Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

ΒΡΕ ΤΗ ΝΕΤ........

Για μία ακόμα φορά, οι γνήσιοι ΠΑΟΚτσήδες ΔΕΝ είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα ζωντανά από κάποιον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό. Ούτε από τη δημόσια τηλεόραση που είναι πλέον το προπύργιο των «κοκκινοπράσινων δυναστών» του ελληνικού πρωταθλήματος, ούτε από το συνδρομητικό κανάλι, που έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά, φιλοτιμήθηκαν να προσφέρουν στους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες του κόσμου την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ματς κόντρα σε μία από τις ισχυρότερες αντιπάλους των ελληνικών ομάδων το φετινό καλοκαίρι .
Και δε μιλάμε για αντίπαλο κάποια ερασιτεχνική ομάδα από το Λουξεμβούργο ή κάποια μεικτή μπυραρίας από κάποιο προάστιο από τη Γερμανία. Μιλάμε για την προ 4ετίας πρωταθλήτρια Ευρώπης, την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας τα τελευταία χρόνια και τη φιναλίστ του φετινού Πορτογαλικού Κυπέλλου, την Πόρτο.
Η αναλγησία και η συντονισμένη προσπάθεια συγκάλυψης όλων των τηλεοπτικών φορέων και των μέσων στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, καταντάει ως ένα όριο και σκανδαλώδες. Τόσο κατά την πρώτη της ομάδας στην Τούμπα, όσο και κατά την αναχώρησή της προς την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ΚΑΝΕΝΑ από τα μεγάλα κανάλια, ιδιωτικά και μη, έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά τα γεγονότα.
Απεναντίας, επιδόθηκαν σε έναν ανηλεή πόλεμο μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να βγάλει πρώτος τη νίκη του ολυμπιακού κατά της μεικτής Ζέεφελντ ή την μεταγραφή του Αμπαλίσιους στον παναθηναϊκό. Κύριοι, η εποχή χάριτος τελείωσε. Η περίοδος όπου οι ΠΑΟΚτσήδες επέλεγαν την ενημέρωσή τους από εσάς έχει περάσει πλέον, ανεπιστρεπτί. Όταν και οι υπόλοιπες ομάδες καταλάβουν ότι ο χρόνος που προβάλλονται είναι συντριπτικά, αντιστρόφως δυσανάλογος των δύο «δυναστών» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, θα αλλάξουν τη στάση τους απέναντι στην πλειοψηφία των ελληνικών ομάδων.
Κύριοι κρατικοδίαιτοι και λοιποί παραχαράκτες της ελληνικής οικονομίας και κύριοι εκφραστές της κατεδάφισης του ελληνικού κράτους θα ήθελα να σας κάνω μερικά ερωτήματα:
1) Τα ιδιαιτέρως φουσκωμένα συμβόλαια προς τους δύο «αιώνιους δυνάστες» μας, για ποιο λόγο και με ποια προσχήματα εδόθησαν;
2) Για ποιο λόγο δείχνετε αδιαφορία και μας εμπαίζετε διαρκώς προβάλλοντας ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ εσείς;
3) Με ποιο δικαίωμα αναιρείτε τη βουλιμία κάποιων ανθρώπων να προσφέρουν «έργο» και ψυχαγωγία στον έλληνα πολίτη;
4) Με ποιο δικαίωμα μας εξαιρείτε από το δικαίωμα να παρακολουθήσουμε την καψούρα μας, την αγαπημένη μας ομάδα, την καύλα μας τελοσπάντων;
5) Εάν σε όλα τα παραπάνω δεν κάνετε τίποτα απολύτως, εγώ, σαν έλληνας φορολογούμενος πολίτης, για ποιο λόγο να σας έχω σε κάθε μήνα στο λογαριασμό της ΔΕΗ και να σας πληρώνω; Για ποιες υπηρεσίες εγώ είμαι αναγκασμένος κάθε μήνα να σας γεμίζω της τσέπες;


Η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει. Το νου σας!!!

6 σχόλια:

exotrela είπε...

Τα ξέρεις,φίλε μου αυτά.
Και μέσω της αθλητικής Κυριακής το ίδιο γίνεται και θα γίνεται πάντα, και θα είμαστε απλοί θεατές.
Σίγουρα υπάρχει τηλεθέαση,σίγουρα υπάρχει συμφέρον για το κανάλι που θα μεταδώσει αγώνες του ΠΑΟΚ αλλά κίνηση δεν γίνεται.Οπότε μη χαλας την καρδιά σου,δεν υπάρχει λόγος.
Εμείς φταίμε που τόσα χρόνια μείναμε άπραγοι μπροστά σε αυτό το γεγονός και τώρα μόνο μέσα από σκληρή δουλειά χρόνων θα μειωθεί η απόσταση.Δυστυχώς καταντήσαμε μειονότητα και φταίμε εμείς για αυτό το πράγμα.Κανένας άλλος.
Μη την ψάχνεις.

Panagiotis είπε...

Δεν πειράζει, καλλίτερα, να μην μας ξέρουν. Θα είναι πολύ ευχάριστο σε πολλούς φίλους το αθλήματος αν τη χρονιά που μας έρχεται δούμε τον ΠΑΟΚ να προσφέρει ωραίο θέαμα.

Την δορυφορική ΝΕΤ, που είναι με συνδρομή εδώ στο αμέρικα, εγώ προσωπικά θα την σταματήσω, μόνο και μόνο για την Αθλητική Κυριακή. Πρέπει να κάνω κάτι για την υγεία μου γιατί με ανεβάζουν την πίεση. Ασε που με έχουν κάνει αλκοολικό.

NOVITO είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
NOVITO είπε...

panagioti και δω στο Ελλάντα με συνδρομή είναι........

exotrela είπε...

Παναγιώτη,είμαι σίγουρος όταν μιλάς για αλκόολ ότι μιλάς για τσίπουρο.Απορώ πως το αντέχεις καλοκαιριάτικα.

Anyway,είμαι σίγουρος ότι καλοπερνάς εκεί στο America,οπότε μη γκρινιάζεις γιατί θα μας πάρουν για κλαψιάρηδες και κάνεις μπαμ ότι δεν είσαι.Καλά να περνάς και όταν κάνεις επίσκεψη το Ελλάντα να μου στείλεις στο mail μου να συναντηθούμε στα πάτρια εδάφη να μου λύσεις απορίες.

Panagiotis είπε...

@NOVITO,
ρε τους απατεώνες. Αν έμενα Ελλάδα, δεν θα πλήρωνα για ΝΕΤ. Εδώ το κάνω από ανάγκη, γιατί μόνο τρία ή τέσσερα κανάλια είναι δορυφορικά.

@exotrela
μα φυσικά και μιλάμε για τσίπουρο, το οποίο σε δροσίζει, ειδικά τα καλοκαίρια (καλά, το χειμώνα σε ζεσταίνει --μιλάμε για πολυσύνθετο πράμα τώρα). Όχι ότι δεν τιμούμε τις μπύρες και το κρασί, να μην λέμε και ότι θέλουμε τώρα.
Ήμουν κάτω τον Μάϊο, με την απεργία τον βυτίων. Τώρα, μάλλον θα κατεβώ κατά τον Νοέμβριο, για τι άλλο, για τα τσίπουρα. Θα σου στείλω μήνυμα, με τηλέφωνα κτλ για να βρεθούμε. Όσο για τη γρίνια... δεν γρινιάζω, απλά απελευθερώνω ατμό, μη σκάσουμε στο τέλος. Αν και αντί για ατμό θα έπρεπε να απελευθερώσουμε κανένα αέριο ;-)