Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!!!


Το να βρεθεί κάποιος στο «Καμπ Νου» ως θεατής είναι κάτι το οποίο δεν είναι πλέον πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Το να πατήσει το χορτάρι του γηπέδου της Μπαρτσελόνα ως ποδοσφαιριστής αποτελεί μοναδική ευκαιρία, έστω και αν δεν είναι ως επίσημο μέλος των Καταλανών.


Το τμήμα μάρκετινγκ του ιστορικού συλλόγου αποφάσισε, σύμφωνα με την «El Pais» να αξιοποιήσει την κενή περίοδο που υπάρχει μετά την 11 Μαΐου. Στη συγκεκριμένη ημερομηνία οι «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (με αντίπαλο τη Μαγιόρκα), ενώ ως τις 19/07, όταν και υπάρχει συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν και της μπάντας «E Steet», η έδρα της «Μπάρτσα» θα μείνει…κενή.


Οι Καταλανοί λοιπόν δίνουν την ευκαιρία, σε όποιον έχει την οικονομική δυνατότητα, να αγωνιστεί στην ιστορική της έδρα σε συνθήκες κανονικού αγώνα. Το ποσό που απαιτείται για να «κλειστεί» μία τέτοια αναμέτρηση αγγίζει τις 40.000 ευρώ, ενώ σε κάθε αγώνα μπορούν να συμμετέχουν 35 παίκτες. Οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες μπορούν να δηλώσουν το λιγότερο ως 15 παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας τους θα πρέπει να εκταμιεύσει ένα ποσό της τάξης των 600 ευρώ.


Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο κάθε παίκτης θα πάρει μία φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομα του στην πλάτη, ενώ στην τιμή των 40.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονται ακόμα ένας εκφωνητής, που θα ανακοινώσει τις συνθέσεις, η αμοιβή του διαιτητή, ένα δίπλωμα (με φωτογραφία) που θα αναγράφει «Έχω παίξει στο Καμπ Νου», ενώ η ημέρα θα τελειώνει με ένα κοκτέιλ πάρτι στα επίσημα του γηπέδου.


Από εκεί και πέρα υπάρχουν και παροχές που απαιτούν και…γερά πορτοφόλια. Στα 800 ευρώ είναι η τιμή για να χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες το επίσημο πούλμαν του συλλόγου, 2000 ευρώ ακόμα απαιτούνται για να διεξαχθεί ο αγώνας σε νυχτερινό ωράριο, ενώ όποια παρέα θέλει η αναμέτρηση της να βιντεοσκοπηθεί από το επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξης 6.000 ευρώ.


Oι κρατήσεις αρχίζουν από τον ερχόμενο Μάρτιο και είναι σίγουρο πως η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη. Αλήθεια, η Βαρκελώνη πέφτει πολύ μακριά;

3 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

ΦΥΓΑΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να ειχα λεφτα για καλοπεραση.........

Rizobreaker είπε...

Γουστάρω πολύ!!
Αλλά no money, no party...