Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ..


'Αλλο ένα βράδυ γεμάτο πόνο και πίκρα..Πόσα θα υπάρξουν ακόμα άραγε;Koυράστηκα να βλέπω αυτούς τους τύπους που φοράνε αυτές τις ιερές κιτρινόμαυρες φανέλες να διασύρουν την ομάδα μου,τον έρωτα μου απέναντι στο πανιωνάκι της Ελλάδας,της Ισπανίας(Χετάφε),απέναντι στην Ξανθη και την Λάρισα..Θα μου πείς ρε φίλε:"Μην γίνεσαι μαλάκας ρε Νίκο..δεν γίνεται να τα κερδίζετε όλα τα μάτς.."!Ναι ρε φίλε σύμφωνοι..αλλά γαμώ την πουτάνα μου θέλω τσαμπουκά,θέλω να μπαίνουν μέσα και να ξεσκίζονται,να μην συμπεριφέρονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι..

Κουράστηκα να καρδιοχτυπώ κάθε φορά που η μπάλα πλησιάζει στην εστία του Μορέτο..
Κουράστηκα να βλέπω τον Ριβάλντο του 1,2 εκατ.ευρώ να μην μαρκάρει και να περιμένουμε μόνο να βγάλει καμία καλή κάθετη πάσα αφού πλέον απο φέτος δεν βάζει ούτε τα φάουλ..
Δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα να μην έχει άκρα..το δεξι μπάκ να είναι τελικά δεξί χάφ..το αριστερό μπάκ που κάποτε είχε παίξει Ισπανία να διασύρεται έτσι..
Κουράστηκα να βλέπω..Τα ακριβοπληρωμένα και πολυδιαφημισμένα αμυντικά χάφ μας να γελιοποιούνται..
Κουράστηκα να βλέπω..Τον Λύμπε να παρουσιάζει έναν εντελώς άλλον εαυτό..
Κουράστηκα να βλέπω τον πρώτο σκόρερ μας τον Μπλάνκο να μπαίνει αλλαγή..
Κουράστηκα να βλέπω τον Ντέμη να τους λέει μετά απο κάθε ήττα:"Δεν τρέχει τίποτα,συνεχίζουμε..".Μπές ρε μέσα να κόψεις κώλους..Τι;Χάσαμε 3-0;3000 ευρώ προστιμο στον καθέναν..
Κουράστηκα να βλέπω άτομα που φωνάζουμε μαζί εδώ και 15 χρόνια σε όλα τα πέταλα της Ελλάδος για την ΑΕΚ να γελάνε όταν χάνουμε..η να ειρωνεύονται λές και ακούω γαύρους..
Κουράστηκα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα,6 χωρίς κύπελλο,11 χωρίς μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!
Η ΑΕΚ έχει πάρει κατήφορο..δεν ξέρω πότε θα έχει σταματημό..Όμως με ανησυχεί ότι και εμείς σαν κόσμος δεν αγριεύουμε..Δεχόμαστε τα πράγματα με απάθεια..και αυτό θα είναι ότι χειρότερο..Γιατί την ΑΕΚ εμείς την κάνουμε μεγάλη ..ο λαός της..Τα 25.500 διαρκείας..οι 1500 που θα είναι την Κυριακή στο Καυτατζόγλειο δίπλα της..οι 600 της Ισπανίας..Αχ ρε ΑΕΚΑΡΑ για πόσο ακόμα θα μου κόβεις χρόνια απο την ζωή μου;

1 σχόλιο:

Lexaionarios είπε...

Συνάδελφοι στην πίκρα!!!!