Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Παναθηναϊκή Ενωτική κίνηση ...No4 !!!

Σε Συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ παρουσίασε αναλυτικά τις πέντε προτάσεις της για ενότητα, συμμετοχή των φιλάθλων και παλαιών αθλητών, πολυμετοχικότητα και νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού:

  1. Ο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» πρέπει να ανοίξει τις πόρτες του για να εγγραφούν δεκάδες χιλιάδες μέλη που αγαπούν τον Παναθηναϊκό ώστε να γίνει ο φορέας της συμμετοχής των φιλάθλων του στην ζωή και την Διοίκηση του Συλλόγου.


  2. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να δεχθούν ευρύτατη συμμετοχή των εκπροσώπων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ στα Διοικητικά τους Συμβούλια τα οποία και θα αποφασίζουν για όλα τα σοβαρά θέματα του σχεδιασμού, της επάνδρωσης και λειτουργίας των ομάδων τους.


  3. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να έχει σαν Σύμβουλο επί τεχνικών θεμάτων μια Τεχνική Επιτροπή που να απαρτίζεται από παλαιούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εγνωσμένων ικανοτήτων και αξίας. Παράλληλα όλες οι διοικητικές και τεχνικές θέσεις (πλην ίσως προπονητού) πρέπει να επανδρώνονται κατά προτίμηση από παλαιούς ποδοσφαιριστές ή φιλάθλους του Παναθηναϊκού.


  4. Εάν στα πλαίσια του επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα συζητείται στα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ και της ΚΑΕ υπάρχει υστέρηση των εσόδων έναντι των απαραίτητων εξόδων, εφ΄όσον οι υπάρχοντες μέτοχοι δεν επιθυμούν να καλύπτουν οι ίδιοι την διαφορά πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα, μέσω αντίστοιχης αύξησης των μετοχικών τους κεφαλαίων, συνεισφοράς και συμμετοχής και από άλλους ισχυρούς οικονομικά φιλάθλους του Παναθηναϊκού, και


  5. Η ιστορία και η παράδοση του Παναθηναϊκού επιβάλουν την συσπείρωση και συνεργασία των οργανωμένων φιλάθλων με επίκεντρο την θύρα 13. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να κάνει μια ακόμη προσπάθεια να σταθεί δίπλα τους και αυτοί πρέπει να το ανταποδώσουν στηρίζοντας την ομάδα με κόσμιο και φίλαθλο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο συντονιστής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ κ. Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Στην Παναθηναϊκή Οικογένεια, όπου προεξέχοντα ρόλο ελπίζουμε ότι θα έχουν για πάντα οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου, διαθέτουμε πάθος και γνώση και χρήματα για να καταστήσουμε τον Παναθηναϊκό «πρωταθλητή σ΄όλα τα σπορ» με σημαντική συνεισφορά στην Ελληνική κοινωνία. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και την ποδοσφαιρική μας ομάδα πρωταγωνίστρια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Εκατομμύρια πράσινες καρδιές απαιτούμε ενότητα, συνεργασία και νέο ξεκίνημα και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει».



Υ.Γ. Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι επιθυμία και πρωτοβουλία ενός μεγάλου αριθμού επωνύμων και μη φιλάθλων και πρώην αθλητών του Παναθηναϊκού. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και οι κ.κ. Γιάννης Αγγελάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Ανδρέας Βγενόπουλος, Θεόδωρος Βενιάμης, Λεωνίδας Ευγενίδης, Πάνος Μπίτσος, Γιώργος Νίκας, Γιάννης Ξυλάς, Γιάννης Πατέρας, Στέφανος Δ. Πατέρας, Αδαμάντιος Πολέμης.

Εν τω μεταξύ οι φίλαθλοι που θέλουν να εκφράσουν την υποστήριξη-συμπαράστασή τους προς την Κίνηση μας μπορούν να το κάνουν δίνοντας τα στοιχεία τους μέσω του site www. panathinaikosmas.com.


Αρθρο απο...

www. panathinaikosmas.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: