Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Λεωφόρος πρόκρισης σήμερα με Ρέιντζερς!

Πολλά ποντάρει ο Ζοσέ Πεσέιρο στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει την πρόκρισηΗ ευρωπαϊκή περιπέτεια του Παναθηναϊκού και οι προσδοκίες ότι τη φετινή χρονιά είναι ικανός να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διάκριση περνάνε από τη Λεωφόρο.

Την ιστορική Λεωφόρο των μεγάλων ευρωπαϊκών επιτυχιών που δόξασε το «τριφύλλι» και που απόψε στις 7 αναμένεται να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο προκειμένου να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Ρέιντζερς και να αξιοποιήσουν το 0-0 του «Αϊμπροξ».

Ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν άνοιξε τα χαρτιά του ούτε χθες στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από την αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους, κάτι που θα γίνει ανήμερα του αγώνα κατά την πάγια τακτική του. Εντούτοις, όπως έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες, προσανατολίζεται σε δύο αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα των δύο ομάδων στη Γλασκώβη.

Η μία θα είναι σίγουρα ο Αντρέας Ιβανσιτς αντί του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και η άλλη πιθανότατα ο Εκι Γκονζάλες αντί του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως παραδέχτηκε και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, καθώς επίσης και την ίδια τετράδα μπροστά του. Ο Νίλσον θα είναι ο δεξιός μπακ, ο Γκούμας με τον Μόρις οι κεντρικοί αμυντικοί και ο Βύντρα αυτός που θα υπερασπιστεί το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Καραγκούνης θα καλύψει τη δεξιά πλευρά, ο Μάτος με τον Γκονζάλες αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στον κεντρικό άξονα, ενώ ο Ιβανσιτς θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Στην επίθεση, ο Πεσέιρο έδειξε ότι θα διατηρήσει τον Νταμ Ν Ντόι ως παρτενέρ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Και το λέμε αυτό διότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός συμμετείχε σε όλα τα στημένα που έγιναν στην προπόνηση.

«Αν σκοράρουμε, θα νικήσουμε»
Ανάλυση του πρώτου αγώνα με τη Ρέιντζερς στη Γλασκώβη επί 20 λεπτά έκανε ο Ζοσέ Πεσέιρο στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης. Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε στους παίκτες του ότι πρέπει να έχουν υπομονή και να κυνηγήσουν το γκολ, το οποίο θα δώσει και την πρόκριση στο «τριφύλλι».

«Περιμένω ότι η Ρέιντζερς θα παίξει με τον ίδιο τρόπο και στην Αθήνα. Θα προσπαθήσουν με βαθιές μπαλιές να μας δυσκολέψουν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ιδίως σε ό,τι αφορά το οφσάιντ. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε. Να έχουμε υπομονή και να σκεφτόμαστε πώς θα βάλουμε το γκολ. Εάν σκοράρουμε, θα νικήσουμε σίγουρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Εξάσκηση στις εκτελέσεις πέναλτι έκαναν καλού-κακού οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο τέλος της χθεσινής προπόνησης, κατόπιν εντολής του Ζοσέ Πεσέιρο.

Εκτός ο Μανούτσο
Εν τω μεταξύ, ο Πεσέιρο άφησε εκτός αποστολής, όπως σας είχαμε αναφέρει από χθες, τον Μανούτσο Γκονσάλβες. Εκτός έμειναν και οι: Σαριέγκι, Δημούτσος, Δάρλας, Λεοντίου, Καρνέζης και Σπυρόπουλος.

Μετά το πέρας της προπόνησης οι παίκτες του Παναθηναϊκού δείπνησαν στην Παιανία και κατόπιν παρακολούθησαν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα δύο ματς που είδε η πλειοψηφία ήταν το Λιόν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Σέλτικ - Μπαρτσελόνα.

Στην Παιανία θα διανυκτερεύσουν οι «πράσινοι» μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρέιντζερς.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί έναντι της Ρέιντζερς στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Βέρντερ Βρέμης ή Μπράγκα. Στο πρώτο ματς οι Γερμανοί είχαν νικήσει με 3-0 και ο επαναληπτικός αγώνας διεξάγεται απόψε στις 11.30.



Πηγή: Funclips.pblogs.gr