Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Για το καλως σας βρήκα

Καταρχήν, geokalp γαύρος από τότε που άνοιξα τα μάτια! Όμως το τελευταίο διαρκείας ήταν πριν μεταφερθεί πρόσκαιρα η έδρα στη Ριζούπολη. Από τότε λίγες φορές και χωρίς τη θέρμη των προηγούμενων χρόνων.
Αλλά αυτά μπορούμε να τα πούμε κι άλλη φορά.

Σήμερα, μιας κι έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα, ας πούμε δύο λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Νομίζω ότι τα δύο ματς με τους Σερίφηδες της Γλασκώβης θα είναι το crash test του Πορτογάλου τεχνικού. Θα δείξει τι ψάρια πιάνει σε πραγματικά αμφίρροπα ματς. Κι όπως λέω μετά τα δύο ματς που παίξαμε, το ρόστερ των πράσινων γέμισε - εκτός της άμυνας, για μένα - τώρα είναι θέμα προπονητή να δείξει τι ψάρια πιάνει η ομάδα.

Να γράψω ακόμα αυτό που άκουσα την Κυριακή από τον Κωφίδη και μου έκανε εντύπωση.
"Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει καλά στοιχεία σε όλα τα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει. Όμως, η ομάδα βγαίνει στην αντεπίθεση χωρίς σχέδιο! Προσπαθούν με μπαλιές από πίσω να βρουν τους γρήγορους επιθετικούς. Αυτό δεν είναι σχέδιο. Για παράδειγμα, η Καλαμαριά που παίζει με παρόμοιο τρόπο έχει ένα σχέδιο. Οι μακρινές μπαλιές από πίσω πάνε στο κέντρο όπου συγκλίνουν οι επιθετικοί, προσπαθούν να κατεβάσουν μπάλα και να μοιράσουν σε αυτούς που ανεβαίνουν για να φύγουν..." (ή κάπως έτσι τα είπε)
Το επισημαίνω αυτό γιατί έχω καλή άποψη για τον Κωφίδη, και ως τεχνίτη ποδοσφαιριστή και για τη δουλειά του στον Ηρακλή - παρά τις αναρχοαυτόνομες ή/και χεβυμεταλάδικες απόψεις του. (Ξέρετε εάν είναι σε κάποια ομάδα σήμερα;)

Ελπίζω να δούμε ένα καλό ματς πάνω απ' όλα!

Και για να κλείνω, λόγω της παρουσίας μου για ένα χρόνο στη Γλασκώβη γύρω στο millenium, να γράψω ότι συμπάθησα την άλλη ομάδα της πόλης, τη Σελτικ.
Δεν πάω τους προτεστάντες καθόλου!

2 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ήρθες γαυράκι και πλακώσαν οι ξένοι πραματευτάδες!

Hades είπε...

Για κανάν παίκτη θα'ναι... :):)