Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Μια μέρα μετά....

Μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Α. Βγενόπουλου ως εκπρόσωπος της ΠΕΚ, το κλίμα παραμένει το ίδιο. Και λογικό είναι.
Για ποιο λόγο να ιδρώσει το αυτί των Βαρδινογιαννέων;

Επειδή ο κ. Βγενόπουλος δεν μίλησε για αγορά της ΠΑΕ, αλλά μόνο για πολυμετοχικότητα;
Και όλες αυτές οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις περί συνεισφοράς κεφαλαίου μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του εκάστοτε επιχειρηματία τι σημαίνουν;
Δεν είναι εξαγορά της ΠΑΕ;

Αν, λοιπόν, - άσχετα αν δεν απαντάμε σε υποθετικές ερωτήσεις όπως λέει και ο κ. Βγενόπουλος - υποθέσουμε ότι γίνεται όλο αυτό το κόλπο. Και ο Τζίγγερ λέει: παιδιά εγώ αυτά έχω, αυτά δίνω, όποιος θέλει αυξάνει το μετοχικό του κεφάλαιο και βάζει επιπλέον φράγκα. Μακροπρόθεσμα τι σημαίνει εφόσον οι υπόλοιποι αυξάνουν το κεφάλαιο τους; Απλα οι Βαρδινογιαννέοι θα χάσουν την ΠΑΕ από τα χέρια τους.

Δεν είναι τόσο χαζοί οι επιχειρηματίες και ειδικά η οικογένεια Βαρδινογιάννη ώστε να μπλέξουν σε ένα τέτοιο κόλπο. Ειδικά όταν επι 30 χρόνια είναι στο κεφάλι, βάζουν τα όποια λεφτά βάζουν κρατώντας την ΠΑΕ μία υγιή εταιρεία χωρίς χρέη και τι στιγμή που εν όψη του νέου γηπέδου μπορούν να βγάλουν τα χαμένα τους.

Η συνέντευξη παρουσία των αδερφών Γιαννακόπουλου επιδεινώνει την κατάσταση όσο κι αν ο κ. Βγενόπουλος προσπαθούσε να γενικοποιήσει το όλο θέμα αναφερόμενος πολλές φορές και στην ΚΑΕ για πολυμετοχικότητα, την στιγμή που 2 μήνες πριν η οικογένεια Βαρδινογιάννη δήλωσε: "Η ΠΑΕ δεν πουλιέται".

Ήθελα να ήξερα, οι Γιαννακόπουλοι θα δεχόντουσαν κάτι τέτοιο στην ΚΑΕ;

Πιστεύω ότι από ολη την αυτή την ιστορία ο ΠΑΟ θα κερδίσει μάλλον μια καλύτερη διοίκηση από την πλευρά των Βαρδινογιαννέων και τίποτα άλλο. Η πίεση είναι μεγάλη, σφίγγουν τα λουριά και ίσως δούμε καλύτερα πράγματα. Ήδη πήρε από τα χέρια του "αιωνίου" τον Σπυρόπουλο. Μία μέρα μετά...

12 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

"Πιστεύω ότι από ολη την αυτή την ιστορία ο ΠΑΟ θα κερδίσει μάλλον μια καλύτερη διοίκηση από την πλευρά των Βαρδινογιαννέων και τίποτα άλλο"

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ VTSIB ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ?
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΟΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΦΤΑΝΕΙ.

"Ήθελα να ήξερα, οι Γιαννακόπουλοι θα δεχόντουσαν κάτι τέτοιο στην ΚΑΕ;"

ΟΙ "ΑΦΟΙ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΕΧΤΕΣ ,ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

? είπε...

μου φαίνεσαι πολύ σίγουρος για τον Σπυρόπουλο

tzonakos είπε...

Mπράβο vtsib.
Απο τα πιο καλά κείμενα που διάβασα με αφορμή αυτο το θέμα.
Πολυ σωστός.
Απο την κίνηση Βγεν. μπορεί κανεις να βγάλει διάφορες σκέψεις, προπάντων με ηρεμία.

Διάβασα τη συνέντευξη, μπήκα και στην σελίδα του Βγεν.
Παρατήρησα μερικά πράγματα που θα άξιζε να τα κάνω άρθρο στο μπλόγκ.
- Κατ αρχην η Σελίδα.
Πρόχειρη, λαϊκίστικη, χαμηλού επιπέδου.
- Η συνέντευξη.
ΡΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ !!!
Ρε καμάρι μας, ποιές μπίζνες γίνονται με ενα τηλεφωνάκι που μας λες οτι δεν το σήκωσε ;
Μη μας τρελάνεις τωρα, και ξέρεις καλά οτι θεωρητικά κανείς Παναθηναϊκός δεν θα λεγε όχι σε ένωση δυνάμεων.Καμμία συμμαχία όμως δεν παίζει αν δεν υπογράψουν ΔΥΟ.
Πιστεύω οτι κρυφός πόθος του Βγεν. ειναι να πιέσει τον Βαρδ. να ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
And finally... bad timing man, too bad timing.
Εγω αν ήμουν Βαρδ. θα σ' έγραφα στα @@ μου. Ολη η κίνηση ξέρει ο Βγεν. οτι δεν θα εχει αποτέλεσμα, και έγινε για εντυπωσιασμό.
Ωστόσο, καλή τύχη, αν παρ' ελπίδα ο Βαρδ. το σηκώσει το ρημάδι το τηλέφωνο κατα λάθος.

υγ. φυσικά και δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο η ΚΑΕ

Lexaionarios είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ....ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΚ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΑΝ ΣΥΛΟΓΟ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΟΙ "11" ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Rizobreaker είπε...

Συμφωνώ με τον tzonako! Η κίνηση Βγενόπουλου και όχι ΠΕΚ όπως την παρουσιάζουν, ήταν καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού και δεν πιστεύω ότι την έκανε απ'την καλή του την καρδιά!! Βγενόπουλος-Γιαννακόπουλοι είναι τσιράκια για μένα... Κι απ'την άλλη είναι ο Τζίγκερ που διάλεξε ένα δρόμο δύσκολο, κόντρα σε "οργανωμένους" και βία, κάτι που οι Γιαννακόπουλοι δεν κάνουν... Είναι καθαρά λαϊκιστές και φωνάζουν για τη βία υποκριτικά τη στιγμή που την εκτρέφουν με τη στάση τους... Και όσο για τα χρήματα που βάζουν ο μεν και οι δε, αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα έβγαλαν οι αφοί με τα ευρωπαϊκά που κατέκτησε η ομάδα? Οι Βαρδινογιάννηδες απ'την άλλη μάλλον δεν είχαν κάνα κέρδος για να το δούμε και στην καπιταλιστική του διάσταση το θέμα...

vtsib είπε...

@Lexaionarios:

Ναι αυτό είναι το ζήτημα και αν πραγματικά δούμε διαφορετική πολιτική διοίκησης τότε το όλο θέμα θα έχει επιτυχία για εμάς. Όχι όμως και για την ΠΕΚ.
Οι Γιαννακόπουλοι συμφωνούσαν ναι. Το να συμφωνείς με μία κίνηση είναι κατανοητό, έχει μεγάλη διαφορά όμως από το να γίνει η κίνηση. Και φυσικά δεν θα ανεχόντουσαν κάτι τέτοιο στην ΚΑΕ, ούτε η ΚΑΕ θα γίνει πολυμετοχική. Αν ήταν θα είχε γίνει ήδη για παραδειγματισμό. Απλά δεν μπορεί κανένας να τους πει τίποτα γιατί τα έχουν κάνει όλα. Κάτσε να τους γίνει η πρόταση από τους επιχειρηματίες και βλέπουμε αν θα δεχτούν. Όπως το είπες: "αν θα χρειαστεί θα βοηθήσουν οι 11". Αμ έλα που δεν θα χρειαστεί...

@tzonakos:

Συμφωνώ με το θέμα timing. Δεν ήταν σωστή στιγμή. Ακόμα και αν συμφωνήσει ο Τζίγγερ μένουν ελάχιστες μέρες για μεταγραφές και τα λεφτά της ΠΕΚ δεν θα βοηθήσουν άμεσα. Αν γινόταν το καλοκαίρι κάτι τέτοιο θα το καταλάβαινα.

@rizobreaker:

Νομίζω ότι κανένας επιχειρηματίας δεν κάνει κινήσεις από την καλή του την καρδιά. Είπαμε δεν είναι κορόιδα. Οι μόνοι που βοηθούν μια ομάδα με την καρδιά τους είναι οι φίλαθλοι. Ούτε οι Γιαννακόπουλοι τα κάνουν με την καλή τους την καρδιά, άσχετα αν ανεβάσανε εκεί που της αρμόζει την ΚΑΕ. Αναμφισβήτητα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά στον σύλλογο. Δεν πιστεύω ότι αυτό τους κάνει λιγότερο "λαμόγια" με την καλή έννοια. Γιατί κανένας "μεγάλος" δεν πάει με τον σταυρό στο χέρι.

vtsib είπε...

@ Νίκος Κ.:

Εσύ δεν είσαι σίγουρος;;

Δες εδώ

Ανώνυμος είπε...

ELEOS. Rizobreaker kai tzonakos mono afto lew eleos.OI Giannakopouloi exoun dwsei tin zwi tous sto Panathinaiko exoun mas exoun kanei tin kaliteri omada stin Eurwpi OLWN TON EPOXWN (4 europaika den exei alli omada,apo tote pou to mpasket egine epagelmatiko, 1981), opws eipe kai o k. Sirigos o Panathinaikos apo perisi einai "o pantokratwras tis Eurwpis" .Kai mporw na sas diavevaiwsw oti den exoun vgalei lefta apo ton panathinaiko,alla an den me pistevete radio exete tilewrasi exete rwtiste armodious na sas poune.Einai ntropi na milate etsi me xaraktirismous opws "tsirakia" gia tous antrwpous pou sas exoun kanei to "fobitro" tis eurwpis. Ta misa na ekane o "Giannakis" panw apo eyxaristimenoi tha eimastan.

tzonakos είπε...

Eγω δεν μίλησα ουτε για "τσιράκια" ούτε κατα των Γιαννακόπουλων.
Ειμαι υπέρ μια κίνησης για στήριξη, ενίσχυση και δυνάμωμα γενικότερα του Παναθηναϊκού, σε όλα τα αθλήματα γιατι όλα τα αθλήματα είναι Παναθηναϊκός με τριφύλλι στο στήθος.
Εαν η κίνηση Βγεν. ή όποια άλλη ειχε γίνει πιο σοβαρά, μετρημένα, επαγγελματικά και κυρίως αθλητικά δεν θα ειχα κανέναν ενδοιασμό.
Επιτρέψτε μου τωρα να έχω επιφυλάξεις.

Ευχαριστώ Rizobreaker και δεν είμαστε οι μόνοι που σκεφτόμαστε λιγο διαφορετικά.
Κανείς δεν μπορεί να λέει πως ειναι περισσότερο ή λιγότερα παναθηναϊκός. Ολοι αγαπάμε τον Σύλλογο αγνά.
Οι ιδιοκτησίες τον αγαπάνε βασικά για άλλους λόγους, αυτο να μην το ξεχνάμε.
Καλημέρα σας.

Rizobreaker είπε...

Ακριβώς φίλε tzonako!

Αυτό βασικά που αποδεικνύει τη "λαδιά" Βγενόπουλου είναι πολύ απλό! Αν η κίνηση του είχε κίνητρα αγνά Παναθηναϊκά, θα πήγαινε μυστικά στον Τζίγκερ και θα του έδινε τα φράγκα! Ποιος πιστεύει σαχλαμάρες για μη σηκωμένα τηλέφωνα?? Όταν όμως ο φίλος μας Βγενόπουλος διαλέγει το δρόμο του εντυπωσιασμού, με τις κάμερες τις φανφάρες και τις ανακοινώσεις, τότε εγώ δε μπορώ παρά να το δω αρνητικά!

Lexaionarios είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ "ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ" ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟ..... Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΗΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΚΛΠ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΒΓΕΝΟ" ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.....
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ?


ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΡΙΝ ΤΟ 95'
?
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ?
ΡΩΤΑΩ?
ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ?

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΔΙΑΦΟΡΑ....

tzonakos είπε...

Θα μπορούσε η αναταραχή να κουνήσει πρόσωπα και πράγματα, αυτο ειναι αλήθεια.
Και εγω κουράστηκα με τις χαμένες περιόδους Μαλεζάνηδων και άλλων.
Επιλογές που βγήκαν λάθος εντελώς, αν και μας βγήκαν μερικά νεα παικτάκια, Τζιόλης, Λεοντίου, Δάρλας, Νίνης.
Για την υπομονή συμφωνώ και το εχω πει Λεχαιονάριε.

υγ. Του Κόκκαλη του χάρισε κάτι χοντρά χρέη ο Τσοχατζό οταν αυτος ανέλαβε τον Ολυμπιακό. Πήγε και του ειπε το-και-τό, χάρισε τα για να αναλάβω, και πέτυχε. Αλλα αυτη ειναι μια άλλη συζήτηση.