Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τυχαία υπέρ του Ολυμπιακού!!!!

*Τυχαία και εντελώς συμπτωματικά η μόνη εβδομάδα που αναβλήθηκε παιχνίδι του Λεβαδειακού μεσοβδόμαδα ήταν η εβδομάδα, που μετά από λίγες ημέρες αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό.

*Τυχαία και εντελώς συμπτωματικά η Super League ανέβαλε το πρόγραμμα για μία εβδομάδα. Σύμπτωση ήταν επίσης το γεγονός, ότι αν δεν υπήρχε αυτή η αναβολή ο Παναθηναϊκός θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ κουρασμένο από το παιχνίδι με την Ουντινέζε (τρεις ημέρες πριν), και ο Ολυμπιακός θα έπαιζε με τον ΟΦΗ στην Κρήτη τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι με την Ρούμπιν στο Καραισκάκης. Ετσι όπως έγινε η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτά τα δύο παιχνίδια τα έπαιξαν ξεκούραστοι. Επίσης εντελώς τυχαία και συμπτωματικά αν δεν υπήρχε αναβολή αγωνιστικής ο Ολυμπιακός θα έπαιζε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τρεις μέρες μετά το κουραστικό παιχνίδι με την Μέταλιστ και το ταξίδι στο Χάρκοβο. Τώρα θα το παίξει μετά το ματς με την Μέταλιστ στην Αθήνα

*Τυχαία και εντελώς συμπτωματικά η ΕΠΟ χωρίς κανένα λόγο έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και ανέβαλε το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη. Εντελώς τυχαία και συμπτωματικά αν γινόταν αυτό το παιχνίδι ο ΟΦΗ θα αντιμετώπιζε κουρασμένος τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα τρεις ημέρες μετά, ενώ τώρα θα έχει μία εβδομάδα μπροστά του να προετοιμαστεί. Να σημειώσω εδώ ότι στον ορισμό του αγώνα Ολυμπιακός –ΟΦΗ στις 21 Μαρτίου η ΕΠΟ έγραφε σε παρένθεση ότι αν ο Ολυμπιακός περάσει στην Ευρώπη θα αναβληθεί η ρεβάνς που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Απριλίου διότι τότε έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για την ρεβανς οντως υπάρχει ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά για το πρώτο παιχνίδι η απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Εντελώς τυχαία και συμπτωματικά.

Αρθρο του Τάσσου Νικολογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: