Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Κουτσοί με παράλυτους ή τυφλοί με μονόφθαλμούς

Όπως λέει και ο τίτλος κάτι τέτοιο πρέπει να είδαμε την κυριακη ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ. Γιατί τι νομίζουν οι ολυμπιακοί ότι παίξαν μπάλα οι καλοαναθρεμένοι τους. Απαράδεκτος για την μπάλα που παίζει με τους παίκτες που διαθέτει.Οι δε δικοί μας ένα μαύρο ή καλλίτερα κίτρινο χάλι.Ούτε μια τελική προσπάθεια, όσο περνούσε η ώρα όλοι καταλάβαιναν ότι δεν βάζει γκολ ο αρης με τίποτα, ακόμη και οι τηλεθεατές. Πως γίνεται την πέμπτη να είμαστε ομάδα και την κυριακή μια μάζωξη ατάλαντων,βαριεστημένων και άπειρων αθλητών, όπου ατάλαντων βλέπε κάλβο όπου βαριεστημένων βλέπε κόκε όπου άπειρων βλέπε σηφάκη.Είναι δουλειά του προπονητή να φέρει την ομάδα σε ισοροπία διότι δεν μπορεί την μια να έχει απόδοση 9 ή και 10 και την άλλη 1 ή 2 απόδοση έχει πολλή δουλειά ο Κούπερ.
Αλλά και στο άλλο ντέρμπι τα ίδια χάλια είχανε έμαθα. Το δίδυμο τζιμπούρ-σκόκο μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος νομίζω.
Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω τους ήρωες της εθνικής μπάσκετ, πόσο φτηνιάρηδες και ποταποί φάνηκαν στα μάτια όλου του μπασκετικού κόσμου και όχι μόνο.Παπαλουκά δεν έπεισες κανέναν. Η φήμη σας διαλύθηκε στα εξ ον συνετέθει , η φήμη πλεον ανήκει μόνο στην ομάδα(εθνική). Φτου σας ξεφτίλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: