ΑΕΚ γιάφκα μαφιόζων και πιστολέρο. Εκεί να δείτε που θα φτάσουν τα διαρκείας..
Ντέμη, κάποιοι ακόμα ελπίζουμε να αλλάξεις γνώμη.

Μπλέκ είπε...

ΦΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΝΟΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΠΟΙΝ ΤΙΤΛΟ [ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ Π.ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ]ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ] .ΑΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΤΥΧΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.

X-myalismenos είπε...

Θα μπορούσε όμως αν δεν υπήρχε ο Ντέμης και οι πίσω απ αυτόν να είχε πέσει η ΑΕΚ Γ΄Εθνική γιά να εξυγιανθεί κι εκεί ιστορικά (όπως αρέσει στον Χατζηχρήστο να λέει) η ΑΕΚ θα παιρνε τουλάχιστον δύο τίτλους.
Επίσης ιστορικά ας κοιτάξει αυτός ο κύριος πώς θα γλυτώσει απ την Α2 το ιστορικότερο τμήμα της ιστορικής ΑΕΚ και ας αφήσει τις περισπούδαστες ιστορικές του κορώνες.
Γιατί αν δεν το κατάλαβε, ιστορικά είναι πρόεδρος της ιστορικής Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και όχι της ανιστόρητης αντιπολίτευσης.
Επίσης ιστορικά η ΑΕΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα 15 χρόνια.
Γιατί κάτι μου λέει ότι και κύπελλο να παιρνε επί Ντέμη γιά τους ιστορικούς στο τέλος θα μετρούσαν μόνο τα ιστορικά πρωταθλήματα.

Panagiotis είπε...

Υπάλληλος όχι. Δεν το νομίζω. Γιατί ανάγκη δεν είχε ο Ντέμης, φτωχομπινές δεν είναι να πάει να φάει λεφτά, ούτε και είχε ανάγκη να γίνει πρόεδρος για φήμη ή για ιστορικούς λόγους. Φήμη είχε και έχει και έχει περάσει και στην ιστορία σαν ένας πολύ καλός παίχτης και κάτοχος Ευρωπαϊκού κυπέλλου. Το υπάλληλος δεν του αρμόζει. Και ούτε και απέτυχε, λίγο το έχεις το οικονομικό;
Τον τίγρη να δούμε τι θα κάνει, αν θα αναλάβει. Μήπως και αυτός είναι άραγε αξιόλογος;

wert01gf είπε...

Ε, όχι και αποτυχημένος ο Ντέμης!
Ήμαρτον δηλαδή! Είπε μια μαλακία ο ανεπάγγελτος Χατζηχρήστος και την πιπιλάτε νύχτα-μέρα.
Ήθελα να ήξερα τι θα λέγατε τώρα αν είχε πάρει το πρωτάθλημα πέρυσι ή αν είχε ξεκινήσει νικώντας με 4-0 την Ομόνοια. Κρίνετε μια ομάδα που τώρα ξεκινά να χτίζεται, μόνο από τα θεμέλια. Ο Ντέμης πήρε την ΑΕΚ από το μείον, όχι από το μηδέν.
Μην ξεχνιόμαστε..