Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Πολύ ενδιαφέρον

Ας αντιγράψω κάτι από την ιστοσελίδα του contra το οποίο αλλίευσε ένα κολλητός μου και από το πρωί πέφτει το γέλιο της αρκούδας:

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ομάδες των τοπικών Πρωταθλημάτων στην περιοχή της Βαρκελώνης. Από το 1997 έως το 1999 εργάστηκε στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα ως βοηθός του Λορένθο Σέρα Φερέρ και από το 1999 έως το 2000 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της τρίτης ομάδας της Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν ποδοσφαιριστές 18 και 19 ετών. Στην συνέχεια από το 2000 έως το 2001 ήταν σκάουτερ και βοηθός προπονητής στην πρώτη ομάδα, με προπονητή της τον κ.Φερέρ.
Από το 2001 έως και το 2004 ανέλαβε υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της Μπαρτσελόνα, έχοντας στην ευθύνη του τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της, ενώ ταυτόχρονα, από το 2003 έως και το 2005, ανέλαβε να μεταφέρει στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα την αγωνιστική φιλοσοφία που είχε η πρώτη ομάδα, με προπονητή τον Φράνκ Ράικαρντ. Ακολούθως υπήρξε συνεργάτης των προπονητών της Καταλανικής ομάδας, Χοσέ Μαρία Μπακέρο, Λουίς Φαν Γκάαλ και Zοσέ Μουρίνιο. Παράλληλα ήταν και βοηθός προπονητής στην Εθνική ομάδα της Καταλούνια την περίοδο 2004/2005.

Το μέγα ερώτημα που αναφύεται λοιπόν είναι πότε ακριβώς ήταν ο Μουρίνιο προπονητής στην Μπαρτσελόνα... Αναρωτιέμαι δηλαδή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: