Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Στέλιος Ηλιάδης. Γιατί δεν παίζει???



Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Στέλιος Ηλιάδης έδειξε στοιχεία ενός πάρα πολύ καλού παίχτη. Φέτος δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου, ή όταν έπαιξε, έπαιξε μόνο επειδή δεν υπήρχε άλλη επιλογή και τότε όχι στη θέση του, αλλά ως δεξί μπακ.
Ο Σάντος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι πρέπει να του δώσει ευκαιρίες να αγωνιστέι και να αποδείξει ότι αξίζει.
Θα είναι πραγματικά κρίμα να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά είναι κρίμα και να μην παίζει.
Θα με ενδιέφερε πολύ η άποψή σας.

2 σχόλια:

takola είπε...

Κοίτα, κανείς φυσικά δεν ξέρει την απάντηση στο ερώτημα, παρά μόνο ο ίδιος ο Σάντος. Αυτό πάντως που μπορώ να υποθέσω είναι ότι για τη νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ, ο Σάντος ζητά κάποια χαρακτηριστικά που ο Ηλιάδης δεν διαθέτει, τουλάχιστον προς το παρόν. Εννοώ την τεχνική κατάρτιση και την πάσα. Ο Ηλιάδης διακρίνεται κυρίως για το ακατάπαυστο τρέξιμό του, το μαρκάρισμά του, το πάθος, του, το φιλότιμο. Ο Σάντος όμως δίνει προτεραιότητα στην αμιγή ποδοσφαιρική αξία. Να της "μιλάς" της μπάλας. Και έχει δείξει ότι δεν είναι ο προπονητής που θα δώσει ευκαιρίες σε κάποιον απλά και μόνο επειδή είναι ταλέντο. Βάζει πάντα τους καλύτερους, ανεξαρτήτως ηλικίας.

DonMits είπε...

Η μόνη απάντηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν ξέρει ποιον να βγάλει απ' την ενδεκάδα για να βάλει το Στέλιο. Αν και προσωπικά θα τον προτιμούσα σε κάποια παιχνίδια αντί του Μπαλάφα.