Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Σπυρόπουλος έρχεται, Δάρλας φεύγει...

Όλα καλά με τη μεταγραφή Σπυρόπουλου... Ταλέντο έχει, όπως όλα δείχνουν θα παίξει και στην Εθνική... Όλα καλά! Αλλά γιατί πρέπει να φύγει ο Δάρλας ως αντάλλαγμα? Γιατί δεν μένει ο Δάρλας ούτως ώστε μαζί με τον Σπυρόπουλο να έχει ο Παναθηναϊκός το καλύτερο δίδυμο στα αριστερά μπακ? Αυτό το πράγμα, που συχνά κάνουν στον Παναθηναϊκό, να δίνουν παίκτες νέους, πολύ καλούς, μου τη σπάει πάρα πολύ... Προηγούμενο περιστατικό, φεύγει ο Τζόρβας για ΟΦΗ και έρχεται ο Καρνέζης!! Είναι καλύτερος ο Καρνέζης? Μην τρελαθούμε... Ο Τζόρβας φέτος αποδεικνύει ότι μπορεί άμεσα να είναι βασικός στο τριφύλλι... Και εν τέλει αν ο Πανιώνιος ζητούσε αντάλλαγμα σόνι και καλά, ας έδιναν τον Σέριτς!! Τέλος πάντων, δε θα συνεχίσω άλλο... Ελπίζω αυτή η κίνηση να βγει θετική για την ομάδα μου...

5 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

Σωστά τα λες φίλε Rizobreaker για αυτό και εμείς οι Παναθηνα'ι'κοί φωνάζουμε για τις επιλογές του Τζίγκερ, και αυτά έλεγε και ο "Βγενό" εχτές...

vtsib είπε...

Ο Δάρλας τελικά δεν παραχωρείται.

Rizobreaker είπε...

Ελπίζω να μην παραχωρηθεί γιατί τον εκτιμώ πάρα πολύ! Για μένα Λεοντίου, Νίνης, Δάρλας, Τζόρβας, Σιμάο είναι ο Παναθηναϊκός του μέλλοντος!

Από ότι διαβάζω για τη μεταγραφή το ποσό που θα καταβληθεί στον Πανιώνιο, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανέρχεται σε 2.000.000 Ευρώ (1.200.000 Ευρώ καταβλητέα φέτος και 800.000 Ευρώ στις αρχές του 2009). Από αυτό το ποσό, αφού αφαιρεθούν αμοιβές τρίτων κλπ, στα ταμεία του συλλόγου θα καταλήξουν περίπου 1.835.000 Ευρώ. Επιπλέον, σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό σε άλλη ομάδα (εντός των επόμενων 4,5 ετών), ο Πανιώνιος θα εισπράξει το 50% του ποσού της μεταγραφής, που τυχόν θα υπερβαίνει το ποσό των 2.200.000 Ευρώ.
Επίσης ο Σπυρόπουλος ΔΕΝ θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο στους 7 επόμενους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων!

Ο σίγουρος κερδισμένος από αυτή τη μεταγραφή είναι ο Πανιώνιος! Ελπίζω και ο Παναθηναϊκός να κερδίσει από αυτό τον παίκτη!

Ανώνυμος είπε...

Τα ερυθρόλευκα συναισθήματα μου είναι γνωστά. Τα τονίζω για να μη νομιστεί πως όσα πω παρακάτω εμπεριέχουν δόση πικρίας ή ενόχλησης επειδή ο Σπυρόπουλος αν και στόχος του Θρύλου κατέληξε στον ΠΑΟ. Παρατηρήσεις:
1. Πολύ καλή και χρήσιμη μεταγραφή. Ακόμα και για τον ΠΑΟ που δε νομίζω πως πονούσε ιδιαίτερα σ΄αυτή τη θέση.
2. Πανάκριβη μεταγραφή για τα δεδομένα ελλήνων παιχτών. Κάτι που αποθρασύνει λαμόγια τύπου Τσακίρη και άλλων παραγόντων των λεγόμενων "μικρών ομάδων" να ζητάνε τη μάννα τους για να πουλήσουν παίκτες. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αυτό το ποσό θα εκτινάξει στα ύψη τις τιμές παικτών που στις μικρομεσαίες ομάδες διαπρέπουν αλλά είναι αμφίβολο αν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μεγάλες ή στην Ευρώπη.
3. Χαίρομαι που ο Κόκκαλης δεν ενέδωσε σ' αυτό το τρελό παζάρι και λυπάμαι που το έκανε ο Τζίγκερ. Όπως είπατε κι εσείς όλοι, ο Τσακίρης κερδίζει σίγουρα. Ο Τζίγκερ θα πρέπει να περιμένει για να φανεί κερδισμένος επί της ουσίας.
4. Δε με πειθεί κανείς πως η μεταγραφή αυτή έγινε για λόγους ουσίας κι όχι για λόγους εντυπώσεων (να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις από τον αγώνα κυπέλου και -ΚΥΡΙΩΣ- να δοθεί απάντηση σε ΠΕΚ και Γιαννακοπουλέους).
5. Συμφωνώ πως η θυσία του Δάρλα ήταν υπερβολική. Αλλά επ' αυτού δε μου πέφτει λόγος (ούτε προπονητής είμαι ούτε καν οπαδός του ΠΑΟ).
6. Μακάρι το παιδί να παίξει μπάλα και στη νέα του ομάδα και στην εθνική. Δεν έχουμε και πολλούς νέους να περιμένουμε. Μακάρι να μην πέσει κι αυτός σε λίγο καιρό θύμα της κατάστασης που επικρατεί στη νέα του ομάδα να τρώει τις σάρκες παικτών της μετά από οδυνηρά αποτελέσματα.

Όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα με φίλαθλη διάθεση. Όποιος θέλει να τα δει ως οπαδική οπτική δικαίωμα του. Απλά θα έχει χάσει την ουσία τους (και πιθανά το χρόνο του διαβάζοντας τα).

tzonakos είπε...

Επιτέλους και μια νηφάλια κατάθεση σκέψεων απο εναν φίλο του Ολυμπιακού αμετανόητοσ !
Δεν διαφωνώ μαζι σου.
Συμφωνώ και με τις σκέψεις του Rizobreaker. Ο Δάρλας μ αρέσει.
Πιστεύω οτι θα ειναι χρήσιμος ο Σπυρόπουλος και θα ενισχύσει αλλα χρειάζεται και ο Δάρλας.
Τωρα σειρά του μυτόγκα να αντικατασταθεί απο ενα πιτσιρίκι που θα παίζει πιο φιλότιμα.
Ηταν μια καλή κίνηση απο τον Τζίγγερ αλλα σαφώς είχε και σκοπό πολιτικής, εντυπωσιασμού. Επρεπε να κάνει κατι, το έκανε.
Πλήρωσε παραπάνω απο οσα ισως θα ήθελε. Δεν πειράζει.
Πάμε παρακάτω.