Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες η ΑΕΚ τα ...αυτογκόλ

Μία από τα ίδια και σήμερα η ΑΕΚ, έστω κι αν συνοδεύτηκε με ευρεία εκτός έδρας νίκη. Είναι όμως τρελό άθλημα το ποδόσφαιρο. Οι τελικές να είναι 21-7 υπέρ σου και να χάνεις από 2 αυτογκόλ. Εντάξει, η ΑΕΚ ήταν πιο αποτελεσματική, στο ποδόσφαιρο δε μετρούν οι αριθμοί, αλλά πώς να το κάνουμε, όταν μέχρι το 70 έχεις μία τελική και 3 γκολ ενώ ο αντίπαλος 18 τελικές, είναι και τύχη εκτός της ανικανότητας του αντιπάλου. Η νίκη αυτή λοιπόν δεν πρέπει να ξεγελά τους αεκτζήδες που δεν είδαν το ματς. Το γνωστό ποδόσφαιρο. Με το Ριβάλντο να μας σπάει τα νεύρα με τη γνωστή αργή ανάπτυξη. Υπάρχουν όμως και θετικά στοιχεία:
- Η φρεσκάδα που έχουν επιφέρει οι αλλαγές του Κωστένογλου (Μπούρμος, Πλιάτσικας, Καλόν, Εντίνιο).
- Τα 2 αμυντικά χαφ που κολλούν μία χαρά, δεδομένου ότι είναι και τα μοναδικά γνήσια αμυντικά χαφ που έχει η ομάδα (Ζήκος, Ενσαλίβα- πόσο είχαμε κουραστεί με Καφέ και Τόζερ στη θέση αυτή;).
- Η απόφαση να βγάλει το Ριβάλντο και η αντίδραση του τελευταίου (είναι καιρός να κάτσει και λίγο στον πάγκο όπως ο Λύμπε, δεν θα κάνει κακό στην ομάδα, αλλά ούτε και στους ίδιους).
- Η επανεμφάνιση των Τόζερ, Γεωργέα, οι οποίοι δυστυχώς δεν πρόλαβαν να δείξουν κάτι, αλλά τουλάχιστον φώναξαν παρόν και τους έχει ανάγκη η ομάδα.
- Η θετική εμφάνιση για 2η συνεχή αγωνιστική του Μάχο. Επιτέλους, αποκαθίσταται η τάξη στη θέση 1.
Ελπίζω, στο επόμενο παιχνίδι, να είναι η σειρά του Τόζερ να δοκιμαστεί. Γιατί δεν πρέπει να λησμονούμε ότι την περίοδο αυτή όλοι κρίνονται στην ομάδα. Και είναι ο μόνος που δεν πήρε τις ευκαιρίες που δικαιούνταν. Άλλωστε, η ομάδα το καλοκαίρι θα πρέπει να αναζητήσει ποδοσφαιριστή στη θέση αυτή, δεδομένου ότι ο Ριβάλντο θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένος. Αποδείχθηκε άλλωστε, ότι η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει και την επόμενη σαιζόν με το Ριβάλντο και το κασέ του. Την ίδια τύχη θα πρέπει να έχει και ο Αρουαμπαρένα. Οι 2 αυτές κινήσεις θα πρέπει να είναι οι πρώτες που θα ανοίξουν το χορό των αλλαγών. Οι οποίες θα πρέπει να είναι πολλές και ουσιαστικές…

1 σχόλιο:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο μας που έκλεψε την παράσταση.