Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Γελειότητες (update)

Την απόλυση του Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ακόμα μία φετινή μετά τις δικαιολογίες για την προσφυγή με την Καλαμαριά.

Πολλά μπορούμε να γράψουμε αλλά νομίζω ότι ακυρώνονται όλα από αυτή τη συμπεριφορά... Βέβαια, κι ο Τάκης ας πρόσεχε πέρισυ που άφησε την Ξάνθη...

Καταρχήν, καταλαβαίνω πλέον ότι δεν υπάρχει το σωματείο "Ολυμπιακός" που λέει κι ο Πρόεδρος, αλλά μόνο η εταιρεία ΠΑΕ/Ολυμπιακός.
Το αντικρουόμενο είναι ότι η εταιρεία φέτος, αφού έδωσε πολλά λεφτά, πήρε κι όλας...
Το άλλο αντικρουόμενο είναι ο αντικαταστάτης... Εκτός εάν ο Σεγκούρα ευθύνεται για τη φετινή πορεία...

Η δικαιολογία περί της "εικόνας" που παρουσιάζει η ομάδα στο πρωτάθλημα είναι επίσης αντικρουόμενη: είτε πρώτος είτε δεύτερος δεν γλιτώνεις τα προκριματικά που είναι ρώσικη ρουλέτα... Γιατί, ως γνωστόν, τα λεφτά είναι στο CL, τα εγχώρια είναι κατά πολύ λιγότερα..

Έχω μπερδευτεί... Ίσως γιατί ο Πρόεδρος είναι απρόβλεπτος...

P.S. μιας και τυχαίνει να ακούω Γώγο Γεωργίου, λέει:
1. κάτι άλλο υπάρχει για αυτή τη κίνηση από πλευράς Κόκκαλη
2. πάγια τακτική του Προέδρου να κάνει την κίνηση-ματ για το ..πρωτάθλημα! Για να λέει μετά ότι αυτός το πήρε...


update

Μπάγιεβιτς
Τζιοβάνι
Ριβάλντο
Λεμονής
[σίγουρα η λίστα μπορεί να συμπληρωθεί]

όποιος πάει να μπει πάνω από τον Πρόεδρο ..φεύγει!
(σε συνδυασμό με το Νο.2 του Γώγου)

9 σχόλια:

sotosfp7 είπε...

Καλά ρε παιδια γιατί τον έδιωξε?Πήρε άλλος πριν τον Λεμονή διπλό στην Ευρώπη?Τωρα έχουμε προπονητή έναν Ισπανό που δεν ξέρουμε ποιος είναι.Πάντως, λογική εξήγηση δεν υπάρχει.Κάτι θα κρύβεται απο πίσω ίσως και λεφτά.Δεν υπήρχε λόγος να τον διώξει και λυπάμαι που κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός αλλάζει προπονητή και δεν αφήνει να φτιαχτεί ομάδα.Επίσης λυπάμαι που καταστρέφεται η καριέρα του Λεμονή,δεν νομίζω να ξαναγυρίσει στον Ολυμπιακό.

Panagiotis είπε...

Ο Sir Takis (και δεν το λέω υποτιμητικά) δεν άξιζε τέτοιας τύχης. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλές προτάσεις. Είναι πάντως εύκολο να διώξεις τον προπονητή, παρά 5 - 6 παίχτες...

zagr είπε...

Και γω φαν του γεωργίου είμαι, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε κίνδυνος να κλαπεί η δόξα του προέδρου. Ήταν απόλυτα λογική η απόφαση, από τη στιγμή που η ομάδα, αν και έκανε τις ακριβότερες μεταγραφές, δεν έκανε ούτε ένα καλό παιχνίδι φέτος στην Ελλάδα. Και θα έλεγα ότι καθυστέρησε, λόγω της Ευρώπης. Όταν τελείωσε η Ευρώπη δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει. Και φανταστείτε ότι αν δεν υπήρχε η νίκη στα χαρτιά θα μιλούσαμε για 3 θέση. Αυτό πήγε να σώσει ο πρόεδρος.

Hades είπε...

Παιδιά, εκτιμώ ότι για τις εμφανίσεις στην Ελλάδα πάει βαθειά το ζήτημα, το ίδιο και τα αίτια. Κατ' εμέ, απλά στην Ελλάδα επειδή ως επί τω πλείστω ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες, το παιχνίδι του ήταν πολύ προβλέψιμο. Με μόνο μπουκαδόρο τον Λούα Λούα δε γίνεται προκοπή. Κάποιοι παίκτες-κλειδιά είναι ασταθείς, κυριότερα λόγω κόπωσης θεωρώ. Το θέμα είναι ότι δεν ευθύνεται ο Λεμονής που κάποιοι παίκτες σε πολλές περιπτώσεις (ακόμη κι ο Κοβάσεβιτς) δεν μπορούσαν απλά να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Και αν μη τι άλλο, ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ; Αναρωτιέμαι δηλαδή...
Η όλη κίνηση της απόλυσης ήταν εξοργιστικά εξοργιστική.

Κι αναφορικά με τη λίστα: Καρεμπέ, Ιωαννίδης (στο μπάσκετ, ο πρώτος "πατήσας") δυο ακόμη κραχτές περιπτώσεις.

Με το καλό να ξαναδούμε τον κυρ-Νικόλα τώρα. Διότι αποδεδειγμένα, σε τέτοιες λύσεις στρέφεται πάντοτε.
Ο Μπάγεβιτς άλλωστε δεν παίζει να ξαναγυρίσει, τον Προτασόφ (που ομοίως έφαγε το μαύρο έρεβος) δεν τον πολυβλέπω και πάει λέγοντας. Εκτός αν δούμε καμιά λύση... έκπληξη τύπου Μπιγκόν, για τον οποίον να υπενθυμίσω πως ο Πρωταθλητής είχε πει (μη ξέροντας τι άλλο να πει φυσικά) πως "ήταν ο προπονητής που ανέδειξε τον μαραντόνα στη Νάπολι" και γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι...
Τώρα, ας τα λουστούμε, διότι θα τα λουστούμε.

sotosfp7 είπε...

Παναγιώτη.Πιστεύω οτι θα έχει πρόταση απο την ΑΕΚ.Αλλα μέχρι εκεί.

tzonakos είπε...

Οντως γελειότητες.
Και να πεις οτι εχει οριστικά χαθεί το πρωτάθλημα...
Δεν καταλαβαίνει κανείς γιατι !
Δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

πάει ο τάκης, πάει...

Lexaionarios είπε...

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ?

Vasilis είπε...

H πάγια τακτική Κόκκαλη για άλλη μια φορά.Το πρωτάθλημα δεν το κερδίζουν οι παίκτες και ο προπονητής αλλά όταν τα βρουν σκούρα,παίζει ο πρόεδρος!Είμαι εγώ εδώ,όποιος και να είναι προπονητής το πρωτάθλημα δικό μου!.Έχω την αίσθηση της ολοκληρωτικής αποτυχίας σε αυτή την κίνηση και το τέλος της εποχής τσαμπουκοπρωταθλημάτων(δεν εννοώ στον αγωνιστικό χώρο που ο τσαμπουκάς επιβάλλεται).