Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ... Ο Κόκκαλης θα ΤΟΥΜΠΑρει ΠΑΟΚ και Γεωργιάδη !!!


Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει Σαλώνικα σήμερα με πλεονεκτήματα.....60-40 έπαιξε ο διαιτητής τον ΠΑΟΚ με ΑΡΗ και καπάκι αθωώνουν και τον Γ.Χ και λέω εγώ τώρα ότι εάν ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί στα ίσα να πάρει το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ πιθανό λόγω ΤΟΥΜΠΑΣ, θα του το πάρουν τα σφυρίγματα.
Οι Παοκτζηδες τι θα πουν μετά ότι τους αδίκησαν?


Έτσι το βλέπω το έργο σήμερα και περιμένω και τους φίλους μου του ΠΑΟΚ να μου σχολιάσουν την ατιμωρησία του Γεωργιάδη...

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Aφου ο Γ.Χ. τιμωρήθηκε βάσει βίντεο, καλώς αθωώθηκε.
Θέλω όσο τίποτα μια νίκη του ΠΑΟΚ όχι για όφελος άλλων αλλα για τον ΠΑΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ΠΑΟΚ και στα ίσια λέω οτι αν η υπόθεση Γεωργιάδη αφορούσε άλλη ομάδα θα τσιρίζαμ εσα πτνς που δεν τις πλήρωσαν. Συμφωνώ μοτι η όλη διαδικασία είναι ύποπτη, αν και ο Σώκρατες έχει πάρει πολλά διπλά στη Τούμπα χωρίς να προετοιμάσει το έδαφος. Πάντως πολύ θα 'θελα να του στερήσω ένα πρωτάθλημα (του Σώκρατες, όχι του γαύρου)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Αν το πάρουν και σήμερα με διαιτησία το μάτς οι γαύροι θα είναι πολύ αστείοι...Και φυσικά όπως κάθε χρόνο στο τέλος που θα σηκώνουν την κούπα όλα αυτά τα σπρωξίματα θα έχουν ξεχαστεί και θα μιλάνε όλοι για τον Σώκρατες που είναι ο μόνος που χώνει φράγκα και φτιάχνει(τρόπος του λέγειν)ομάδες..

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα!Πολυ καλη παρουσια στην αθλητικη ενημερωση:)