Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Απόλλων Καλ. - ΠΑΟΚ 0-2: Χαλαρά και παγωμένα

Απόλλων Καλ. - ΠΑΟΚ 0-2 για την 21η αγωνιστική

Ένα ευχάριστο, χαλαρό αλλά και παγωμένο απόγευμα περάσαμε χτες στο Καυταντζόγλειο παρακολουθώντας ένα μέτριο παιχνίδι το οποίο όμως έφερε επιτέλους το πρώτο διπλό της σαιζόν για την ομάδα μας.

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς με τόσο κρύο και αέρα δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων. Παρόλα αυτά εγώ και οι υπόλοιποι 7000 τρελαμένοι ΠΑΟΚτσήδες που βρεθήκαμε στο γήπεδο το ευχαριστηθήκαμε!

Η φωτογραφία είναι από το contra.gr

Ο ΠΑΟΚ έδειξε πάντως την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή και πήρε μάλλον άνετα το διπλό. Πολύ σημαντικό σημείο στην έκβαση του αγώνα ήταν η απόκρουση του πέναλτι του Απόλλωνα από τον Ντάνι Φερνάντεζ και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1.

Συνολικά θα έλεγα ότι η εμφάνιση μας ήταν μέτρια, αλλά προσωπικά δεν αγχώθηκα για την τελική επικράτησή μας. Ευκαιρίες μπορεί να μην κάναμε πολλές αλλά βάλαμε 2 γκολ, άσχετα αν αυτά προήλθαν από τραγικά λάθη της άμυνας του Απόλλωνα. Πρέπει να πούμε ότι ο Απόλλων είχε ένα πολύ καλό διάστημα στο 60'-75' όπου και έχασε κάποιες ευκαιρίες για το 1-1 σκοντάφτοντας στον πολύ καλό Φερνάντεζ. Μετά την είσοδο του Ίλιεφ η επίθεσή μας φρεσκαρίστηκε και φτάσαμε στο τελικό 0-2 με τον Σέρβο να χάνει την φανέλα του μέσα στο πλήθος!

Χτες πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας και ο Κονσεϊσάο, ο οποίος αποθεώθηκε κατά την είσοδο του στον αγώνα. Από τα 15 λεπτά που έπαιξε δεν μπορούμε να τον κρίνουμε, οπότε περιμένουμε εναγωνίως να τον δούμε να παίζει 90'.

Όπως και να 'χει κρατάμε την ουσία και κοιτάμε πλέον το παιχνίδι με το γαύρο το άλλο Σάββατο 23/02/2008 στις 19.00.

6 σχόλια:

Christos είπε...

όπως είπε και ο σχολιαστής του αγώνα:
"κέρβερος Φερνάντεζ"...

Lexaionarios είπε...

ΜΠΟΕΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΝ "ΓΑΒΡΟ" ???

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ...

DonMits είπε...

Το ερπετ0 και η Καλαμαριά ήταν μόνο το ορεκτικό θέλω να ελπίζω.

Τώρα έρχεται ο γαύρος!

Κώστας είπε...

XoXoXo

Ζω για την στιγμή που "θα σας σφάξει" ο διαιτητής και θα χάσετε το ματσάκι με το γαύρο για άλλη μια φορά!

Δεν με ενδιαφέρει ο γαύρος ούτε ο μπάοκ.

Ζώ για να διαβάσω ΣΠΟΡ Του Βορρά (Μπουζέτα Ντελλο Σπορ για τους εξ Ιταλίας)

Δεν θα ξέχάσω πρωτοσέλιδο πριν αρκετά χρόνια, μετά απο ήττα του μπάοκ απο το γαύρο με τα συνηθισμένα (σφάξιμο απο τον διαιτητή κτλ).
Εγραφε λοιπόν Η Μπουζέτα Ντελλο Σπορ:
-ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
-ΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΣΙΑ ΞΕΧΥΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ!
-Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
-ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!
-ΑΓΟΡΑΖΕ ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ FILMNET ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ!
-ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ!


Ειλικρινά λυπάμαι που δεν είχα την έπνευση εκείνη την μέρα να κρατήσω την εφημερίδα. Θα ήταν κειμήλιο. Δεν ξαναδιαβάζεις εύκολα τέτοια κέιμενα..

Περιττό να πω ότι γελούσα όλο το πρωινό. Την εφημερίδα την χάρισα (ή την πούλησα?) σε ένα γαύρο. Είχε λειώσει και αυτός στο γέλιο.

Πρέπει να ήταν γύρω στο 2001. Νομίζω...

DonMits είπε...

Χαχαχαχααα! Καλά μιλάμε ότι τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων της πόλης μας είναι όντως για γέλια και δεν είναι να ασχολείσαι παραπάνω μαζί τους.

(Βέβαια η επωδός θα αλλάξει και θα λέει πλήρωνε ελληνικέ λαέ τα λεφτά σου στην ΕΡΤ για να λένε π@π@ριες οι υπάλληλοι του θείου, χαχαχαααα)

Panagiotis είπε...

"Μποροβύλε βάλε γκόλ! Μποροβύλε βάλε γκόλ!". Α ναι... ξέχασα, δεν "παίζει" άλλο μπάλα, τα παράτησε... Ένα περίεργο πραγμα, δεν θυμάμαι σε τι θέση έπαιζε ρε μαμώ το...

Όπως και να έχει το θέμα, στο 14 λεπτό ο Τζόρτζεβιτς θα πατήσει το κορδόνι του, θα πέσει εκεί κοντά στην σέντρα και νά το πέναλτι... Κάποιο άλλο σενάριο στην παραπάνω φάση (βλέπε πέσιμο Τζόρτζεβιτς κοντά στην σέντρα) θέλει τον Μποροβύλο να εμφανίζεται από το πουθενά και αιωρούμενος, στον αέρα φυσικά που αλλού να αιωρείται, να δίνει πέναλτι. Και στις δύο φάσεις το εκτελεί ο Τζόρτζεβιτς, η μπάλα βγαίνει άουτ αλλά καταλογίζεται γκολ :o)
Θα φέρω τον Μητσοτάκη στο γήπεδο καμιά μέρα.....