Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Ο Τζίγγερ ο Ντέμης και ο "Φρύδιας"...μια χαρά όλα!!!

Δεν ξέρω πραγματικά από που να αρχίζω και που να τελειώνω με την ομάδα μου τον ΠΑΟ, και έτσι κυλάει, τα λέμε, τα βλέπουμε, τα ξαναλέμε, αλλά τίποτα δεν γίνετε, τίποτα δεν αλλάζει, και ξανά μανά πρωτάθλημα ο Ολυμπιακόοοος.

Χάνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ξάνθη έτσι απλά, και αρχίζει πάλι η γκρίνια. Εντάξει λέω μωρέ συνηθισμένοι είμαστε και αν γκρινιάζουμε άλλη μια φορά τι έγινε. Και αρχίζω τα σενάρια εχθές μετά το ματς, τι στο διάολο λέω κανονισμένα τα έχουν ο Τζίγγερ με τον Ντέμη να το δώσουν στον “φρύδια” ή στον υιό?Μετά λέω εντάξει θα το πάρει ο Ολυμπιακός και θα του λέμε για την Καλαμαριά και τα χαρτιά καλυμμένοι είμαστε καλό άλλοθι. Μετά ξανασκέφτομαι ότι μήπως πρέπει να μην ασχολούμαι με την μπάλα να πάω να κάνω κανα ψάρεμα (που το κάνω καμιά φορά) και να το κάνω όταν παίζει ο ΠΑΟ μου? Είμαι άρρωστος και καψούρης με την μπάλα όμως, και τελικά δεν μπορώ, άρα, πρέπει να τα υποστώ όλα, και τα καλά, και τα κακά.

Πως να πάρει αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΟ φίλοι μου Παναθηναϊκάρες, όταν έχει στο προπονητικό και Διοικητικό τιμ ανικάνους να του δώσουν την απαραίτητη ελληνική ψυχολογία για την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, στο κυπελλάκι και απέναντι στο ίδιο παιχνίδι εχθές που ήταν όλη η χρονιά η αγωνιστική η ψυχολογική ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε την, με ποιον? με τον κύριο Βέλιτς ή με τους ξένους βοηθούς του Πεσέιρο και τους άλλους άσχετους με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα ανθρώπους της ομάδας. Με τον Δομάζο π.χ από πίσω σαν βοήθεια στην ψυχολογία θα ήταν ίδια η προετοιμασία της ομάδας για ένα τέτοιο ματς? Και βάζω τυχαία τον Μίμη μας γιατί υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Εάν θέλετε να με πείτε Βγενοπουλικό και Π.Ε.Κατζή πείτε με, αλλά εάν έχετε και εσείς κάτι άλλο να προτείνετε, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε με πράξεις και, όχι ΜΟΝΟ θεωρία. Εάν ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι ο Τζίγγερ θα βοηθήσει, θα το είχε κάνει δηλ, θα καθόταν να σκεφτεί, και όχι να του πιπιλίζουν το μυαλό άλλοι, ότι αυτοί που υπάχουν στην ομάδα όλα τα χρόνια, δεν τον βοηθούν, αλλά αντίθετα μέρα με την μέρα, αγωνιστική με αγωνιστική και χρονιά με τα χρόνια αποκτά και ο ίδιος περισσότερους εχθρούς, και δυσφημίζουν τον ίδιον και την ομάδα του και δεν διαφημίζουν αυτόν και την ομάδα του, που αυτό θα ήταν το καλό αποτέλεσμα δουλειάς.

Πάντως, και να πάρει πρωταθλημα δεν μου λέει κάτι, γιατί δεν με γεμίζει η ομάδα με το παιχνίδι ουσίας που παιζει. Ξέρω καλή η ουσία, αλλά να δούμε και λίγο μπαλίτσα ρε αδερφέ. Πήγα εχθές στο Κόρινθος-Θύελλα 2-0 και χόρτασα ρε γαμώτο και λέω τι γίνετε, τόσο δύσκολο είναι να παιχτεί λίγο μπάλα ρε παιδιά? Ε όχι δεν είναι, θέλει όμως ποιότητα και φαντασία, πράγματα που δεν έχει καθολικά ο Παναθηναϊκός. Και με τέτοιον Ολυμπιακό και τέτοια ΑΕΚ έπρεπε να το πάρουν και με διαφορά αλλά που τέτοια τύχη να το καταλάβουν.

Από την άλλη ο Πεσέιρο, ροτέισον σου λέει. Μέχρι κάποια στιγμή το κατάλαβα, αλλά μετά δεν. Ποτέ η ομάδα σύμφωνα με αυτούς που παίρνει στις αποστολές, και με αυτούς που βγάζει βάζει, ακόμα και να παίζει 1 χρόνο από τώρα, δεν θα αποκτήσει ομοιογένεια. Μήπως και εδώ είμαι λάθος? Πρέπει να παίζει ο ΠΑΟ με 2 αμυντικά χαφ μέσα έξω γιατί? να μην φάει γκολ? από ποιον? από την Ξάνθη? από ποιον? από τον Ρατζίνσκι? που χωρίς να θέλω να τον μειώσω, αυτό το χατ-τρικ οφείλετε αποκλειστικά στον Μόρις, που μας έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και εχτές ήταν κάκιστος. Δεν είμαστε προπονητές, αλλά μιας και παρακολουθούμε μπάλα κάτι σκαμπάζουμε ή τουλάχιστον βλέπουμε ότι και τα αυτονόητα, δεν γίνονται, γιατί υπάρχουν παίχτες στον ΠΑΟ, αλλά δεν αξιοποιούνται κατάληλα.

Έχω προβλέψει από νωρίς, και το έχω γράψει, στο Πρωτάθλημα του κόλου που παρακολουθούμε, ο Τζίγγερ θα παραδώσει το τρόπαιο στον Τζόρτζεβιτς και θα γελάσουμε πολύ και θα κλάψουμε μαζί και ξέρετε ποιο θα είναι το καλύτερο, ότι θα το πάρει και με διαφορά πάνω από 3 βαθμούς και δεν θα μιλάει και κανείς.


Υ.Γ Για να τα λέμε και όλα ο Κάκος ήταν κακός μέχρι το 2-0.Τον έπαιζε τον ΠΑΟ 60-40 κατά και μετά το ισορρόπησε, αλλά το 7.9 το πήρε…

3 σχόλια:

Hades είπε...

Όταν θα ξαναπεράσετε πρώτοι θα ασχολείσαι πιο άνετα μετά Λεχαιονάριε... :):)
Στην Ξάνθη από τον Γκαλίνοβιτς χάσατε, η γνώμη μου.

geokalp είπε...

προσθέτω:

ο Τζίγγερ θέλει δίπλα του μόνο yesmen!
όποιος διαφωνεί απλά πηγαίνει στο λογιστήριο για την αποζημίωση χωρίς ΠΟΤΕ να ακούγεται (έστω) ο τρόπος σκέψης του

επίσης, διαφωνώ κάθετα με συμβουλάτορες τύπου Γκότζου, όποιος κι αν τον χρησιμοποιεί

www.katagelies.gr/katagelies/ είπε...

Καλησπέρα