Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Κάντε μας την χάρη

Αναδημοσιεύω το άρθρο των ULTRAS και συμφωνώ απόλυτα..


ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

21-01-2008

ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ…

Και αναφέρομαι σε όλα τα αίσχη που έγιναν πριν και μετά το παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο. Ξεκινάω με το πριν το οποίο (κακώς για μένα) δεν αναφέρει η Π.Α.Ε στην ανακοίνωση της. Καλές οι γιορτές, καλά τα πανηγύρια αλλά αν είχαμε κανένα θύμα εξαιτίας μερικών ηλιθίων τι θα λέγαμε σήμερα?
Από την άλλη κάποιοι κάφροι δεν έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και παραμένουν κασμάδες ακόμα και το 2008. Ενέργειες απαράδεκτες από άτομα τα οποία δεν ανήκουν στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ και ούτε τους αξίζει να βρίσκονται. Είτε προκαλείσαι, είτε προκαλείς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο Π.Α.Ο.Κ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει κάποιοι να καταλάβετε πως τέτοιες συμπεριφορές δυσφημούν τον σύλλογο και την ιστορία του ακόμα και αν προέρχονται από 10,20 άτομα. Ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα ακόμα και όταν προκλήθηκε. Γιατί λοιπόν να αμαυρώνετε η υπέροχη και ειρηνική προσέλευση του κόσμου στο ΚΑΥΤΑΤΖΌΓΛΕΙΟ?
Σαν να μην φτάνει αυτό στο τέλος του αγώνα, παρόλο την πίκρα για την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας (για άλλη μια φορά) δίχως λόγο 10.000 κόσμος βρέθηκε αντιμέτωπος με δακρυγόνα και χημικά (ληγμένα εννοείται) μην ξέροντας που να σωθεί. Μικρά παιδιά,γονείς και ηλικιωμένοι σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα και αυτό επειδή κάποιοι εκεί στην ΕΛ.ΑΣ δεν γνωρίζουν ακόμα πώς να αντιμετωπίσουν και να καταστείλουν μικρά φαινόμενα βίας μερικών χαζών.
Οπότε στο ίδιο τσουβάλι όλοι με την ρίψη χημικών και ο σώζων ευατόν σωθήτω. Ντροπή και αίσχος για όλους σας. Αν κάποιοι χαλάνε την εικόνα ενός υπέροχου ΛΑΟΥ δεν φταίνε να την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι κύριοι της αστυνομίας. Βάλτε επιτέλους το μυαλό σας να δουλέψει και απαλαγείτε από τακτικές του 80. Το παραλίγο μακελειό αποτράπηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Αν εσείς είστε υπερήφανοι για αυτά που προκαλέσατε, μπράβο σας!!!!

Τέλος μετά την συνέντευξη του SANTOS ,διάβασα και τις δηλώσεις του SALMON. Ένα θα πω.. Ανατρέξτε στο παρελθόν και θυμηθείτε τι είχε πει ο MIECEL μετά το παιχνίδι στην Καλαμαριά. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

YΓ.1 Aκόμα και τον Μουρίνιο να φέρεις, αν οι παίκτες σου είναι αυτής της δυναμικότητας ,πάλι στο ίδιο επίπεδο θα είσαι. Για να καταλαβαίνετε κάποιοι ονειροπόλοι του παρελθόντος!!!

ΥΓ.2 Όσο αναφορά εσάς τους παίκτες τα πράγματα είναι απλά. Εσείς θα είστε οι μοναδικοί «χαμένοι». Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον ΖΑΓΟΡΑΚΗ πως ο Π.Α.Ο.Κ θα ξαναγίνει μεγάλος και διεκδικητής όσο χρόνο και αν χρειαστεί. Για κάποιους από εσάς δεν ξέρω…

ΥΓ.3 Στην Τούμπα παίζατε……..

4 σχόλια:

Κώστας είπε...

Είναι πραγματικά τραγικό να ρίχνεις δακρυγόνα σε 5000+ κόσμο.
Και πέρισυ μετά το 1-0 του Ηρακλή πήγαν να κάνουν φασαρία κάποιοι Παοκτσήδες αλλά τότε τους κράτησαν οι δυνάμεις ασφαλείας χωρίς χημικά.
Τώρα τι άλλαξε?
Μήπως ήταν τα μπατσάκια ήδη τσιτωμένα απο τα επισόδια που έγιναν έξω απο το γήπεδο?

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Μπρόστα μου άρχισαν να κλωτσάν ένα παιδάκι πολύ σκληρά. δεν ξέρω αν τους έβρισε αλλά δεν πιστεύω ότι είναι δικαιολογία. Τότε κάποιοι που ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο της Εγνατίας τους ξεφώνισαν και τοςυ πέταξαν πέτρες και αυτοί ρίξαν με την μία δύο δακρυγόνα που σκάσαν 10 μέτρα μακρια απο μας!
Απο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μέχρι το Βελίδειο δεν μπορούσες να περπατήσεις! Φρίκη...

Κώστας είπε...

ST
περσυ όταν παίζαμε με εσάς ο Ηρακλής ήταν υπο διάλυση. Κανένας δεν ασχολιόταν , οι φανατικοί είχαν αποχή , η κατασταση γενικά ήταν για κλάμματα.
Ότνα πήγα να πάρω το εισητήριο απο τα εκδοτήρια, αντίκρησα(πως διαολο γραφεται η κωλολέξη) μόνο Παοκτσήδες να περιμένουν να πάρουν εισητήρια....Μέσα στην απάθεια κι εγώ μπήκα ανάμεσά τους με το κασκόλ του Ηρακλή και πήρα το εισητήριό μου χωρίς να ακουστεί τίποτα.....
Τώρα η κατάσταση είναι αλλιώς. σπάσανε και ένα σύνδεσμο του Ηρακλή επομένως λογικό ήταν να γίνουν τέτοιες φασαρίες...
Στην τηλεόραση όμως είδα ότι τσακωνόντουσαν 16χρονα...
Έτσι ήταν τα πράγματα?

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ναι ρε συ δεν έβρισκες πιο μεγάλα από 18 χρονών, αλλά από την άλλη μπορούν και αυτά να σκοτωθούν και να σκοτώσουν πολύ εύκολα...