Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

...ντροπή...

Όταν έγραφα πριν απο μερικές μέρες ότι η ΑΕΚ δεν έχει ακόμη πιάσει πάτο, ειλικρινά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δικαιωνόμουν τόσο γρήγορα και με τόσο ταπεινωτικό τρόπο για την ΑΕΚ.
Οι παίχτες που αγωνίστηκαν (πλην Γεωργέα) έδειξαν ότι είναι αντιεπαγγελματίες, καιροσκόποι και το μόνο που τους νοιάζει είναι η τσεπούλα τους. Ντρέπομαι γι αυτούς που φοράνε αυτή τη φανέλα, γι αυτούς που κοουτσάρουν, γι αυτούς που διοικούν αυτή την ομάδα. Στενοχωριέμαι για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι οι μόνοι που πραγματικά χωρίς κανένα όφελος, εισπράτουν την απογοήτευση τόσα χρόνια σε τεράστιες δόσεις και χωρίς ίχνος σεβασμού από διοίκηση (ό,τι τελοσπάντων υπάρχει που να παίζει αυτό το ρόλο..) προπονητές και παίχτες.
Να ντρέπονται για τον εαυτό τους, μόνο αυτό τους αξίζει και μόνο αυτό πρέπει να πάρουν απο δω και πέρα από τον κόσμο, ώσπου είτε να ξεκουμπιστούν είτε να σοβαρευτούν (σσ. ουτοπικό το δεύτερο...)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής. Και η bwin σάς δίνει την τέλεια ευκαιρία να τη ζήσετε από κοντά.

Εγγραφείτε τώρα (το αργότερο έως 24.11.09), εκμεταλλευτείτε το μπόνους εγγραφής των 40,- ευρώ και λάβετε μέρος στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο:

- 1 VIP πακέτο 2 ατόμων (συμπεριλ. πτήσεις, μία διανυκτέρευση και εισιτήρια αγώνα) για τον σπουδαιότερο αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν μεταξύ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στις 29 Νοεμβρίου!

Πως θα κερδίσετε το VIP πακέτο σας:
Εγγραφείτε στη bwin το αργότερο έως 24.11.09.
Καταθέστε τουλάχιστον 10,- ευρώ στο λογαριασμό σας bwin.
Εμείς θα διπλασιάσουμε την πρώτη σας κατάθεση έως 40,- ευρώ.
Ποντάρετε τουλάχιστον ένα στοίχημα το αργότερο έως 24.11.09.
Θα λάβετε αυτόματα μέρος στην κλήρωση για ένα πακέτο VIP.
https://www.bwin.com/gr/public.aspx?aid=32119&zoneid=69702