Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Χαλαρά αύριο ο ΠΑΟ το ΑΕΚ!

Του βγαίνει το ροτε'ι'σον του Πεσε'ι'ρο μέχρι στιγμής και έτσι όπως έχει δείξει η ομάδα δύσκολα τρώει γκολ κάνει πολλές φάσεις πλέον στην αντίπαλη άμυνα και το σημαντικότερο είναι ότι έχει πολλούς παίχτες για όλες τις γραμμές περίπου ίσης αλλά όχι και πολύ μεγάλης αξίας εκτός βέβαια των Εντο'ι' Σαλπιγγιδη Ιβανσιτς Μορις Μαλαρτζ Καραγκουνη που είναι ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να γίνεται η ομάδα όλο και πιο σταθερή . Αυτό που με πειράζει αφάνταστα είναι η αλλαγή του Μαλαρτζ που εύχομαι να παίξει αύριο με την ΑΕΚ και να μην παίξει ο άλλος που σε τρεις φάσεις στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη τρακάρει με τους αμυντικούς.
Όσον αφορά το ντέρμπι με ΑΕΚ πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα δυσκολευτεί να την κερδίσει για τους πιο πάνω λόγους και ότι η ΑΕΚ διαθέτει μόνο ένα παίχτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και αυτός είναι ο βαζελος... Νίκος Λυμπεροπουλος.
Χαλαρά λοιπον αύριο ο ΠΑΟ το ΑΕΚ.

2 σχόλια:

Malakas είπε...

Σιγά το ρδέλο-μπου που νικήσατε χθες.
Ψόφιοι τελείως ήταν, ούτε μια φάση εκτος απο αυτη του γκόλ. ευτυχως να λες που πήραν τον Ρίμπο (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) και τους καθυστερεί ΑΚΟΜΑ περισσότερο την ανάπτυξη του παιχνιδιού τους..Ηταν που ήταν μονόπαντος προς τα αριστερά..εχει παραγίνει πλέον. Ο Φερέρ την έχει δεί και αυτός ότι προπονεί την Σεβίλη, ξερω'γω, και κατεβαίνει με 3-5-2 λες και έχει πολυ-εργαλειά στα άκρα και στο κέντρο...
Γειά σου ρε Ντέμη Business man!!!!

Η κορυφή δεν έχει κριθεί ακόμα όμως. Είμαστε στην άρχη του Πρωταθλήματος και θυμάστε καλά τα προηγούμενα χρόνια πως ο Ολυμπιακός με καλύτερη ομάδα έκανε τις γκέλες του και απο 9 βαθμούς διαφορά, τελείωνε με 3 και 4 βαθμούς...
Εχουμε πολυ δρόμο ακόμα για πανυγύρια

Lexaionarios είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!