Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

μαχαιριά..



ο κανόνας λέει οτι στην δουλειά δεν χωράνε φιλίες . κ ο Φερερ ήρθε να τον επιβεβαιώσει .. λίγο πολύ ζητά όλο το ποσό του κλειστού συμβολαίου του μέχρι το 2011!! η ΑΕΚ θέλει να κλείσει την υπόθεση "Φερερ" με το ποσό του 1εκ€ , κ έτσι προβλέπεται να καταφύγει στην uefa.. θέλω πολύ να μάθω την άποψη σας , γιατί ίσως τα νεύρα να έχουν θολώσει την κρίση μου.
ποτέ ένα διαζύγιο δεν είναι ανώδυνο , αλλά υπάρχει κ το συναινετικό . είναι σωστή η στάση του ;; έχει κάνει πολύ σκληρές δηλώσεις στον ξένο τύπο για την ΑΕΚ , μόλις δυο μέρες μετά την απόλυσή του . είναι αυτό ένδειξη ψυχραιμίας;;; ποια ομάδα θέλει προπονητή που η προηγούμενη τον σέρνει δικαστικά στην ευρώπη , που γυρνάει δεξιά κ αριστερά κ τη "θάβει" ενώ κατά γενική ομολογία φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ;;
πραγματικά αναρωτιέμαι..

3 σχόλια:

nikos είπε...

Δεν νομίζω να το τραβήξει μέχρι τέλους ο Φερέρ. Μπορεί να είναι ζοχαδιασμένος ακόμη, επειδή ειναι πολύ προσφατη η απολυση του. Θα δει τελικά όμως, ότι ειναι προς συμφερον και των 2, να βρεθει μεση λυση.

? είπε...

δυστυχώς ο άνθρωπος είναι καραγκιοζάκος.Και αυτό διότι πριν λίγες μέρες διατυμπάνιζε ότι το καλοκαίρι οι δημοσιογράφοι θα ζητούν συνεντεύξεις απο τους ποδοσφαιριστές του ως πρωταθλητές και τώρα δηλώνει ότι του δωσαν ποδήλατο.ΕΛΕΟΣ

Hades είπε...

Ρε παιδιά, μην ξεχνάμε ότι ο Φερέρ δεν έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του Νικολαϊδη για να του ανανεώσει το συμβόλαιο ως το 11, ούτε για αν του δώσει τα φράγκα που του'δινε. Ο Νικολαϊδης το προσέφερε, κι ας μην το έκανε. Ποιος του φταίει δηλαδή; Αντίστοιχα είχε γίνε με γαύρο και Σόλιντ, όπως και τόσους άλλους ακόμη. Ο (κάθε) Φερέρ ζητάει αυτά που του προσέφεραν και για τα οποία όλες οι πλευρές είχαν υπογράψει συμβόλαιο.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του, είναι σαφές ότι ο άνθρωπος διέπραττε εγκλήματα όσο ήταν στην ΑΕΚ και ουδέποτε τα αναγνώρισε. Θα το έκανε φεύγωντας; Αστεία πράγματα. ΑΠό την άλλη όμως, να με συμπαθάτε, αλλά οι δηλώσεις του, σκληρές-ξεσκληρές, ψευδείς δεν είναι. Άλλο το ότι κρύβει και το δικό του μερίδιο ευθύνης.