Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Ποστίγκα: «Τελικό ΟΥΕΦΑ με ΠΑΟ!»

«Ελπίζω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου»
Συμμετοχή στον φετινό τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τον Παναθηναϊκό ονειρεύεται ο Ελντερ Ποστίγκα. Ο Πορτογάλος επιθετικός που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «πράσινους», μίλησε σε εφημερίδα της Σκοτίας κι έκανε εξέφρασε την πίστη του ότι φέτος θα είναι η χρονιά του.

«Είχα χάσει τον τελικό κόντρα στη Σέλτικ, όταν ήμουν στην Πόρτο, λόγω κόκκινης που είχα δεχθεί με τη Λάτσιο. Ελπίζω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου και μακάρι να φτάσω έως τον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Είναι 50-50 πάντως οι πιθανότητες πρόκρισης. Στην Αθήνα θα παίξουμε πιο επιθετικά γιατί θα αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα έχουμε τους οπαδούς μας που θα μας ενθαρρύνουν», είπε ο Ποστίγκα.

Ο Νασίφ Μόρις από την πλευρά του τόνισε πως ο Παναθηναϊκός περίμενε περισσότερα από τους Ρέιντζερς στο πρώτο παιχνίδι. «Περίμενα περισσότερα από τους Ρέιντζερς στο πρώτο παιχνίδι. Τους είχαμε δει σε βίντεο και νομίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα ήταν καλύτερη στην επίθεση. Ήταν πιο επικίνδυνοι στο βίντεο παρά στο γήπεδο. Ήταν έκπληξη το σύστημα με το οποίο κατέβηκαν. Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που κρατάει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση. Για μας πάντως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ειδικά φέτος, που ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι προτεραιότητα, αλλά παίρνουμε στα σοβαρά και την Ευρώπη. Και αυτό θα το καταλάβουν οι Ρέιντζερς, όταν θα έρθουν στην Αθήνα».

Τέλος, ο Μαρσέλο Μάτος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες ελπίδες να προκριθεί μετά το 0-0 του «Αϊμπροξ»: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε στην έδρα μας. Τώρα νομίζω ότι έχουμε 70% πιθανότητες να προκριθούμε».


Πηγή: Funclips.pblogs.gr

5 σχόλια:

BillyCool είπε...

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ BLOG!ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ?

Lexaionarios είπε...

ΦΙΛΕ BILLYCOOL ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΚΤΙΜΩ)
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΝΤΑΧΤΕΣ" (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ) ΤΟΥ BLOG ....
ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΑΙ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ....

BillyCool είπε...

εΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!

BillyCool είπε...

ΑΑΑΑΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ BLOG ΜΟΥ ΑΠΟ FUNCLIPS ΣΕ FUNCLIPS - SPORT NEWS?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΞΕΡΕΤΑ ΤΟ URL!

BillyCool είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!