Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

καλύτερα να μασάς..

Action Images

ποινή 2 αγωνιστικών για τον Ζήκο για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό , συν άλλη μια καθώς συμπλήρωσε κάρτες .. χάνει Λεβαδειακό , Ατρόμητο κ Πανιώνιο ..

την άποψή μας τελικά να την κρατάμε για εμάς κ τον καθρέπτη του σπιτιού μας . αφορμή ψάχνουν , δεν θέλουν κ πολύ , μια δήλωση τους αρκεί . τι κ αν εχουμε δει ΜΕΣΑ στο γήπεδο ποδοσφαιριστές να φέρονται σαν χούλιγκανς , προέδρους ομάδων να εκφράζονται με χυδαίο τρόπο . η δήλωση ΕΞΩ τους πείραξε . λες κ είπε τίποτα τρελό δηλαδή , χεσμένους τους είπε , λες κ δεν είναι . σταματάω εδώ μην τυχόν κ οι αγωνιστικές γίνουν 4..

5 σχόλια:

Κώστας είπε...

Άποψή μου είναι ότι ο Ζήκος έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτά που έιπε.
Δεν πρέπει να τιμωρηθεί όμως μόνο ο Ζήκος.
Πρέπει να τιμωρηθεί και ο Σκόρδας για αυτά που κατα καιρούς λέει.Και ο Πανόπουλος.Και ο Μπέος. Και ο Βαρδινογιάννης. Και ο κάθε μαλάκας που βλέπει μπροστά του ένα μικρόφωνο και λαΐκίζει λέγοντας ότι μαλακία του κατέβει.

Αν υπάρχει ο φόβος της τιμωρίας και της απόδοσης ευθυνών ίσως να δούμε κάποια άσπρη μέρα σε αυτό το μίζερο παραγοντικό άθλημα που λέγεαι ποδόσφαιρο.

Την καλησπέρα μου

Lexaionarios είπε...

θελέστα και παθέστα

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Λές και είπε κάνα ψέμα...Tι να πείς;Ο άλλος λέει"γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο"η "οι βαζελες πινουν da pipa και ειναι κοτες"και δεν τους καλει κανενας αθλητικος δικαστης...και να τα μαχαιρωματα απο δω και απο κει..

angelos είπε...

re irene twra to da..
aektzou? giati?

Κώστας είπε...

admin
η irene μια ζωή αεκτζου είναι. Δεν γιατρεύεται....