Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

το Αγιο Πνευμα


8. Και εις το Πνεύμα το άγιον, το κύριον, το ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λάλησαν δια των προφητών.
Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που έχει κυριότητα και εξουσία. Ζωοποιεί όλη την κτίση και εκπορεύεται από τον Πατέρα. Είναι ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό. Προσκυνείται και δοξάζεται ισότιμα μαζί Τους. Καθοδήγησε τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, που προείπαν για τον ερχομό του Σωτήρα.


σημερα ειναι η λεγομενη πεντηκοστη. πολλοι δεν ξερουν οτι η σημερινη γιορτη-που θεωρειται τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ της εκκλησιας-ειναι πολυ μεγαλυτερη γιορτη απο την "κοιμηση της θεοτοκου"πχ,αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα κ δειχνει γενικα την αγνοια μας για τετοια θεματα. το κακο ειναι πως οπως παντα στην ελλαδα ,οι πιο ασχετοι ειναι και οι πιο φανατικοι "χριστιανοι"! ενα λοιπον απ τα κακα της κοινωνιας που ζουμε ειναι πως οχι μονο ο καθε ασχετος εχει γνωμη για ολους κ για ολα αλλα και με αναρθρες κραυγες θελει να επιβαλλει αυτη την "αποψη" και κατηγορει οσους τολμουν να αμφισβητησουν αυτη την "αποψη". πολλες φορες εχουμε δικαιωθει απο δω για διαφορες προβλεψεις που κανουμε. αυτες οι προβλεψεις δεν ειναι αποτελεσμα μαντικων ικανοτητων αλλα παρατηρησης κ απλης λογικης. παμε τωρα στο θεμα των ημερων που ειναι οι αδειοδοτησεις. η αεκ δεν τηρησε τπτ απ αυτα που επρεπε να κανει,ζητησε ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΙΝΗΣ κ οχι "παραταση"οπως λενε οι ασχετοι(δημοσιογραφοι κ μη),δεν της δωθηκε,τελος! ΣΩΣΤΑ δεν αδειοδοτηθηκε. στο θεμα του παο τωρα. σκεφτειτε,ενω στην αρχη η προπαγανδα του παο μιλαγε για "πληρη φακελο" μολις αρχισαν να υπαρχουν διαρροες κ στοιχεια για τον φακελο,το γυρισαν το εργο κ το ριξανε τωρα στο "οι φακελοι ειναι απορρητοι! τα συμπερασματα δικα σας! εγω ενα εχω μαθει,την τεταρτη στο συμβουλιο της περπινιαδης-λιγκ,ο κομποτης(με συμαχους κι αλλους,πχ παοκ-οσφπ) παει "φορτωμενος" με αγανακτηση κ στοιχεια εις βαρος του παο κ θα γινει μεγαλο θεμα! για το θεμα οτι θα υπαρχει αλλαγη στις ποινες κ θα δωθει το δικαιωμα για 3-4 μεταγραφες στους τιμωρημενους σας το χα γραψει απ τη περασμενη βδομαδα. η χωρα του θρασους κ της απολυτης κωλοτουμπας! περαστικα μας!!! και μην ξεχναμε...του Αγιου Πνευματος σημερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: