Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

ΤΕΛΟΣ Ο ΦΕΡΕΡ!!!!!


Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Λορένθο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Ενωση και πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγμετεύσεις των δύο πλευρών (σε επίπεδο δικηγόρων πια) για το ύψος της αποζημίωσης.

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Φερέρ από τον πάγκο της ΑΕΚ πάρθηκε από τη διοίκηση και κυρίως από τον πρόεδρο Ντέμη Νικολαϊδη όταν έγινε αντιληπτό ότι ο Ισπανός έχει χάσει κάθε έρεισμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Για τον πρώην ποδοσφαιριστή Νικολαϊδη είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η σχέση του προπονητή με τους παίκτες.

Την ομάδα θα προπονήσει την Τρίτη ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Χετάφε. Δεν αποκλείεται ο Ελληνας τεχνικός να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, όσο θα διαρκέσει η έρευνα αγοράς της ΠΑΕ για το νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι.
Τελικα αποδειχθηκε για μια ακομα φορα οτι η διοικηση της Α.Ε.Κ ειναι πολλυ ευθραστη.Και τωρα θα δειξει ποσο δυνατη ειναι αυτη η ομαδα εστω και με τον Κ.Κωστενογλου στον παγκο.

2 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπερα αγαπητε μου φιλε και αρχισυντακτη....να ξερεις η Α.Ε.Κ δεν προκειται να παρει τιποτα.και θα κανει αλλα τοσα χρονια να παρει.