Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Οι σημερινοί αγώνες του Champions League

Αρσεναλ - Μίλαν (21:45,ΝΕΤ)
Το σημαντικότερο ματς της ημέρας. Η Αρσεναλ θέλει νίκη έπειτα από την ήττα της από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 και η Μίλαν θέλει να διορθώσει την χρονιά με ένα ακόμα Champions League αφού στο πρωτάθλημα δεν πάει καλά. Η Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Πάρμα και έφερε λευκη ισοπαλία.Από τους "κανονιέρηδες" θα απουσιάσουν οι Ροσίτσκι, Φαν Πέρσι και Τζουρού και από τους "ροσονέρι" οι Ρονάλντο,Ντίντα και πιθανών ο Κάλατς.


Λιόν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45,SS1)
Η κάτοχος του πρωταθλήματος της Γαλλίας και ο κάτοχος του πρωταθλήματος της Αγγλίας ειναι αντιμέτωποι στο "Ζερλαν".Οι Γάλλοι θέλουν φέτος να είναι η χρονιά τους και να φτάσουν ως την Μόσχα. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους Σιλβέστρ και Νέβιλ ενώ η Λιόν δεν θα έχει τους Κρις και Μίλερ. Διαιτητής ο Ισπανός Λουίς Μεδίνα Κανταλέχο.


Σέλτικ - Μπαρτσελόνα (21:45,SS2)

Η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα των μεγάλων αστεριών. Ροναλντίνιο,Ανρύ,Ετό και Μέσσι θα είναι πάλι μαζί. Οι "μπλαουγκράνα" θέλουν εκδίκηση αφού το 2004 η Σέλτικ τους είχε αποκλείσει από το Κύπελλο UEFA. Αμφίβολοι για τους καταλανούς οι Μπόγιαν, Τζαμπρότα, Εντμίλσον, Ολεγκέρ, Εθκέρο και Χορκέρα ενώ για τους Σκοτσέζους οι Χίνκελ και Μπράουν. Αναμένεται να παίξει και ο Γιώργος Σαμαράς.Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Σουηδός Πέτερ Φρόιντφελντ.

Φενέρμπαχτσε - Σεβίλλη (21:45,SS4)

Φαβορί η Σεβίλλη σε αυτή την συνάντηση με την Φενέρ να έχει εντυπωσιάσει στο πρώτο γύρο. Η Σεβίλη για πρώτη φορά στον θεσμό του Champions League θέλει την πρόκριση για τους "8" με την Φενέρ όμως να ελπίζει.Οι Τούρκοι θα παίξουν χωρίς τον Σέντρουρκ ενώ η Σεβίλλη χωρίς τον Σεβαντον.Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γερμανός Φλόριαν Μάιερ.



1 σχόλιο:

geokalp είπε...

1. αυτό θα δω!
2. να δούμε φέτος τη soft Lyon - ο Νανί ίσως η νέα παγκόσμια αποκάλυψη
3. νομίζω θα είναι ανταγωνιστική η Σελτικ, ίσως η Μπάρτσα βέβαια να το παίξει λίγο μπλαζέ αλά Τσέλσυ
4.μετά το χθεσινό Σάλκε-Πόρτο, το άλλο πιο ανοικτό ζευγάρι για τους 8