Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Άγνοια του σχολιαστή της ΕΤ που ανέφερε τον Μπέργκμαν ως παίκτη της Πάντοβα και ΟΧΙ του ΠΑΟΚ.

Από το: PAOKVOLLEY BLOGSPOT

Αρνητική εντύπωση και ερωτηματικά προκάλεσε σε ολους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η αγνοια του τηλεσχολιαστή της ΕΤ, ο οποίος στον αγώνα βόλλει Ρωσίας- Γερμανίας 3-2, αγνοούσε πώς ο Μπέργκμαν ειναι παίκτης του ΠΑΟΚ και οχι της Ιταλικής Πάντοβα.

Ο σχολιαστής της κρατικής τηλεόρασης (!!!) ειπε 5 φορές πώς ο Μπέργκμαν που στο μάτς εκείνο σημείωσε 17 πόντους, παίζει στην Ιταλία και στην Πάντοβα.

Αυτό που γεννά ερωτηματικά σε ολους ειναι πώς ενας σχολιαστής της ΕΤ δεν γνωρίζει τις μεταγραφές των Ελληνικών ομάδων. Και επίσης μήπως εσκεμένα δεν ανέφερε την ομάδα του αθλητή που ειναι ο ΠΑΟΚ;

Αντίθετα, ο τηλεσχολιαστής της κρατικής τηλεόρασης Νίκος Λιόλης σε εναν αλλον αγώνα, ανέφερε - πρός τιμήν του - πώς μεταξύ των παικτών που παίζουν στους Ολυμπιακους αγώνες και ανήκουν σε συλλόγους του Ελληνικού πρωταθλήματος ειναι και ο Μπέργκμαν που πλέον θα παίζει με την φανέλλα του ΠΑΟΚ.

Αυτά πρός ενημέρωση των φίλων του ΠΑΟΚ. Θα περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των υπευθυνων της κρατικής τηλεόρασης.

3 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Τα είπαμε, να μην τα ξαναλέμε, οι δημοσιογράφοι είναι για κλάματα. Καλά, πριν το μάτς δεν κάνεις ρε κύριε μία ψιλοανάλυση πριν τον αγώνα? Δουλειά σου είναι δεν είναι ψυχαγωγία. Απλά πράγματα.
Τέλος πάντων, δεν θέλω να κρίνω από ένα λάθος, δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο αθλητικογράφο όλοι κάνουμε λάθη. Αν και αυτό ήταν παιδαριώδες.

X-myalismenos είπε...

Ημαρτον ρε παιδιά.
Αγνοια ναι.
Αλλά σκοπιμότητα γιατί;
Υπάρχει δηλαδή οργανωμένο σχέδιο να αποκρύπτονται ο μεταγραφές του ΠΑΟΚ;

exotrela είπε...

O Εξ έχει δίκαιο.Δεν έγινε σκόπιμα,προς θεού.Απλά ο σπίκερ είδε την φάση,αγγαρεία και ξεφτιλίστικε.Απλά,του έγινε καμιά επίπληξη ή πέρασε στο ντούκου.
Γιατί είναι του κρατικού καναλιού και όχι οπουδήποτε.Το άλλο το παληκάρι που έκανε ρεπορτάζ στο ίδιο κανάλι για την γενιά των 600€ το καθάρισαν σε μία νύχτα,δεν θυμάμαι το όνομα του,με μία λιτή ανακοίνωση.....