Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Η Κατάρα της γριάς

6.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ κάναν το Καυταντζόγλειο Τούμπα αλλά δεν ήταν αρκετό για να κάνει η ομάδα το πρώτο της διπλό. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτός στο πρώτο 45λέπτο του αγώνα. Όχι ότι ήταν καλός στο δεύτερο. Απλά έδειξε λίγο να πατάει στο γήπεδο. Κατάρα της γριάς λέγαν πολλά παόκια αφού απο το 1998 έχουμε να κερδίσουμε στο Καυταντζόγλειο και ας τερματίζει ο Ηρακλής κάτω απο μάς - πλην του 2005-2006.


ΠΑΟΚ ξέρεις πόσο σ'αγαπάω σε λύπες και χαρές σ'ακολουθάω....

Μόνο που τώρα τελευταία σπανίζουν οι χαρές για να πούμε και του στραβού το δίκιο και ειδικά εκτός έδρας! Πάντως αγωνιστικά ο Ηρακλής κέρδισε δίκαια με γκόλ του Γιάντση στο 12ο λεπτο. Εμείς πιέσαμε στο δεύτερο αλλά χωρίς ουσία. Μόνος διακριθέντας κατ'εμέ ο Χριστοδουλόπουλος και λίγο ο Λάκης. Αρνητικότατος ο Γ.Χ. μείναμε με δέκα παίκτες όταν ο Γερμανάκος απέβαλε τον Κνολ -άδικα- και με εννέα εργότερα όταν αποβλήθηκε - πολύ σωστά - ο Μπαλάφας. Βέβαια ο Γερμανάκος έπαιζε φουλ έδρα ολοφάνερα -ξεπλήρωσε για τον Πολατιάν?- αλλά δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Χωρίς μεγάλη ανάλυση για την εμφάνιση και την ήττα οι παίκτες αλλά και ο προπονητής πρέπει να ντρέπονται.

Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την δίκαιη νίκη.

Τέλος θα ήθελα πάντως να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία για τα δακρυγόνα που μας κέρασε απόψε και για την φαεινή ιδέα 6500 άτομα να περάσουν απο μια σιδερένια πόρτα......

2 σχόλια:

Κώστας είπε...

Αν μετονομαστείτε σε....Απόλλων Καλαμαριάς ή Εργοτέλης θα μας κερδίζετε άνετα κάθε χρόνο ;)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

αστα να πάνε!
Συγχαρητήρια πάντως....Ο Τέο πρέπει να ρίξει πρόστιμο για την εμφάνιση των παικτών...
Ντροπή..