Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

ΑΧ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!!!!!!!


Σε γενικες γραμμες η Α.Ε.Κ δεν υπαρχει διοτι εχει ναι μεν καλους παιχτες,αλλα λαθος σκεψη και τακτικη.Εβλεπα τον αγωνα και μου εκανε εντυπωση ο ΕΝΤΙΝΙΟ με 3 προπονησεις ξεκιναει ο ΖΗΚΟΣ δειχνει σημαδια κοπωσης ο ΖΕΡΑΛΔΟ απο καλος εγινε ματσουκακι και RIVALDO μια ετσι μια αλλιως,εχω και αλλα επειχηρηματα αλλα θα γινω κακος,με ψεμματα δεν γινεσαι πρωταθλητης οταν ο Κ.ΝΤΕΜΗΣ κανει δωρο στην ΒΑΝΔΗ 5.000.000 εκατομμυρια ευρω σπιτι που να μεινουν λεφτα για αξιολογες μεταγραφες και να συνεχισει ο φιλαθλος κοσμος να βλεπει θετικα την κατακτηση τιτλου....Ζουμε σε μια χωρα που δεν παει τιποτα σωστα ολα για το χρημα.......Δεν θα γινουμε ποτε ΚΡΑΤΟΣ,οταν η ΛΑΡΙΣΑ που κινδυνευε να πεσει εχει αρχισει να φτιαχνει το δικο της στολιδι και απο το 2009 θα παιζει εκει.....Ενω ο ΝΤΕΜΗΣ το θελει και αυτο,μισο μισο απο το κρατος με μηδενικα λεφτα στην ουσια.........Μακαρι να ειμαι λαθος αλλα ειναι η αποψη μου....Παει και φετος το πρωταθλημα για την Α.Ε.Κ κσι το ξαδερφακι μου που ειναι 13 και κατι σε ηλικια δεν θα το γευτει ουτε τωρα,παραπονο το εχουν τα παιδια και λενε παλι???????
Υ.Γ.Συγνωμη παιδια για την καυστικοτητα μου αλλα ειναι η αληθεια.

8 σχόλια:

Κώστας είπε...

smile
υπάρχουν οι παράγοντες που είναι επειχηρηματίες και υπάρχουν και οι παράγοντες που είναι...τυχαίοι.
Ο ντέμης είναι-δυστυχώς για εσάς- τυχαίος.
Ο Πηλαδάκης θα φτιάξει γήπεδο για την Λάρισσα το 2009 όπως είπες.
Η Καλαμαριά θα κάνει δικό της γήπεδο (για αυτό παίζει τώρα στο Καυτατζόγλειο) με αυτοχρηματοδότιση και χωρίς κρατικές επιδοτήσεις.

Ο Ντέμης όμως....
Ο φίλος μας είναι σε μια...κάστα παραγόντων που θέλουν χωρίς Ευρώ να φτιάξουν μια...Τσέλσι!

Απαιτούν 30000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι και δεν εξασφαλίζουν να έχουν ένα αξιόμαχο σύνολο παικτών που να ματώνει στο γήπεδο για το αποτέλεσμα.
Αντ' αυτού βγαίνει και κλαίει που δεν του δίνει πέτσιαν πέναλτυ η διαιτησία και δεν τον βάζει μέσα στην κλίκα για να έχει και αυτός την εύνοιά της...

ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ...
ένας εσύ κι ένας ο ζαγοράκης μου πήρατε ιστορικούς συλλλόγους με χιλιάδες οπαδούς και αντί να τους γιγαντώσετε του κρατάτε κάτω...
Αντί να τους αναδείξετε , στέκεστε στα προσωπικά σας συμφέροντα και λόγω της μιζέριας σας οι σύλλογοι αυτοί μένουν ακόμα υπανάπτυκτοι.


Να ρωτήσω τους αεκτζήδες.
Αν την ομάδα την είχε ο Μελισσανίδης, θα το είχατε το γήπεδο τώρα ή όχι?
Αν δεν ξέρετε τι εστί πλέον το όνομα Μελισσανίδης στην παγκόσμια αγορά, πείτε μου να σας το γράψω.

Φάτε τον ντέμη στην μάπα και κολλήστε στο γεγονός ότι κάνει σπίτι στην δέσποινα και ότι πήρε καινούριο αμάξι....

καλο βράδυ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Lexaionarios είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΕΡΕΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΧΤΕΣ ...ΕΛΕΟΣ ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ....ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟ???....ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Lexaionarios είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΛΑΚΙΑ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ"....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ" ΟΤΙ ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο τίγρης θέλει να επιστρέψει; Αυτό είναι το μέγιστο ζήτημα για την ΑΕΚ τούτη τη στιγμή. Πιστεύω ότι δεν του λείπει τίποτα για να ξανακάνει την ΑΕΚ μεγάλη. Και το δεύτερο ερώτημα: οι μέτοχοι την δίνουν; Η τυχόν άρνησή τους θα πρέπει βέβαια να συνοδευτεί με μία σειρά μέτρων, προκειμένου να συνεχιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου ( σε αντίθετη περίπτωση δε βλέπω περισσότερα από 5.000 διαρκείας του χρόνου, που θα τους οδηγήσει έτσι κι αλλιώς στην έξοδο). Και ποια είναι αυτά τα μέτρα;
v Αποδέσμευση Ρίμπο, Αρουαμπαρένα, Ζήκου. Ο τελευταίος έτσι και αλλιώς σταματά. Όσο για τους άλλους δύο, η δική μου άποψη είναι ότι αποτελούν τα βασικότερα αίτια της φετινής κατάρρευσης. Γιατί η περσινή χρονιά δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο. Όταν όμως σπαταλάς το περισσότερο μπάτζετ σε τελειωμένους για να χτίσεις ομάδα, είναι φυσικό να την πατήσεις.
v Αποδέσμευση Σέζαρ, Μαντούκα, Μανού, Μορέτο…. χωρίς σχόλια.
v Αγορά δύο μπακ. Αριστερού και δεξιού. Η ΑΕΚ φέτος ήταν η μοναδική ομάδα της Ευρώπης που κατέβηκε στο πρωτάθλημα χωρίς μπακ.
v Δανεισμός όλων των πιτσιρικάδων πλην Παπ.
v Από κει και πέρα, εννοείται ότι απαιτείται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Ουσιαστική όμως (βασικούς στις ομάδες τους, σε καλή ηλικία, το πλείστον Έλληνες και όχι φυσικά δανεικοί).
v Έναρξη εργασιών δημιουργίας προπονητικού κέντρου και
v Όσο για τον Φερέρ, τα περσινά καλά δείγματα, η δυσκολία να βρεθεί αξιόλογος προπονητής σήμερα (βλέπε ΟΣΦΠ&ΠΑΟ με τις πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες-μπάτζετ, προπονητικό κλπ), καθώς και το μεγάλο και κλειστό συμβόλαιο που δεν θα είναι εύκολο να σπάσει, είναι λόγοι που μπορούν να του δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία, μόνο εφόσον το θέλει και με τις παραπάνω όμως προϋποθέσεις.

skount είπε...

Δεν νομίζω οτι απο το δώρο που έκανε ο ντέμης στην βανδή φταίει οτι η ΑΕΚ δεν έκανε μεταγραφές.Καταρχήν όλα τα λεφτά δεν μπαίνουν απο τον Ντέμη..Τα περισσότερα τα δίνει ο Νοτιάς και ο Κανελλόπουλος.Ο Ντέμης στην ιεραρχεία(μετοχές)είναι πέμπτος.Άρα το βρίσκω λίγο άκυρο αυτό για το δώρο στην βανδή..
Πάμε παρακάτω:Απο την αρχή του πρωταθλήματος ως σήμερα πιστεύω οτι η ΑΕΚ παίζει λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο απο τους άλλους δύο-πίστεψε με δεν είναι μόνο δική μου άποψη-όμως εκεί που κόλλαγε(με εξαίρεση το πρώτο μάτς με την Λάρισα)δεν πήρε τα σφυρίγματα που χρειαζόταν.Αντίθετα ο Παναθηναικός στα μάτς του Χαριλάου,της λεωφόρου με την καλαμαριά και σε αρκετά ακόμα πήρε τα σφυρίγματα του όπως επίσης και ο γαύρος.Δεν λέω οτι φταίει μόνο η διαιτησία αλλά η διαφορά που υπάρχει στην κορυφή τώρα είναι άκρως πλασματική.
Επιεδή ομως δεν σας αρέσει σαν οπαδούς να ακούγεται οτι η ομάδα σας παίρνει μάτς στο παρασκήνιο βγαίνετε και λέτε απλά:α η ΑΕΚ έχασε στην Λάρισα,δεν έχει ομάδα!!
Ποιός έχει καλύτερη δηλαδή ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη ρε παιδια αλλα οταν βγαινει ο ντεμης και κατηγορει ολες τις διαιτησιες χωρις να κανει καποια ουσιαστικη κινηση θα σε πολεμησουν και πιστευω οτι η Α.Ε.Κ ειναι απλα μια μικρομεσαια ομαδα........μακαρι να παρετε πρωταθλημα να δουμε και κατι διαφορετικο αλλα με τα ψεμματα δεν γινεται δουλεια.