Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρ. 0-1: Ανύπαρκτοι

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρ. 0-1 για την 25η αγωνιστική

Το απόλυτο μηδέν παρουσίασε και πάλι η ομάδα μας, κάτι που οδήγησε σε νέα φάπα και ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα με εξαίρεση το 10λεπτο 55'-65' ήταν ανύπαρκτη στο γήπεδο, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα μπετόν του Αστέρα και έχασε χωρίς να έχει απειληθεί ιδιαίτερα.

Είδαμε για μια φορά ακόμα τους παίκτες αδιάφορους και βαριεστημένους, τον Σάντος να κάνει πάλι αλλαγές σε σχέση με την τελευταία ενδεκάδα και τον κόσμο ενώ έδωσε το βροντερό παρόν να φεύγει πάλι απογοητευμένος αλλά και οργισμένος.

Ας τα δούμε με τη σειρά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πιστεύω μακράν το χειρότερο μας φέτος. Βαρεμάρα, έλλειψη κίνησης και πίεσης, ένα τίποτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως με τις αλλαγές και την είσοδο των ΓΧ Γεωργιάδη και Ίλιεφ, η τράπουλα ανακατεύτηκε κι ο Αστέρας τα 'χασε για λίγο. Η ομάδα μας πήρε λίγο τα πάνω της, έκανε τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά δεν έβαλε γκολ. Μετά ο Αστέρας βρήκε πάλι τα μαρκαρίσματα και εμείς επανήλθαμε στην ανυπαρξία.

Και σαν να μην έφτανε το 0-0, ήρθε και η φάση του 94' όπου ένας παίκτης που είχε να παίξει απ' τον Απρίλιο του 2007 μας έβαλε το 0-1 και μας "καθάρισε". Κι έτσι ο Αστέρας που είχε να κερδίσει απ' την 15η αγωνιστική πήρε και πάλι μια νίκη, κερδίζοντας έτσι φέτος 2 φορές τον ΠΑΟΚ.

Δεν θέλω να μπω σε κριτική των παικτών για αυτό το παιχνίδι. Μένω με μερικές απορίες όμως. Όπως π.χ.: Αυτός ο Μπαλάφας από που κι ως που παίζει ενδεκάδα; Ο Κονσεϊσάο που σέρνεται γιατί καλείται να βγάλει 90'; Και κυρίως υπάρχει κανένας παίκτης που θέλει και μπορεί να παίζει στον ΠΑΟΚ;

Σίγουρα και ο Σάντος φέρει επίσης μεγάλο μέρος ευθύνης για το χάλι που έχουμε, αφού δεν έχει βελτιώσει την ομάδα σε τίποτα από τότε που ανέλαβε, αλλά προσωπικά δεν εστιάζω το πρόβλημα στο πρόσωπο του πορτογάλου.

Και εγώ λέω ίσως καλύτερα που χάσαμε για να καταλάβουμε όλοι μας ότι αυτός ο ΠΑΟΚ δεν πάει πουθενά φέτος. Και να σταματήσουν όλοι να σαλιαρίζουν και να μας πουλάν παραμύθια ότι κυνηγάμε τα play-off. Και κυρίως για να καταλάβουμε ότι αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά τον ΠΑΟΚ, παρά μόνο σε ταπεινώσεις. Χώρια που ενδεχόμενη συμμετοχή στα play-off το μόνο που θα έκανε, θα ήτανε να κουκουλώσει την προφανέστατη ανυπαρξία του ρόστερ μας.

Η δήλωση Ζαγοράκη που ακολούθησε τον αγώνα δίνει την κατεύθυνση για το τι μέλει γενέσθαι στον ΠΑΟΚ. "Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον σχεδιασμό (Σημ. DonMits της νέας χρονιάς) θα αποτελέσει παρελθόν."

Προσωπικά πιστεύω ότι θέλουμε ριζική ανανέωση και 10-12 νέους παίκτες που θα έχουν διάθεση να παίξουν και να επιδείξουν επαγγελματισμό στην συμπεριφορά τους. Και όχι αιώνια ψευτοταλεντάκια και ψευτοΠΑΟΚτσάκια που δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να φανούν αντάξιοι του ονόματος και του πολύπαθου κόσμου του ΠΑΟΚ.

Γιατί αυτός ο λαός, που γέμισε και πάλι την Τούμπα το Σάββατο και έχει υποστεί τα πάνδεινα φέτος σε ταπεινώσεις, αξίζει μια καλύτερη ομάδα.

1 σχόλιο:

Panagiotis είπε...

Εεε ναι... άλλα, ούτε ο Αστέρας που έχει πολύ καλή ομάδα με καλούς παίχτες έπαιξε μπάλα. Και αυτοί σερνόντουσαν...Γενικά ήταν ένας αγώνας για κουρασμένα παλληκάρια. Το παιχνίδι αυτό μπορούσε να πάει και έτσι και αλλιώς. Μάλον άν το πάμε με τις φάσεις έπρεπε να το πάρει ο ΠΑΟΚ. Φυσικά το αποτέλεσμα μετράει.. και για μένα έπρεπε να χάναν και οι δύο, βάση θεάματος που προσέφεραν